גרין איי, הנה לך סקופ...

HaBlonda

New member
גרין איי, הנה לך סקופ...

סתם למקרה שעניין אותך - חיפוש קל באתר המוסיקה הישראלית "מומה", גילה לי שלזה עם השפם באמת יש שם... קוראים לו עמי מנדלמן, כן כן. לא יאומן מה שבחורה סקרנית ומשועממת עד חורמה יכולה לגלות בשעות הקטנות של הלילה...

greeneye

New member
דרך-חגב...

קוראים לי גל, זה פחות מסובך מלכתוב גריןאיי כל פעם מחדש

Yuvalenko

New member
משועממת עד חורמה?!?!? ../images/Emo2.gif

וכי למה זה? תכף תגידי שאת לא עובדת, לא בצבא, לא לומדת... וגם אם כל זה נכון - תכף תגידי שאין לך את כל פרקי חלומות בהקיציס בוידאו/די וי די/מחשב !

Yuvalenko

New member
לא רציתי להגיד כלום מקודם, אבל

כשקראתי שוב את הביטוי שרשמת "משועממת עד חורמה" זה מקפיץ לי אסוציאציות מסוימות שאינן מתאימות לפורום הזה.

HaBlonda

New member
לאו דווקא

דווקא כן עובדת, אחרי צבא, והאמת? אין לי אף לא פרק אחד של חלומות בהקיציס בוידיאו או די.וי.די. אני מעריצה את הצמד מרחוק ובשקט, ומפנטזת על מה היה קורה אם פרידמן היה צעיר ב-10 שנים ורווק....
מה שבטח די מתאים לך לאסוציאציות שעורר בך המשפט "משועממת עד חורמה", אה?
וחוץ מזה, קורה שבמהלך 24 השעות שאנו חווים ביום, במשך שיבעה ימים בשבוע, לאורך 52 שבועות בשנה, יקרה פעם בכמה זמן שבחורה כמוני, שכן עובדת, וכן סיימה צבא ואין לה את כל הפרקים של "חלומות", תהיה משועמת עד חורמה. לא?

ואו

את ממש נשמעת כבת-זוג מושלמת ליובל. (אם רק תגידי שגם את עובדת בסקאל ואז בכלל זה יהיה טוב).

Yuvalenko

New member
אם היא תגיד שהיא עובדת בסקאל,

זה אבוד. ויפה לך, הבלונדה. יפה לך להיות משוחררת.
במה עובדת, אם יורשה לי ונדמה לי שיורשה לי?

Yuvalenko

New member
ואגב, רוית, רמת הציניות שבוקעת ממך,

גבוהה מידי. אצל איל הרמה נמוכה יותר, את צריכה להתמתן קצת.

kfm

New member
למה, צ'יפס, אני דווקא חושבת שהבדיחה

של ראוית היתה משעשעת ביותר. ונכונה גם. ואם היא עובדת בסקאל זה יהיה מגניב ביותר,כי אז תוכל לעלות על סולם (והפעם בלי לרסק תצמך) ולהפיל בטעות נעל שתנחת לה על הראש ותתאים לה בדיוק לרגל..

Yuvalenko

New member
אין לי מושג על מה את מדברת...

אבל כרגע לא הייתי ממליץ לאף אחד לעבוד בסקאל. לקנות - כן. לעבוד שם? ממש לא.

HaBlonda

New member
לא, לא עובדת בסקאל

צמטערת לאכזב (או לשמח?) אני לא עובדת בסקאל, אלא בחברת מחשבים בקריית מטלון...

~*~gaL

New member
שומדבר ../images/Emo12.gif

פשוט היה מתאים להגיד את זה.

למעלה