גרין דיי בארץ הקודש!!!!!

ADCMAN

New member
גרין דיי בארץ הקודש!!!!!

הם ינגנו בארצנו 3 פעמים, עם whoreXcore הופעה אחת בחיפה אחת בת"א והשלישית תיהיה בשטחים, הופעה מיוחדת למתנחלים..

BillysGirl

New member
אהההההההההה?.?

אני הוזה או שגרין דיי מגיעים לארץ?!!!!!!!

BlueBeIl

New member
אנחנו באמת מתנצלים

כל הזמן אנחנו תוקעים את השטויות האלה שלנו....

matt hensley

New member
לך מפה קוק

אין פה פאנקיסטים להוטים אידיאולוגית בשביל המאבקים שלכם קישט קישט

ADCMAN

New member
לך מפה סינל

עזוב שהם לא ממש "פאנקיסטים להוטים" הם יותר בכיוון של פריקים(הרוב), בכל מקרה, אולי זה יפתח את העיניים שלהם למה שמתרחש במדינה ולא מפורסם בחדשות כי זה קורה לפאנקיסטים או להומלסים..

matt hensley

New member
תממש קוק אבל ברמות

ואתה עמוק בפוזת "פאנקיסט להוט אידיאולוגית נגד כל מה שלא טרו" אתה והמעפנה השניה חחחחח לאידע לגבי הפורום הזה אבל זה מעצבן אותי שבכל חור פה אתה דוחף את האידיאולוגיה בגרוש שלך.. וכן, אני פה חודש אבל ממה שראיתי חצי מההודעות שלך זה ירידות על אנשים ותפיסת תחת עליהם והחצי השני מטיף בנושאי מוסיקה או פאנק בפלצנות יתרה. אבל מילא לא אכפת לי.. אבל הודעות מפגרות מהסוג הזה זה מסוג הדברים שגורמים לי לכתוב תגובות כמו התגובה ממקודם..

BlueBeIl

New member
אתה לך מפה

נמצא פה חודש וכבר מגרש אנשים? אנחנו היינו בפורום הזה עוד לפני שגרין דיי שברו שיאים באמריקה וגלגל"צ החליטו שהם להקת המחמד שלהם, ונהיה כאן גם כשהם ישכחו מהם שוב. אתה וחבורת המאגניבים שלך מוזמנים לעוף מפה בהקדם האפשרי. אם זה מוצא חן בעיניך או לא, גרין דיי זה פאנק ולכן העניינים שעומדים על סדר היום של הפאנק מתאימים פה.

נוגה62

New member
כנסו

לא ממש קראתי..... אבל לפי התגובה של BlueBeIl בלובל אתם אומרים שגרין דיי לא פאנקיסטים? תנו לי להגיד לכם משו.... 1.המוזיקה שגרין דיי עושים דומה לרוק-אבל היא לא,למה? כי רוק זה יותר צעקות ומוזיקה הרבה הרבה יותר רועשת..... לעומת זאת פאנק זאת מוזיקה קלילה כזאת שמשלבת בתוכה סגנון של רוק... 2.אל תגרשו אפחד כי הפורום הזה לא שייך רק לכם (הפלא ופלא) ואם לאנשים יש דעה מסוימת מי אתם שתבטלו אותה? 3.לכל אחד דעה משלו... לכן, אם קבוצה אומרת שגרין דיי נוטה לרוק והשנייה נוטה לפאנק... אדרבה.. העיקר שישמעו אותם ושיהנו.... בה ביי

נוגה62

New member
אוקיי עכשיו קראתי...

חחחח איזה לא קשורה אני...... וסתום ת'פהההההההההההה מה אתה מדבר מלוכלך על גרין דיי?

BlueBeIl

New member
אף אחד לא לכלך על גרין דיי,

אני מבינה שלא נכנסת ללינק.....

ADCMAN

New member
כפרה עליך, אני אעשה לך פיקאסו בסוף

מה את מתלהבת? פריקית. גרין דיי אולי מנגנים פאנק פופ אבל הם בטח לא פאנקיסטים. ואף אחד לא ליכלך עליהם. אז שבי בשקט

ADCMAN

New member
נוגה, תחזרי לגוד שארלוט

וההגדרה שלך לפאנק לא נכונה... יאללה, תחפשי את הלהקות הבאות ותגידי לי אם הם קלילות 1)Negative FX 2)Black Flag 3)Misfits

oasisssss

New member
שטויות. |מדוזה|

גרין דאי עכשיו הם פאנק\רוק\פופ. פעם הם היו פאנק\פופ. ופאנק זו לא מוזיקה קלילה, את פשוט לא מכירה פאנק. פאנק היא מוזיקה יחסית לא מסובכת שמדברת על דברי היום יום בחיים. ורוק יות רועש? חחחחח לא תמיד. לא ככה מגדירים רוק וגם אל בכללי כי זה לא כללי בשיט.

PitZzahat

New member
אולי די כבר עם כל השטויות האלה של

מי היה לפני מי, מי עשה את אמא של מי, ומי יכול להיות אבא של מי. אז הוא בא לפה אחרייך... וואי... יצאת גבר.

למעלה