גרין דיי בגלגלצ! זה כ"כ לא מתאים לאווירת ה"דוד אוהב אותך" בתחנה...שיהיה תהנו...
Y Y M C A New member 13/12/04 #1 גרין דיי בגלגלצ! זה כ"כ לא מתאים לאווירת ה"דוד אוהב אותך" בתחנה...שיהיה תהנו...
ע עידן MC1 New member 13/12/04 #3 היא אמרה שהיא לא יודעת להגיד את זה ולמה את לא אומרת את הדברים הטובים שהיא אמרה? כמו שהיא אמרה שזה שיר ממש מגניב!
היא אמרה שהיא לא יודעת להגיד את זה ולמה את לא אומרת את הדברים הטובים שהיא אמרה? כמו שהיא אמרה שזה שיר ממש מגניב!
Y Y M C A New member 13/12/04 #6 לא שמעתי שהיא אמרה שזה שיר מגניב... אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותה אחת? טאבר
Y Y M C A New member 13/12/04 #8 לא, דיברתי על היום... וואי פעם שנייה בגלגלצ? אני מקווה שזה לא נכנס לרשימת הטחינה שלהם..
D dor307 New member 15/12/04 #14 הודעות חמות:הם הכינסו../images/Emo160.gif זה לא שזה השיר הראשון שנכנס לפלילסט שלהם. אגב שאני שמעתי השדרנית פשוט פירשה את זה ל: דרך החלומות השבורים
הודעות חמות:הם הכינסו../images/Emo160.gif זה לא שזה השיר הראשון שנכנס לפלילסט שלהם. אגב שאני שמעתי השדרנית פשוט פירשה את זה ל: דרך החלומות השבורים
ע עידן MC1 New member 13/12/04 #4 היא אמרה שהיא לא יודעת להגיד את זה ולמה את לא אומרת את הדברים הטובים שהיא אמרה? כמו שהיא אמרה שזה שיר ממש מגניב!
היא אמרה שהיא לא יודעת להגיד את זה ולמה את לא אומרת את הדברים הטובים שהיא אמרה? כמו שהיא אמרה שזה שיר ממש מגניב!
D droriko New member 14/12/04 #12 וואי!!!! גלגל"צ!!!!! בילי ג'ו הגיע לשיא הקריירה מפה אין לאיפה לעלות הוא כבר יכול לפרוש בכבוד