גרין דיי זה רוק?

גרין דיי זה רוק?

לא אכפת לי מאיזה. אני יודעת שזה לא רוק כבד ולא רוק מטאל, אבל זה משהו בסגנון הפאנק. יש מספיק גיטרות/בסים ברקע כדי להגיד שגרין דיי זה די רוק. ונמאס לי לריב על זה כל פעם עם חברות שלי. אז מה דעתכם?

זה מה שפעם היה כתוב במעריב לנוער

(עוד מזמן). אבל לאיודעת :| מצד שני השיר Wake me up when september end's מופיע בTHE ROCK CHART ב MTV.

BlueBeIl

New member
פופ פאנק זה אחד מהתת ז'אנרים

של פאנק ופאנק זה אחת מהתת ז'אנרים של רוק. הכל נכנס תחת "מוזיקה אלטרנטיבית" ובגלל זה הם מראים את זה ברוק צ'ארט שלהם.

../images/Emo45.gif

בלע זה מה שכתוב לי באייטונז על השירים שלהם, ואני מעבירה את הדיסקים שלי לשם. זה מעביר לפי הנתונים שיש בדיסקים לא לפי מה שמשתמשים חושבים. אז זה כע רוק אלטרנטיבי. כנראה, בלע.

walk alone

New member
מה ההבדל?

אני חושבת שאני יודעת אבל אני לא בטוחה במיוחד כי חשבתי שגרין דיי הם פאנק רוק

ADCMAN

New member
בטח שיש הבדל

פאנק רוק הוא הרבה יותר כבד, קשוח, הנושאים שלו לרוב פוליטים, אנרכיסטים פאנק פופ הוא הרבה יותר קל ,פשוט, הנושאים שלו לרוב מדברים על שטויות הנה כמה להקות פאנק רוק: THE CLASH BAD RELIGION NOFX D.O.A MEATMEN PROPAGANDHI ZERO BOYS הנה כמה להקות פאנק פופ: RANCID SCREECHING WEASEL THE QUEERS NO USE FOR A NAME

walk alone

New member
אני יודעת שיש הבדל אני באמת שאלתי

מה ההבדל.. ותודה.. (אגב גרין דיי שרים על דברים פוליטים אבל הם לא קשוחים למדי...)

ADCMAN

New member
הקטע עם הפוליטי וגרין דיי

למעשה, הם שרים על זה רק באמריקן אידיוט, ואולי הם גם לא ימשיכו את זה כך ש...

יחסית לפאנק פופ

קשוח הוא לא ממש וגם לא כבד אבל אולי יחסית לפאנק פופ...

אסף Day

New member
אם כבר מדברים על להקות פאנק-רוק...

שהם אנרכיסטים ופוליטיים אז איך אפשר לשכוח את הלהקה הכי אנרכיסטית בכל הזמנים הSEX PISTOLS הא?

ADCMAN

New member
יש יותר אנרכיסטיות מהם

כמו נכי נאצה, קונפליקט, קראס ועוד

barboshkiss

New member
קחי זה אתר שמסביר

ככה דיי בסדר http://www.bdidut.com/alternative/demo-5.htm

יאצוק

New member
רוקפאנק, אופקורס.../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

ADCMAN

New member
כמובן שהם רוק

אבל רוק זה כללי, זה לא מסמל את הז'אנר ספציפית.. אם כבר הם פאנק פופ שזה תת ז'אנר של ז'אנר מתוך הרוק

למעלה