גרין דיי זונות

גרין דיי זונות

זוכרים שהיה את הGreen Day Q&A בגריןדיי.קום? קיצר, האידיוט קלאב נפתח, ונחשו מה? צריכים לשלם כדי להיות חלק ממנו, וכדי לראות את התשובות. כל האתר שלהם נהיה עכשיו כמו איזה אתר פורנו מזדיין. מה זה? מישהו אמר "התמסחרות"?...

GD ROCKS

New member
צודק

דוגרי הם התמסחרו אבל למי אכפת העיקר יש להם אחלה מוזיקה ואני נהנת ממנה מצדי שיתאבדו זה לא מזיז לי

sapirush1

New member
באמת העיקר שיש להם אחלה מוזיקה

אבל שלא יתאבדו

כע כתבתי על זה../images/Emo163.gif

וגם אמרתי שהם זונות.. כאילו למה הם צריכים עוד כסף? חסר להם? *אומרת התמסחרות*

noagdfan

New member
מה הבעיה שלכם?

בדיוק כמו שאבא שלך עובד במה שהוא עובד ומקבל משכורת, אותו דבר גרין דיי. זו העבודה שלהם ומגיע להם לקבל עליה משכורת. התנדבויות ותרומות לא חסר להם, ברוך השם הם לא קמצנים. גם כרטיסים למופעים יש להם תשלום מקסימום שהם לא מסכימים למכור מעליו (תלוי אם אתם לא קונים מרמאי). מה נקרא אצלכם לא "התמסחרות"? ברוך הבא לעולם האמיתי של היום, בו כמעט הכל עולה כסף

Prophet

New member
מה אתה מגן עליהם

נשמע שיש לך אובססיה אליהם רק בגלל שהם להקה טובה נכון שיש הרבה דברים שעולים כסף באירופה ללכת לשירותים ציבוריים עולה חמש שקל אבל למלא שאלון?

noagdfan

New member
א' כל-

אני בת
מממ, ב' כל, הייתי אובססיבית אליהם, אבל כבר לא. אני עדיין מעריצה ממש גדולה שלהם אבל לא אובססיבית. הבהרה- אין באתר ההוא שום שאלון למלא. מה שצריך לעשות זה אם יש לך שאלה לשאול אותם אז אתה שולח אותה לאתר, זה לא קשור לאם אתה חבר במועדון הזה או לא, וזה לא עולה בכלל כסף. לפי מה שהבנתי מארז לראות את התשובות עולה כסף. כדאי שתבדקו את המקורות לפני שאתם מתלוננים.

noagdfan

New member
אה ו..

למה שהמועדון לא יעלה כסף? מי שנרשם מקבל שם כל מיני מתנות כמו חולצות, מחזיקי מפתחות ואלוהים יודע מה עוד. מי שרוצה שיהיה לו בכיף. חוץ מזה, זה לא עולה כל כך הרבה כסף...

מה קשור?../images/Emo163.gif

יש הבדל מאוד גדול בין אבא שלי שהולך לעבודה ומביא כסף בשביל שנוכל לחיות חיים סבירים ושאני אוכל לראות סרט פה ושם, לבין להקה שמוכרת בכל העולם ומכרה כבר מיליוני עותקים, מתקלחת בכסף, מוכרת אלפי כרטיסים להופעות ולסחורה נילוות. הם באמת היו צריכים לפתוח עוד מועדון? מספיק שיש מועדון אחד באתר שלהם שעולה כסף. אבל עוד אחד? בשביל מה? הם באמת לא צריכים עוד כסף. גם הצורה שבה הם מציגים את המועדון נשמעת נורא צבועה. בכל מקום הם תוקעים JOIN JOIN JOIN מלווה במה תקבלו אם תצטרפו, טריילרים למה שתראה אם תצטרף, כל מיני אפשרויות מאגניבות שרק לך יהיה- אם תצטרף!! bollocks.

noagdfan

New member
לידע כללי

אין להם שני מועדונים. המועדון הזה הוא במקום הישן.

למעלה