גרין דיי מקום ראשון!

GrEeNgIrL3

New member
גרין דיי מקום ראשון!

במצעד 100 הקליפים של הרוק בערוץ MTV עם השיר american idiot!

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|חחח ראיתי :O

הם עקפו את הוויט סטרייפס (!!!!!) וגם ראיתי שאת סיסטם אוף א דאון.... כל הכבוד להם :)

l i o r a n g e

New member
ונירוונה

פרל ג'אם, סמשינג פמפינקס ועוד בערך מיליון להקות שלפי געתי יותר טובות מהם. הייתי בפאקינג שוק.

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|../images/Emo45.gif ראיתי גם

את נירוונה... אוף, מילא הם היו נבחרים עם בסקט קייס או טיים אוף יור לייף, אבל אמריקן אידיוט?! הוא הרבה פחות טוב מסמלס לייק טין ספיריט שהוא עקף ומכל השירים והלהקות שהזכרת

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo113.gif ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif ממש לא יותר

מגרין גיי...אבל הם חביבים כאלו. הם אחלה..

GrEeNgIrL3

New member
אני לא מבינה..

זה אמור להיות פורום גרין דיי.. אתם אמורים לאהוב את הלהקה ולא להתבאס שהיא הגיעה למקום הראשון!

Queen for a day

New member
הממ

אני לפחות, התאכזבתי מזה שא"א זכה מקום ראשון. ולא גרין דיי. אמנם גרין דיי התפרסמו מאוד מאז א"א. והצליחו. וזכו בהמון פרסים. וכל הכבוד להם. אבל אם זה 100 הגדולים של הרוק, וגרין דיי זוכים במקום הראשון, אז למה לא לשיר את השירים הבאמת טובים שלהם?

Queen for a day

New member
>___<

"אני לפחות, התאכזבתי מזה שא"א זכה מקום ראשון. ולא גרין דיי." הכוונה לזה שלא התאכזבתי מזה שגרין דיי זכו. >__>

RED FLAG

New member
כל הכבוד!!!!!

הגיע הזמן שלהקה טובה תצליח! ולא כמו כל הזמן, מטאליקה, גאנז אנד רוזס או נירוונה (זה לא שאני מזלזלת בהם)...

Queen for a day

New member
אני עוד בשוק מזה.

בסדר, יאללה, ג"ד מקום ראשון, אמטיוי מה לעשות. אבל למה עם אמריקן אידיוט?! ממ שיהיה. לא ראיתי את זה כי ידעתי שאני אתאכזב בסוף
מזל טוב לחבובים.

למעלה