גרין דיי נטוורק WTF

גרין דיי נטוורק WTF

ראיתי את אותו קישור של הנטוורק והמנהלת אמרה שרואים באיזה תמונה אחת שזה בילי ג'ו וזה בכלל לא אותם עיניים...ומה זה הנטוורק כי מהקישור ההוא לא הבנתי כלום וזה ממש לא הם והסולן בכלל הוא גם בסיסט...מה זה קשור לגרין דיי???תעזרו לי קצת התבלבלתי כי נראה לי שהם סתם משחקים עם ההצלחה שלהם דעות נוספות מישהו???

BlueBeIl

New member
הנטוורק היא להקה,

שהוציאה דיסק מתישהו בשנה שעברה תחת הלייבל של בילי ג'ו (adeline records). בהתחלה הכל היה נורמלי, ואז התחילו לרוץ שמועות שהנטוורק הם בעצם גרין דיי, יחד עם עוד שני אנשים לא מזוהים. גרין דיי התחילו לשלוח הודעות רישמיות בהן הם מקללים את הנטוורק שלוקחים טרמפ על התהילה שלהם וכל מיני שטויות כאלה, והנטוורק עשו מסיבות עיתונאים מפוברקות שהם התחילו להשתולל בהם... באמת שהכל מפורט בהודעה הישנה ההיא. לא יודעת מה איתך, אבל האיש במסיכה נראה לי ללא ספק כמו בילי ג'ו. גם בראיונות אחרונים גרין דיי אמרו שבזמן שהם הפיקו את אמריקן אידיוט הם הרבה פעמים ישבו באולפן והתחילו לעשות שטויות ודברים לא קשורים, פולקה, דיסק עם שירי חג מולד גסים... הדיסק של הנטוורק הוא כנראה עוד תוצר של זה. יש גם כאלה שטוענים שהדיסק הזה הוא בעצם אותן הקלטות (master tapes) לדיסק חדש שכביכול נגנבו, לפני שגרין דיי התחילו ליצור את אמריקן אידיוט. זו טענה שדי מתקבלת על הדעת... לא יכול להיות שהקלטות נגנבות ואין שום גיבוי. כנראה שכשגרין דיי פנו לכיוון החדש היה להם חבל לגנוז את מה שהם עשו עד אז, והם פשוט שינו את זה קצת והוציאו תחת שם של להקה אחרת. ודרך אגב - אם הלינק של המסיבת עיתונאים עוד עובד... ממש אפשר לזהות שם את טרה רוקד על השולחן.

זה גם מה שאני חושבת..../images/Emo163.gif

שהם המציאו את הקטע שנגנב להם הדיסק בשביל לחפות על העובדה שהם עשו דיסק אחר.

בילי ג'ו

הוא נראה כמו קוקסינל שברח מהכלא בכל מקרה העסק הזה מסריח ולא מובן לי למה הם עשו את זה...ואיזה סוג מוסיקה זה??האם זה סתם חרא??????או משהו נחמד דרך אגב לידו רואים את העיניים של טרה

זה לא טרה.../images/Emo163.gif

והמוסיקה היא מן פאנק-אלקטרוני שכזה.. מוזרה. דיי טובה אבל, יש שירים ממש טובים. והם עשו את זה כי רוב הסיכויים שפשוט שיעמם להם.

../images/Emo5.gif

מסכות מפחידות אותי יש לי טראומה מסליפנוט אבל בילי מנגן על בס??התחלתי לחשוד על העניין כי זה או שהם עושים צחוק מאיתנו או שסתם משעמם להם מה לעזאזל הם עושים(או שעשו) הם התפרקו??לא גרין דיי דאה נטוורק

BlueBeIl

New member
בילי מנגן על גיטרה,

זה מייק על הבס, הוא שר חלק די גדול מהשירים שם, בגלל זה הוא מופיע כסולן בחלק המקומות. וכן, כנראה שמשעמם להם אז הם חליטו לעשות צחוק מהמדייה וכל זה. היית צריך לראות איזה כתבות היו על זה בE!... דה נטוורק מופיעים מדי פעם בכל מיני מקומות.... הנה טרה

שרוטים

איזה שרוטים... אני מאמין שזה היה סוג של שערורייה אולי מזה נבע השיר אמריקן אידיוט אפילו למרות שאפשר לקשר את השיר\אלבום לכל דבר שאמריקה עשתה בשנים האחרונות

healing drug

New member
יש למישהו מידע עליהם?

מישהו יודע אולי אם יש להם (לנטוורק) אתר ישראלי או אפילו סתם אתר עם מידע עליהם
ועד משהו אחד קטן... איפה אפשר לשמוע שירים שלהם באינטרנט ?

אתר רישמי

שירים אין לי מושג יש להם אבל אתר רשמי http://www.thenetworkband.com/ יש לי קטע מצחיק מהאתר הרשמי: As many of you have read in the press recently, there is an ongoing feud with GREEN DAY. I would like to take this time and address these rumors. Yes, we hate them and here is why: REASON #1: Green Day are a bunch of rip-off artists and have been stealing The Network's ideas for years. Here is the proof: The Network put a record out then Green Day puts a record out; The Network performs a live show and then Green Day performs a live show! Coincidence? I think not! Come up with something new you bitches and stop stealing our ideas. REASON #2: The Network does not do 9 minute songs on albums (unless by chance your CD skips and then proceeds to skip for 9 minutes). The Network do not have time to listen to a 9 minute song - there is shopping to do. REASON #3: That pouty mouthed, commie lead singer of theirs, Billy Jean Armstrong! Who does this guy think he is? Wow, he signed us to his record label! Wow, he gave us an insane advance that we used on buying Patrick Nagel paintings! Wow, he then got us signed to Warner’s! We should be grateful because of this? I don’t think so-try harder buddy! You would sign Ah-a if you thought it would get your street cred back! זה מה שכתוב מילה במילה

אתר מצחיק

השירים מצחיקים כל האתר מצחיק יש שם קורות חיים מצחיקים וכל מיני שטויות זה פשוט מצחיק גם אפשר להוריד שם שירים הורדתי שתי שירים וזה ממש מצחיק

walk alone

New member
מהתחלההההההה

לא הבנתי כלום!!!! מישהו מוכן להסביר לי הכל מהתחלה כולל המסיבת עיתונאים המוזרה שמדברים עליה (לא ראיתי) ושל מי היא? ומה הקשר לגרין דיי?? פליז...

ממ..

מעל ההודעה שלך יש הכל בפרטי פרטים שכתבה המנהלת אני גרוע בלהסביר עד כמה שעות חשבתי שזה עוד להקה או משהו מוזר ואז נכנסתי לאתר יש שם לינקים מצחיקים על איך להיות צעיר ומראים תמונות של נשים מתאבקות וציורים של ילדים קטנים שקראו להם אומנות ציטוט מאיזה שיש "a teetages from mars n' i dont care הוא עושה את האיי דונט קר כמו ג'זס אוף סוברביה מוזר לחלוטין בקיצור תקראי הכל ותביני, אני עדיין בסוג של שוק

למעלה