גרין-דיי

HandsomeDevil

New member
מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

teenagers?! לא נראה לי שיש בכלל סגנון כזה..- לך תזיין למשהוא אחר את השכל! ו... אל תנסה להפגין חוכמה בדברים שאתה לא מבין בהם.., במיוחד לא בפורום שכולם בו מעריצים מושבעים של גרין דיי, לך לעבוד על החברים שלך..- אולי הם יחשבו שאתה עוד אייכשהו מבין משהו במוסיקה. יא חתיכת "מגניב".

ּpine appleּ

New member
אהם

אני חושבת שהוא התכוון לטובה ואם אתה לא יודע teenagers זה בני נוער אז..... למה ישר להתקיף?! פחחח *its me*

Sexy me

New member
אמרתי את זה פעם, אמרתי את זה אלף פע

מים: אני לא מעריצה!!!!! ובטח שלא מושבעת! דבר בשם עצמך! ואתה לא חייב להכנס לפאניקה מההודעה הזאת! אני חושבת שמה שהוא כתב היה רק לטובה! למה להתנפל?! *guarding angel* ..::טיש::..

אבל למה להתקייייייייייייף???

חי..... וחוצמזה, את לא מעריצה, וכבר הבנו את זה...... Dפנה

Sexy me

New member
כן, הבנתם...

וחבל שלא הפנמם.. אז עכשיו תפנימו (ו...אתם יודעים מה ההמשך..) ..::טיש::..

TerminalFrost

New member
ווהואו

אחשלי, אני אפילו לא מתיימר "להבין" במוזיקה הזאת הם פשוט המציאו את הז´אנר הזה של המוזיקה, ומכאן שהם ה"אבות" של המוזיקה הזאת ורוב הלהקות האחרות פשוט מחקים אותם חוצ´מזה שזאת מחמאה ללהקה והיית צריך להבין את זה, ואם לא - אז הנה, אני אומר את זה בתור מחמאה. וכן! אני "מא-גניב", הולך עם שרוולים ושומע רוק פסיכודלי ונזרק במסיבות ו... עושה דברים של מגניבים, לא יודע, מה שעולה לך בראש באסוציאציה של מגניבים, אוקיי? ואני אהייה כזה כמה שיתחשק לי ועד מתי שיתחשק לי, ואני לא שם בכיוונך קצוץ.

HandsomeDevil

New member
ושוב, אין כזה סגנון....

וזה בדוק, ע"פ אשים שברמת ההכרות שלי איתם, אני בטוח שמבינים בכל סוגי וזרמי הפאנק יותר ממה שאתה תבין בחיים. אז לך, תשיך להיות "מא-גניב"- זה לא ממש מזיז לי. תעשה מה שאתה רוצה!

HandsomeDevil

New member
נ.ב

גם שיעור פרטי בלשון לא היה הורג אותך.... "ורוב הלהקות האחרות פשוט מחקים אותם"...מחקות

יווווווווווווווו סטופ איט רייט היר,

מיסי. איי מין בוי! די די די די די לתעצבן ולתקן וכל הבולשיט הזה

למעלה