גרין דיי??

גרין דיי??

איפה פה מדברים עליהם בכלל? הרוב פה זה בכלל לא קשור... עלק פורום על גרינדיי -.- HAVE A FUCKING NICE GREEN DAY!!!

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifאז מה אם לא מדברים?

תקראי לדוגמא בפורום מטאליקה, בקושי יש שרשור שהוא לא OFF גרין דיי לא מוציאים הרבה דברים חדשים וכשהם מוציאים אז מתעדכן, אנחנו משתדלים כמה שיותר אם זה באמת באמת מפריע לך, תפתחי גם את דיונים חדשים ופינות חדשות ואז תבואי לבקר אותנו.

אה...

קיי... אז אני אפתח ^.^ וחוץ מזה, בטח שיש עידכונים מגרינדיי אולי אתם פשוט לא יודעים עליהם(?)

talyusha123

New member
מאמי....

כל עידכון שיוצא אנחנו מעדכנים נשמה >.< אנחנו לא מפספסים כלום. גם לא את המצעד בתפוז XD

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifברור שיש,

אבל כל כך מעט, אז ממש ממש קל למצוא מידע עליהם בתקופה הזו. ואת מה שמוצאים -מביאים לכאן.

אישתו החדשה של בילי כותבת פה? נפלא. ../images/Emo163.gif

שלום לך יקירה. למקרה שלא שמת לב, יש ארבעה שירשורים שעוסקים בגרין דיי בעמוד הפורום הראשון. הייתי שמחה אם היו פה יותר שירשורים שעוסקים בלהקה, אבל כפי ששמת לב (או שלא, אני בספק אם טרחת לבדוק דברים לפני שהגעת לפה והתלוננת), הלהקה לא בדיוק מוציאה שירים חדשים או חומרים חדשים בקצב רצחני. אם היה מידע חדש שסביר להניח שאני או כל חבר/ת פורום היה/הייתה מביא/ה את המידע הזה לפה. כמובן ש, אם הדבר לא נראה לך, את יותר ממוזמנת להביא מידע חדש (אבל שלא יהיה מזוייף, לא חייבים להספים את הפורום בכל מחיר
), או להציע נושאים חדשים לדיון. כל עוד את לא עושה אף אחד משני הדברים, אני אשמח להבא לקבל ביקורת (וקצת יותר מנומסת, אם אפשר) כזאת במסרים. תודה ויום טוב.

Fall out Kid

New member
למה את מתכוונת../images/Emo100.gif

כשאת אומרת שלבילי יש אישה חדשה? את רצינית? אני לא מעודכנת בגרוש.

חח

XD היא אמרה את זה בצחוק... מה באמת מישו חשב שזה אמיתי??? LOL הלוואי והייתי אישתו החדשה של בילי!! D::

:O

כן...ראיתי את זה... אבל האחרונים מדברים על... דברים לא בידיוק קשורים חח מצטערת :\ לא התכוונתי להיות גסת רוח חח זה תמיד כיף להיות במקום שאוהבים בו את גרינדיי D::

l i o r a n g e

New member
ועכשיו.. ברוח הלהקה

כל מי שיש לו יותר מ5 שירים של ג"ד בפלייליסט שיעשה
ומי שיש לו פחות שיעשה

l i o r a n g e

New member
../images/Emo31.gif

אף לא שיר אחד... ג"ד זה כ"כ שנה שעברה. תשמעו רייזורלייט.(לא. אמריקה לא נחשב.)

דניתיי16

New member
../images/Emo45.gif

חחח כל האלבומים בסדר אחד אחרי השני.. גם במחשב וגם באלבומים מקוריים \= מפגרת שכמותי אני צריכה למחוק את השירים שלהם מהמחשב יש לי עומס... אבל לא רק שירי שיצאו באלבומים.. כל מיני כאלה אקסטרות

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

יש לי את כל הדיסקים בלי יוצא מן הכלל אין לי שירים על המחשב אבל את הדיסקים האלו אני שומעת רק פעם בשבועיים בערך...

mogili

New member
../images/Emo45.gif

אינלי פלייליסט, אני שומעת לפי אלבומים, וכרגע זה א"א :]

Pink Floyd 117

New member
../images/Emo31.gif

ברגע זה לא... בדרך כלל כן... עכשיו אני שומעת את Echoes של Pink Floyd (למי שלא יודע, זה שיר של 23 דקות ו-31 שניות) אז הוא השיר היחיד בפליי ליסט שלי...

למעלה