גרין קארד בעקבות נישואין מהארץ

leanne222

New member
גרין קארד בעקבות נישואין מהארץ

אני נשואה לבחור אמריקאי, התחתנו בארה״ב לפני 4 חודשים, אנחנו החלטנו לעשות את התהליך מהארץ כי מקריאה כאן הבנתי שזה הכי בטוח. אני חזרתי לארץ לפני חודשיים, ואני מבינה שזה הולך לקחת לנו עוד בערך שנה לסיום התהליך.
המצב כרגע הוא ששנינו עם הורים מבוגרים וחולים ואין באפשרותינו לנסוע לבקר אחד את השני כל הזמן, מה גם שאנחנו מנסים לחסוך כסף כדי לקנות בית.
האם זה יהיה מוזר שלא ניפגש במשך שנה שלמה אחרי שהתחתננו? בעלי טוען שזה יראה ממש מוזר שזוג מאוהב שרק התחתן נפרד למשך שנה שלמה, האם הוא צודק? מה גם שאין לנו יותר מידיי הוכחות לקשר, הוא אומר שהיינו צריכים לפתוח חשבון משותף אבל אני סירבתי בגלל שאני כרגע לא גרה שם ולא היה נראה לי הכרחי בינתיים, הוא דואג שיש לנו ממש את המינימום של המינימום ומפחד שלא יאשרו לי.
אנחנו שלחנו עם הבקשה תמונות,תעודת נישואין, מכתב מחברים, קבלה על קניית הטבעת שהוא קנה לי, ותדפיס של הודעות וואטסאפ של 4 שנים (אנחנו היינו הרבה זמן במערכת יחסים מרחוק והוא הציע לי נישואין כשנסעתי לבקר אותו בקריסמס).
האם המצב שלנו סביר?
הוא הציע לבוא לביקור בארץ אבל זה יהיה קשה בגלל שאמא שלו ממש חולה.

doronf65

New member
מנהל
לדעתי אתם בסדר

מצבכם כ"זוג שנפרד" בעיקר שההגירה עצמה, עם הפרוצדורה שלה, גורמת לכם להיפרד בעקבות תהליך ההגשה. אז יש זוגות רבים כמוכם.
בתהליך הזה של הוצאת ויזת הגירה, אין בחינה מעמיקה וקשוחה של טיב הקשר. הם לוקחים בחשבון שאתם זוג צעיר. את זה יעשו כשתהיי 3 שנים בארה"ב ותחדשי את ה- GC שיינתן לך (מה שנקרא removing the conditions).
&nbsp
לכן אין מה לדאוג, מה שיש לכם זה מאוד אופייני לזוגות במצבכם.

למעלה