השיר יפה, אך מעניין ממש איני זוכר אותו.האם יש כאן חובבי שירים נוסטלגיים?
> הנה דוגמא עבורכם:
****************************************************************************************************השיר יפה, אך מעניין ממש איני זוכר אותו.
זה לא נכון שאיני אוהב את שירי שנות השישים עליהם התבגרנו במסיבות הסלוניות הידועות לשימצה באותה התקופה!!!****************************************************************************************************
אבי, אני לא מאמין: השיר הזה זורם אצלי בגוף משנות ה- 60
>אולי אתה פחות אוהב את שירי שנות ה-60 . אני מכור להם.
קבל שיר נוסטלגי יפהפה שאני אוהב במיחד, זה גם ריקוד שורה יפהפה שלימדתי בספרד.האם יש כאן חובבי שירים נוסטלגיים?
> הנה דוגמא עבורכם:
אוישששששש משתפרת, למה עשית את זה?יש לי נוסטלגיה לשיר שעוסק בנוסטלגיה.
Green fields
הצחקת אותיאוישששששש משתפרת, למה עשית את זה?
עכשיו הסרט אסקימו לימון עולה לי לראש ותופס לי את כל המחשבות והמאוויים
צחי נוי בתחתונים, זה הדבר האחרון שאני צריך לחשוב עליו בבוקר הזה.
והשפתיים הטבעיות והבשלות של ענת עצמון...
עשית טעות משתפרת.
תעשי לי טובה.
יש לי בקשה.
בפעם הבאה לפני שאת מעלה משהו, תשאלי אותי קודם, טוב?
ואווווו ..................... כמה פעמים התמזמזנו, התנשקנו ויצרנו חברויות חדשות במהלך ריקוד סלואווו לצלילי שיר זה!!יש לי נוסטלגיה לשיר שעוסק בנוסטלגיה.
Green fields
קראו לזה סלואו לחץ, והשיר שהכי הכי הכי כיכב בז'אנר הזה היהואווווו ..................... כמה פעמים התמזמזנו, התנשקנו ויצרנו חברויות חדשות במהלך ריקוד סלואווו לצלילי שיר זה!!
היו כמה שמות, אכן סלואו לחץ, או ריקוד בלטה.קראו לזה סלואו לחץ, והשיר שהכי הכי הכי כיכב בז'אנר הזה היה
אופס, שכחתי לבקש רשות מסבא...
**************************************************************************************יש לי נוסטלגיה לשיר שעוסק בנוסטלגיה.
Green fields
אין ספק שהקול שלה מיוחד. הם ממש לוקחים את הזמן, כמה דקות שלמות שהתזמורת בלבד מנגנת את המבוא לשיר ורק אז היא מתחילה. מודה ומתוודה, לא הקשבתי לכל הקטע. אין לי סבלנות לשיר שנמשך יותר מ- 50 דקות.בילדותי גרתי ברחוב 60 ביפו ושם היו המון בתי קפה ערבים שכל הזמן רמקולים השמיעו את הזמרת המיוחדת הזאת
אני ינקתי חלב כשברקע שרה הזמרת אום כולתום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.