גריני יקירה

רננה33

New member
גריני יקירה

משום מה את לא יוצאת לי מהראש. וכל זה בגלל המצב שאני נמצאת בו, ואת כך אני מקווה, כבר יודעת ומכירה. בכל פעם אני מעבירה לי בראש את התספריט של המצב בו אני נמצאת היום בקשר ובאהבה שלי עם א´, עם הקשיים וההתלבטויות, אני שואבת עידוד מהמילים שכתבת. ועולות בי המון שאלות אותן אני רוצה לשאול אותך, כי אני כן רוצה לראות את האור בקצה מנהרה וכן רוצה לעבור את הנהר הזה, שמעבר לו זורחת קשת נפלאה בשמיים. ויש את כל התנאים לכך, אבל יש גם המון המון המון המון קשיים. את היית שם, נכון? האם אפשר לפנות אלייך במייל הפרטי או (ולי ממש לא אכפת), להישאר בפורום?? אלף תודות!!! רננה

רננה33

New member
אני כאן כל הזמן

קודם יצאתי להפסקת אוכל - אבל בעיקרון אני כל המזן עם המסך על הפורום..

גריני

New member
מצחיקונת ../images/Emo13.gif

כמובן שאפשר.... וואללה את לחוצה - פעמיים הצעתי לך לפנות אלי אם בפרטי או כאן.... בחרי את הדרך המועדפת עליך. ו.... כן, יקרה - יש המון קשיים, הדרך הזו לא קלה (אבל, בעצם - איזו דרך כן קלה?.....) ואת כ"כ צודקת גם לגבי הקשת הנפלאה שזורחת בקצה השני וזה תלוי גם בך - צריכים להיות מוכנים לראות אותה כשהיא זורחת!!! אז עד ל"פגישתנו" הבאה הרי לך שיעורי בית: ראש למעלה, חיוך רחב על הפנים, לב רחב ופתוח והמון המון אופטימיות, OK?

רננה33

New member
גרינגוש,

איך מהר הכנתי את שיעורי הבית? ולא רק שקראתי, אלא גם הפנמתי. אז עכשיו אני טסה הביתה - שם מחכה לי הבת שלי.. ובבית שלי - פשוא אין כניסה לאינטרנט. כל היום אני עוסקת בזה כך שבבית ידעתי שאני חייבת לא להתחבר. אז - מחר בבוקר- דבר ראשון אני איתך. וחוץ מהחיוך הרחב שאת מעלה לי על הפרצוף, עדיין מליון ואחת שאלות שאני רוצה לשאול אותך. הלוואי שיהיה זה ערב נעים לכולנו!

למעלה