גריני רק תקראי פליז

אור ה101

New member
גריני רק תקראי פליז

אני מרגיש כמו סמרטוט שסחטו אותו אני מצטער לאמר לך אני יודע שנמאס לך לשמוע אותי אבל אני מרגיש שרק אלהים איתי אני לבד אין לי לשתף רק אותך ואת הפורום הזה מיום ליום אני מרגיש שאני מתקרב למעלה אני כרגע בחוץ בוהה בין האנשים סביבי רע לי בבית אני מרגיש מת שם חשוב לי רק שתיקראי את זה

גריני

New member
אני קוראת אותך ../images/Emo23.gif

אבל אני לא תמיד ליד המחשב... לא נמאס לי לשמוע אותך! כואב לי הלב עליך... הייתי רוצה להושיט יד ולעזור, אני משתדלת וחברים נוספים בפורום גם! אור, חביבי - אתה צריך לעזור לעצמך. אף אחד לא יכול לחיות במקומך! אני ממש מבינה שקשה לך, אין לך מושג כמה אני מבינה... עברתי גם אני קשיים לא מעטים במשפחה שלי... היום זה מאחורי (טוב, במושגים שלך אני אולי קצת זקנה...
) אבל אני עוד זוכרת. כן זה קשה... אבל אני יודעת, אתה שומע אותי? יודעת - שאתה יכול להתגבר ולהתחזק! נסה להירגע קצת, קח לך נשימה עמוקה - ותאר לעצמך לרגע - רק לרגע - שמה שאתה עובר בבית זוהי הצגת תיאטרון - לא החיים האמיתיים שלך, אלא הצגה על במה... וזוהי הצגה מאוד מיוחדת - כי משתפים את הקהל... ואז בסיומה של מערכה מסויימת, בה הגיבור (זה ש"משחק" את התפקיד שלך) בוכה ביאוש - יש הפסקה בהצגה, והמנחה מבקש מהקהל את תגובתו - הקהל מתבקש להציע לשחקן מה לעשות.... עכשיו תמשיך מכאן (לזה התכוונה שוני בתשובתה אליך) ושוב, אור יקר - אני שולחת לך אנרגיות ואור לחיזוק ואנא - עשה טובה לעצמך - ותחליט למצוא את הדרך לחיות טוב יותר - מבחינת הרגשה שלך! תחזור שוב ושוב על התרגיל ההוא עם הדף והשריפה - ואל תשכח את הקטע שבו אתה אמור לשחרר את הכעס! לשחרר את הכעס - וזה אומר לעבור לקטע אחר, להיזכר בדברים יפים, נעימים
אתה יודע מה? בוא ותכתוב עכשיו מהם הדברים שעושים לך כיף בחיים, ואם קשה לך להתחבר לזה כרגע - אז תחשוב על תקופה קודמת שלך, אולי כשהיית צעיר יותר - היזכר בימים שמחים - ספר לנו על יום כזה בו הרגשת מאושר וצחקת והיה לך כיף (גם אם זה היה לפני 15 שנים), בסדר?

אור ה101

New member
הרבה תודה

כרגע לא עולה לי משהו. אני זוכר אבל שההיתי מאושר היה לי כח ההיתי מוקף בחבריה אחללה ההיתי משוחרר. היום אין לי משהו מיוחד שאני אוהב. ההיתי אומר מוסיקה כימעט הכול לועזי עיברי חסידי האוס שמות של שירים אני לא מתמצא אגב, היום שהרגשתי נורא זה קצת מהבית אבל בעיקר מסיטואציה שההיתי צריך ליסגור מעגל . רציתי לספר לך אבל משום מה קשה לי לספר בפורום לא חשוב... בכול אופן את אדם חכם ובקטע הזה אני לא בא לפרגן אני פשוט רואה את זה לפי תוכן ההודעות שלך אני רוצה לאמר לך שאת גורמת לי לשימחה לא שכל היום אני בדיקי אבל זה בא בעליות וירידות קיצוניות שרוב היום זה שלילי אבל אני אופטי...

גריני

New member
מוסיקה זה דבר נפלא!

מוסיקה זה בדיוק הדבר שעוזר לי לצאת מדיכי! כשאני במצ"ר רוח, כשקשה מאוד... וברגע מסויים - אחרי שמיציתי את הגועל-נפש - עד שבא לי גועל נפש מעצמי... ואז אני מחליטה, אני אומרת לעצמי משהו כמו: אני בוחרת במצברוח טוב... ואז אני משמיעה לעצמי שיר קצבי-אהוב (או שאני שמה דיסק, או שאם אני למשל בנהיגה, אז אני פשוט שרה אותו לעצמי). השירים שעובדים עלי טוב, בקטע הזה הם: באה מאהבה (הגירסא הקצבית של יהודית רביץ וגידי גוב), שירי להקת אבבא, פרפרים. נסה את זה בפעם הבאה שתהיה בדיכי, אולי זה יעבוד גם בשבילך. תמצא שיר או שירים ש"עושים לך את זה" - תשמיע לעצמך את השיר ותמצא את עצמך תוך 2-3 דקות רוקד עם המוסיקה...
אה... ו-
על המילה הטובה

אור ה101

New member
מה את אומרת

אני מרגיש שאני לא שווה כלום. אני מרגיש ריקנות. יודעת נראה לי שאחת הבעיות המרכזיות שלי שאני מרגיש שאני לבד כל היום אני בבית האמת אין לי לאן לצאת ובדיעבד אם היה לי ההיתי מרגיש שאני לא יכול לפתח או לזרום בשיחה נורמאלית אני מלא חששות לא יודע ממה אבל שאני מדבר עם מישהו פתאום נגמרים לי המילים והחשיבה שלי נתקעת

רשף כשף

New member
אור אור אור

קראתי את דברייך, ואני חייבת להודות שבהתחלה חשבתי שאתה מסכן, לא בגלל מה שעובר עלייך אלא בעיקר בגלל שאתה מרחם על עצמך ולא נותן לעצמך צ'אנס להיות טוב יותר, שווה יותר, לא מעריך את עצמך על היותך חי איתנו בעולם הזה. לאט לאט, ככל שהתמשכו הודעותייך, המשכתי וריחמתי עלייך. ריחמתי על כך שאתה עומד באור השמש אך לא נהנה ממנה, שאתה שומע מילים אך לא מקשיב להן, שאתה ער אך ליבך ישן, בעוד הינני ישנה אך ליבי ער. ואז חשבתי לעצמי... האם אור מעוניין שאני ארחם עליו? האם אור צריך את הרחמים שלי? מה אני יכולה לעשות בשביל אור? חשבתי וחשבתי ולא מצאתי תשובה... רק עצה יש לי עבורך: תקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב
תשיר אותו בכוח, תשיר אותו בכאב
תשמע החלילים ברוח החופשית
ותתחיל מבראשית

אור ה101

New member
אני מרגיש רע

פעם החדר היה שלי ושל אחי היום שהוא בצבא החדר התפנה לאחי הקטן. בדרכ` שהוא מגיע מהבסיס אחי הקטן מתפנה לחדר הורים עחשיו הוא ישן במיתה בחדר שלי המיתה שלי היתה פנויה ראיתי אותו כזה מהסס אם לישון במיתה שלי הוא שכב מצד אחד אמרתי איך הוא מעז מצד שני הוא בא מהבסיס קרוע לא ידעתי מה לאמר לא רציתי לאמר כלום אמרתי שלא שווה לריב על מיתה אחרי 2 דק` הוא קם ונחנסתי לחדר והלכתי לישון אני מרגיש רע בלב בגלל זה

למעלה