גריני

אור ה101

New member
גריני

מה המצב מצטער שלא כתבתי יש בעיות התחברות לא חשוב, בכל אופן מה המצב? אצלי בסדר מקווה שיהיה יותר טוב ביי, הה עוד משו הבנתי שאת חוגגת את טו באב אז חג שמח

גריני

New member
אהלן אור

יופי לראות אותך שוב כאן, ובפרט כשאתה כותב שהכל בסדר! אז ממש יופי

אור ה101

New member
גריני

סורי בא לי למותתתתת אין לי כח, אין לי אף אחד אני בודד בנשמה גריני בא לי למותת להיות למעלה יותר ממה שאי פעם רציתי גריני אני בן 21 ונימאס לייי אין אף אחד שבאמת אוהב אותי יו אני יודע שמי שמתאבד אין לו חלק בעולם הבא ובתחית המתים שאט גריני אני לא יכול יותר

גריני

New member
../images/Emo42.gif אור היקר ../images/Emo62.gif

תקשיב לי טוב, חביבי ובבקשה, בבקשה - תלך לרופא. כתבתי לך לפני מספר שבועות. ישנה מחלה שנקראת דכאון. זו מחלה כמו כל מחלה אחרת... כמו שפעת, כמו פריצת דיסק בגב. יש ריפוי למחלה הזאת, באמצעות תרופות. אדם שכואב לו הראש במשך שעתיים-שלוש - לוקח כדור, נכון? באותה הצורה = אדם שכואב לו בלב, או בנשמה כ"כ הרבה זמן כמו שכואב לך אור, יכול וצריך לקבל עזרה. עם כל הסימפטיה שלי אליך, עם כל הרצון לעזור, ישנם מצבים בהם צריך להודות - קצרה ידי מלעזור לך באמצעות האינטרנט. הפורום הוא מקום נפלא שאפשר לדון בו בכל מיני נושאים, ישנם דברים שאפילו אפשר להעזר באמת, עצה מסויימת, בעייה מסויימת שמטרידה מישהו. אבל - כשם שלא היית מצפה לתרופה למחלת כמו שפעת, אנגינה, אולקוס וכיוב' - מעל דפי הפורום, כך אני חוששת שכל שאני יכולה לתת לך מכאן הוא קצת עידוד, קצת כתף, חיוך וכו'. כאשר מדובר בבעיה עמוקה יותר - עליך לקחת אחריות על הבריאות שלך, על הגוף שלך ו...כן - במיוחד על החיים שלך! וללכת לרופא שיכול לעזור לך. באת לכאן לעולם לא סתם, אור. היתה ועדיין יש לזה סיבה מאוד מאוד טוב. אני כמובן לא יודעת מה היא. בסופו של דבר, העולם יפה, האמן לי! יש דברים פשוט נפלאים כאן, רק שאתה לא מצליח לראות אותם, נראה בגלל מחלתך. כשתתחיל את הטיפול התרופתי, אני בטוחה שתצליח לגלות את הדברים היפים האלה ואני מקווה שתבוא לכאן לחלוק איתנו את היופי שאתה רואה מסביב. יום טוב לך אור ו

../images/Emo39.gifטפל בעצמך...

מרשה לעצמי להצטרף לדבריה של גריני...מדבריך משתמע שקצת בדברים (נמאס לך), ובגילך פשוט חבל שתסתובב עם הרגשה כזו כשיש פתרונות. הפתרונות שונים אך כמו שאמרתי אני מצטרפת לדעתה של גריני וממליצה על טיפול רפואי. לכל אדם יש תקופות קשות בחיים מי יותר ומי פחות אבל אתה צריך לקחת את עצמך בידיים ללכת לרופא ואז תוך זמן קצר (אני מקווה) תוכל לראות את הדברים אחרת וגם אם הדברים לא יהיו מיד נפלאים הרי שלפחות ההרגשה הנוראית הזו תחלוף. יתכן ותצטרך לעבוד על עצמך בדברים מסוימים כמו כולנו אך תוכל לעשות זאת ממקום אחר ומנקודת מבט שונה. רוצה שתדע שהתנסיתי במצבי דכאון ותאמין לי....יוצאים מזה ואפילו טוב אבל לשם כך יש לעשות משהו - לך לרופא! נצל את האור שבשם שלך וכן,גם אני שולחת לך הרבה אור...

חני17

New member
גריני

אם אתה לא אוהב ולא שלם עם עצמך איך אתה מצפה שאנשים יאהבו אותך?

למעלה