../images/Emo42.gif אור היקר ../images/Emo62.gif
תקשיב לי טוב, חביבי ובבקשה, בבקשה - תלך לרופא. כתבתי לך לפני מספר שבועות. ישנה מחלה שנקראת דכאון. זו מחלה כמו כל מחלה אחרת... כמו שפעת, כמו פריצת דיסק בגב. יש ריפוי למחלה הזאת, באמצעות תרופות. אדם שכואב לו הראש במשך שעתיים-שלוש - לוקח כדור, נכון? באותה הצורה = אדם שכואב לו בלב, או בנשמה כ"כ הרבה זמן כמו שכואב לך אור, יכול וצריך לקבל עזרה. עם כל הסימפטיה שלי אליך, עם כל הרצון לעזור, ישנם מצבים בהם צריך להודות - קצרה ידי מלעזור לך באמצעות האינטרנט. הפורום הוא מקום נפלא שאפשר לדון בו בכל מיני נושאים, ישנם דברים שאפילו אפשר להעזר באמת, עצה מסויימת, בעייה מסויימת שמטרידה מישהו. אבל - כשם שלא היית מצפה לתרופה למחלת כמו שפעת, אנגינה, אולקוס וכיוב' - מעל דפי הפורום, כך אני חוששת שכל שאני יכולה לתת לך מכאן הוא קצת עידוד, קצת כתף, חיוך וכו'. כאשר מדובר בבעיה עמוקה יותר - עליך לקחת אחריות על הבריאות שלך, על הגוף שלך ו...כן - במיוחד על החיים שלך! וללכת לרופא שיכול לעזור לך. באת לכאן לעולם לא סתם, אור. היתה ועדיין יש לזה סיבה מאוד מאוד טוב. אני כמובן לא יודעת מה היא. בסופו של דבר, העולם יפה, האמן לי! יש דברים פשוט נפלאים כאן, רק שאתה לא מצליח לראות אותם, נראה בגלל מחלתך. כשתתחיל את הטיפול התרופתי, אני בטוחה שתצליח לגלות את הדברים היפים האלה ואני מקווה שתבוא לכאן לחלוק איתנו את היופי שאתה רואה מסביב. יום טוב לך אור ו