גריני

אור ה101

New member
גריני

מצטער שאני כותב לך אבל אני מרגיש שרק לך אני יכול לכתוב. גריני אני קורס אין לי כח אני בלימודים ואני מרגיש מנותק לחלוטין גם ממה שקורה סביבי אני לא יודע מה לעשות גריני, הנשמה שלי עייפה אני סחוט כמו סמרטוט עד הטיפה האחרונה אני לא יודע איך לצאת מזה אם אכשל הפעם אני אפול חזק. גריני, אין לי כח לחיות אני מרוקן אנרגטית

גריני

New member
שולחת לך אנרגיות לחיזוק ../images/Emo42.gif

דבר ראשון - משלוח רייקי דחוף בדרך אליך ומקווה שיעזור לך להרגיש טוב יותר. דבר שני - חולשה, עייפות, תחושות לא נעימות כאלה או אחרות - לכולנו יש, ידידי, האמן לי! אולי אם תנסה להפחית קצת מהחשיבות של זה - יהיה לך קל יותר להתמודד. תבין שלמילים שלך יש כוח, ואם אתה משתמש בביטוי כמו "אני סחוט ... עד הטיפה האחרונה" וכו' - יש לזה תוצאה מסויימת, זה כמו כדור שלג שהולך וגדל. אם לעומת זאת, תבטא את ההרגשה המחורבנת שלך בצורה קשה פחות, משהו כמו: היום אני עייף... או - כרגע אין לי כוח, או אין לי חשק לכלום - זה נותן ביטוי להרגשה הרעה אבל ביטוי שונה לחלוטין! נסה את זה אור, אני בטוחה שההרגשה שלך תשתנה

אור ה101

New member
למה נאמרים

דברים חכמים נכונים לגבי שהם חוזרים על עצמם כן, וזה כל כך נכון אבל אני לא מצליח ליסם את מה שאומרים לי פשוט קשה לי נורא להתחבר לזה למרות שאני מאמין שזה נכון, לדוגמה נכון לאמר שהכל בראש מה שתכניס לראש זה מה שתשדר אבל זה כאלו לא זז כלום.

osho7

New member
שמעת על ..

דומה מושך דומה?? כלומר, כשאנחנו שמים את הפוקוס או את הזרקורים על הדברים הקשים השליליים, אנחנו מושכים אלינו עוד דברים שליליים. וזה מעגל קסמים. כדי לשבור את המעגל אתה צריך להתרכז בדבר אחד טוב שהוא שלך. אפילו קטן. ולהגיד עליו תודה ולשמוח בו. לאט לאט תצרף עוד דברים טובים להודיה שלך ותראה שהם יגדלו ויתרבו ויזמנו לחיים שלך דברים טובים חדשים.

אור ה101

New member
למה נאמרים

דברים חכמים נכונים לגבי שהם חוזרים על עצמם כן, וזה כל כך נכון אבל אני לא מצליח ליסם את מה שאומרים לי פשוט קשה לי נורא להתחבר לזה למרות שאני מאמין שזה נכון, לדוגמה נכון לאמר שהכל בראש מה שתכניס לראש זה מה שתשדר אבל זה כאלו לא זז כלום.

אורזמן

New member
נכון, קשה ליישם בהתחלה

היי אור החיים שלנו זה עליות ומורדות. יש דברים שמשתנים מהר ויש לאט, קבל את זה כתהליך בחיים שלך. תהליך גדילה, שינוי, חוזק נפשי ורוחני. אגב, כנראה הכינוי שבחרת לא סתם בא אליך, הוא שלך אתה מלא אור . מאחל לך הצלחה ושולח

גריני

New member
זה כמו ללמוד שפה חדשה, אור

זה לא משהו שמגיע בלחיצת כפתור, אלא תהליך ארוך, שההתקדמות בו איטית לפעמים, ויש גם נסיגות לפעמים. וזה ממש לא נכון לגביך - ששום דבר לא זז!!! זז ועוד איך
הצרה היא שכשאנחנו נמצאים "למטה" במצ"ר רע - אנחנו שוכחים את הימים האחרים, הטובים יותר, שוכחים את ההתקדמות שכבר היתה. וזה נורמאלי לחלוטין, וחלק מהתהליך. רק תזכיר לעצמך עכשיו - כרגע - כשאתה קורא כאן - שכבר היית בתקופות טובות יותר, כבר הצלחת ליישם חלק מהדברים, ותגיד לעצמך שכמו שעשית זאת בעבר - יש באפשרותך לעשות גם כעת. הכי חשוב אור זה לא "לרדת על עצמך" - לא להאשים את עצמך! טפל בעצמך כאילו היית ילד קטן שרוצה המון חיבוקים ואהבה. תן לעצמך את האהבה ואורך הרוח
|אור|

אור ה101

New member
שבוע טוב

אני מצטער לפתוח כך אבל כואב לי מבפנים, אני מתפוצץ מבפנים. אין אלטרנטיבה אחרת לבית הגועל הזה. פשוט אני לא מרגיש טוב מבפנים למה היא כן, היא עשתה הרבה בשבלי מתי שההיתי צריך וגם שלא אבל, מה עשיתי שהיא סורפת לי את הנשמה כוססודה.

s h a y 2 3

New member
עצתי היא..

כל אחד רואה ומצליח להקשיב לקול הפנימי שלו,לאלוהים שלו בדרך אחרת. אני ממליץ לך לנסות להתנתק לתקופה מסויימת פיסית ונפשית מכל מה שסביבך,לימודים,משפחה,עבודה,חברה.מין יום כיפור כזה,יום חופש לעצמך(או יותר מיום).תנצל את הזמן הזה להסתכל על עצמך מבחוץ,תתנקה נפשית ואני בטוח שגם תשמע קול כלשהוא בתוכך שהוא הקול האמיתי-האלוהים שלך,שיכוון את דרכך,כי סך הכל כולנו מטבענו אנשים טובים,בני אדם טובים,כך נולדנו וחונכנו ע"י ההורים,רק שכל השטויות מסביב:החברה,הטלויזיה,הדיבורים המיותרים וכד' הם כמו ערפל שמסמא את העיניים.אם הערפל מתבהר ,אנחנו רואים את האמת ואלוהים איתנו,אם אנחנו מתעקשים לא לשמוע לקולו,אותו ערפל הוא השטן שלוקח אותנו למטה,רק אחרי שאנחנו נופלים(נכשלים במשהו בחיים),אנחנו שמים לב שהכל היה שקר,דרך שגויה להגיע למטרה,ואז שוב שומעים את אלוהים ומקשיבים בקולו.

למעלה