גריסים של חמין ללא חמין

תיור

New member
גריסים של חמין ללא חמין

אודה למתכון של גריסים. מבלישאצטרך להכין חמין. מי יודע/ת? אגב, הפורום הזה מעולה, בלשון המעטה!
 

ayeletba

New member
את יודעת מה..

בשיא הרצינות - אני כבר שוברת את הראש שעה - אם יש מתכון כזה כמו שאת מחפשת אבל לא מצליחה למצוא רעיון ואני סקרנית לדעת - למה לא כחמין? אני אישית אוהבת מרק גריסים - מתאים לך?
 

טלילה3

New member
כי אני היחידה בבית שאוהבת חמין

בעלי ובני לא אוהבים. כך שלא שווה לי לעשות חמין רק לעצמי
יש לי מתכון למרק גריסים, אך זה לא מה שאני רוצה... אולי האחרים יידעו. הלוואי...
 

נירהמ1

New member
בבקשה - מרק גריסים "קרופניק"

מרק "קרופניק" מ"שום, פלפל ושמן זית": אני אוהבת מתכונים מהאתר הזה, יש להם מתכונים מאוד קלים להכנה. ויש עוד ורסיה אחת של "קרופניק" שנתנה CLCL בפורום מתכונים, אותו לא מצאתי אפשר לבקש ממנה במסר. היא ודאי תשמח לעזור - היא תמיד שמחה לעזור. בהצלחה!
 

wan

New member
למרק גריסים שלי -ומי שניסה ../images/Emo23.gif

אהב מרק גריסים-למארק דל באליי גרסה מהמטבח המרוקאי. מצרכים:- כוס וחצי גריסים 7 כוסות מים 3-4 מקלות סלרי לקוביות קטנות 2 גזרים מגורדים 2-3 עגבניות אדומות וקשות- לקוביות בצל גדול קצוץ. שמן לטיגון הבצל- 2-3 כפות 2- 3 שיני שום פרוסות אם יש אז פטריות טריות . תיבול: מלח פלפל, אבקת מרק עוף אם רוצים . אם לא, אז אפשר להמיר את זה במעט סוכר -כ חצי כפית הכנה: לשטוף גריסים ולסנן. לטגן בצל עד ששקוף, להוסיף סלרי, לטגן קלות להוסיף גזר , שום, לטגן מעט, להוסיף פטריות, עגבניות להמשיך בטיגון אידוי, להוסיף תיבול, וגריסים. להוסיף מים לערבב . אם יש סיר לחץ לבשל בסיר לחץ. אם אין, לבשל על אש קטנה , אחרי שרתח. עד שמוכן. מרק זה כשהוא עומד, הוא נוטה להסמיך, אפשר להוסיף מים אם צריך. ולתבל בהתאם. מקור:WAN .
 
למעלה