למרק גריסים שלי -ומי שניסה ../images/Emo23.gif
אהב מרק גריסים-למארק דל באליי גרסה מהמטבח המרוקאי. מצרכים:- כוס וחצי גריסים 7 כוסות מים 3-4 מקלות סלרי לקוביות קטנות 2 גזרים מגורדים 2-3 עגבניות אדומות וקשות- לקוביות בצל גדול קצוץ. שמן לטיגון הבצל- 2-3 כפות 2- 3 שיני שום פרוסות אם יש אז פטריות טריות . תיבול: מלח פלפל, אבקת מרק עוף אם רוצים . אם לא, אז אפשר להמיר את זה במעט סוכר -כ חצי כפית הכנה: לשטוף גריסים ולסנן. לטגן בצל עד ששקוף, להוסיף סלרי, לטגן קלות להוסיף גזר , שום, לטגן מעט, להוסיף פטריות, עגבניות להמשיך בטיגון אידוי, להוסיף תיבול, וגריסים. להוסיף מים לערבב . אם יש סיר לחץ לבשל בסיר לחץ. אם אין, לבשל על אש קטנה , אחרי שרתח. עד שמוכן. מרק זה כשהוא עומד, הוא נוטה להסמיך, אפשר להוסיף מים אם צריך. ולתבל בהתאם. מקור:WAN .