גרירת ותק

מצב
הנושא נעול.

neron13

New member
גרירת ותק

גרירת ותק
עבדתי כשכיר במקום עבודה ע"פ שכר לפי שעה. לפני כחודש נסגר מקום העבודה ונפתח מקום חדש בבעלות אותו אדם, שנתן את האופציה לעובדים להישאר או לעזוב ולקבל פיצויים מיידית. אני נשארתי. העבודה היא בערך אותה העבודה. שאלותיי בבקשה הן: -האם בהסכמתי להישאר נשללות ממני הזכויות לפיצויים בגין מקום שנסגר? -האם חישוב הוותק שלי ממשיך מהשנה החמישית או שהוא מתאפס?
לכל העונים

צוצון1

New member
הותק ישאר

גרירת ותק
עבדתי כשכיר במקום עבודה ע"פ שכר לפי שעה. לפני כחודש נסגר מקום העבודה ונפתח מקום חדש בבעלות אותו אדם, שנתן את האופציה לעובדים להישאר או לעזוב ולקבל פיצויים מיידית. אני נשארתי. העבודה היא בערך אותה העבודה. שאלותיי בבקשה הן: -האם בהסכמתי להישאר נשללות ממני הזכויות לפיצויים בגין מקום שנסגר? -האם חישוב הוותק שלי ממשיך מהשנה החמישית או שהוא מתאפס?
לכל העונים
הותק ישאר
לפי סעיף 1(א) לחוק פיצוי פיטורים, מי שעבד שנה אחת ברציפות אצל מעביד אחד או במקום עבודה אחד ופוטר, יהיה זכאי לקבל ממעבידו שפיטרו פיצוי פיטורים.

ממליצה לך לפנות באופן מידי למעביד

גרירת ותק
לכל העונים
ממליצה לך לפנות באופן מידי למעביד
ולבקש כי יחתום על הסכם שבו הוא מתחייב לשמור את זכויותיך בתקופת העסקתך הקודמת, גם להמשך. אם הוא יסרב, לדעתי, יש מקום לתבוע את זכויותיך בביה"ד לעבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה