גרירת רכב ועוול בחסות המשטרה?! גרר דני י-ם

avisrael7

New member
גרירת רכב ועוול בחסות המשטרה?! גרר דני י-ם

גרירת רכב ועוול בחסות המשטרה?! גרר דני גבעת המטוס ירושלים אני אדם צעיר כשר וישר, עובד מדינה ועוסק בצרכי ציבור, רכשתי רכב כשבוע לפני תשעה באב, הרכב לא חדש אמנם במצב טוב, בליל תשעה באב סיכמתי עם חבריי כי נעלה יחדיו לירושלים להתייחד עם העיר ביום זה, בדרכנו, בעליות מכיוון תל אביב ירושלימה באיזור לטרון, העלה הרכב עשן כבד, עצרנו את הרכב בצידי הכביש מאחורי השוליים, ולאחר שראינו כי אין פתרון וכי המשך הנסיעה ברכב כרוך כנראה בסיכון החלטנו להותירו שם, הדבר אירע ב-2 בלילה, לאחר מס' דקות עצר לצידנו נהג מונית שגם הציע שירות גרר, סיכמנו עמו כי הגרר יגיע ב-8 בבוקר ויאסוף את הרכב, בינתיים נסענו עמו לירושלים, וגם שילמנו לו תשלום גרירה, בבוקר התקשר אלינו הגרר והודיע לנו כי כיון שהשארנו את הרכב על הילוך פרקינג אינו יכול להזיז את הרכב, ואני יצאתי לדרך לשחרר את הרכב ממצב ההילוך, בינתיים התקשרו אלי מהמשטרה וביררו עמי את פשר העמדת הרכב שם, הסברתי להם את הדבר ואמרתי כי תוך מס' דקות הגרר לוקח את הרכב, מהמשטרה קבלו את ההסבר ואמרו בסדר, לאחר מס' דקות מתקשר אליי הגרר ואומר לי כי הוא נמצא בנקודת הרכב וכי הרכב אינו במקום, חשתי מיד אל המקום, ולאחר שסרקתי את הכביש כ-3 פעמים הבנתי כי הרכב אכן אינו נמצא שם, מיד הלכתי למשטרת בת-ים והגשתי תלונה על גניבת רכב, למחרת במשך היום הוצע לי ע"י חברים להתקשר למחלק תנועה במשטרה ולברר עימהם, התקשרתי מס' פעמים אולם נעניתי בשלילה ונאמר לי כי אין להם מושג בדבר הרכב, לאחר עוד טלפונים, התברר כי הרכב נגרר כנראה "בהוראת המשטרה" ע"י גרר דני לגבעת המטוס ירושלים, כאשר ניסיתי לברר את פשר הגרירה והעיתוי במתנ"א נעניתי בחוסר ידיעה, לאחר שהתקשרתי ל"גרר דני" נאמר לי בגסות כי אין להם מושג ואין זה עניינם מדוע נגרר הרכב, ושאבוא לשחרר את הרכב בתוספת מחיר הגרירה והאחסנה, ומכתב שחרור מהמשטרה בבנין כלל בירושלים, לאחר מס' ימים הגעתי למשטרה בבנין כלל, ונאמר לי כי אין להם ענין בדבר וכי עליי לסגור זאת מול גרר דני בלבד, חשתי לגרר דני ונתקלתי באנשים גסי רוח, עבריינים, מאיימים, הוברר לי מהם כי בלא תשלום של כ-2000 ₪ אין לי מה לדבר על שחרור הרכב, ניסיתי לברר ולדבר עמהם ואלה צעקו עליי ואיימו להעיפני מהמקום, "אל תיקח את הרכב, תשאיר אותו פה" הם צעקו לעברי, לאחר שראיתי כי אין מנוס מאנשים הללו, באתי למחרת עם שני בני משפחה שיסייעו לי, המקום, מלא בערבים ועבריינים שמתעסקים במכירה והחלפת רכבים, שלדות, וחלקי חילוף, פנינו בצורה יפה לבעלי המקום ואלו צעקו ואיימו בקולי קולות, לאחר ויכוחים וגידופים, ולאחר שדרשנו מהם להציג בפנינו את הדו"ח המשטרתי שהורה על גרירת הרכב, ואלו ענו :"איננו עובדים אצלכם, חצופים, עופו לנו מהעינים!" לאחר ששוחחנו עם הבן של בעל המקום הוחלט כי אשלם כ-2,000 ₪ ואקבל את הרכב, כשהגענו אל הרכב נדהמנו לגלות את הנזק: פגיעת פחחות בדלתות הרכב, פריצה ונגיעה בתוך הרכב, ושבירת אשנבי המזגן, בלית ברירה, וללא קבלת קבלה עקב סירוב, יצאנו את המקום, בדרכנו תל אביב נעצרנו אני והנהג שנסענו ברכב, והשוטר ברצינות רבה ובאקדח מוכן, ביקש להעביר לידיו את מפתחות הרכב, ולצאת את הרכב עם ידיים מאחורי הגב בגין חשד לגניבת רכב, לאחר שהסברתי לשוטר כי אני הוא בעל הרכב, ואני הוא זה שהגשתי את התלונה, והתלונה במקרה גם היתה עלי, השוטר נדהם והתאכזב ועזבנו לנפשנו, לבינתיים מצבר הרכב נגמר דוקא שם כשהוציא השוטר את המפתח, נתקענו באמצע כביש סואן ביום שישי והמתננו לגרר, הגרריסט, תושב ירושלים, ששמע את הסיפור אמר לנו בלזות שפתיים, כי הוא מכיר את גרר דני בשקרם, וכי יש להם קומבינה רצינית עם המשטרה שאוספים רכבים ורק לאחר מכן המשטרה מאשרת להם רטרואקטיבית כביכול, ועוד קומבינות כנ"ל, לאחר יומיים פניתי למשרד הרישוי בכדי לחדש את רישיון הרכב, כי גם אלו נגנבו מהרכב במגרש, הפקידה טענה כי הרכב גנוב, אכן הלכתי למשטרה והסרתי התלונה. ואני שואל: עגמת הנפש הגדולה הזאת נגרמה ע"י משטרת ישראל בלבד, הכספים הנסיעות הטלטולים הללו, והמעצר בלב הכביש נעשו רק בגלל משטרת ישראל, ועל מה? אם עבירה הייתה, הייתי אמור לקבל קנס משטרתי, ולא קבלתי שום מסמך מהמשטרה! מה הולך כאן? מי שולט ומי נשלט? הרי שלחתי גרר שלי והמשטרה הסכימו לדבריי, ומדוע כביכול הם שלחו גרירה לאחר דקות מועטות ששוחחו עמי? ומי הם האנשים הרעים הללו שעובדים בשירות המשטרה? בברכה ש"רק יהיה טוב" אברהם ישראל, בת-ים 054-2376960

למעלה