גרי - אני חשבתי על משהו

• פותח הנושא Yali9
  • פורסם בתאריך

Yali9

New member
גרי - אני חשבתי על משהו

בהמשך להודעה שהייתה כאן לפני. יכול להיות שתדחה את ההצעה על הסף או שהמשתתפים פה לא ירצו בה אבל חשבתי שמכיוון שזהו פורום "תרבות ארגנטינה" ויש משתתפים שבאו משם, יש כאלו שביקרו שם ארוכות ויש שרוצים לבקר או לשמוע אז אני מעלה אותה: מכיוון שמידי פעם אנשים מבקשים המלצות על מסלולים, על מקומות וטיולים. בואו נקבע איזה שהוא מקום אחת לשבוע או שבועיים שאנשים יכלו לכתוב עליו - סיפורים אישיים, מה הם אהבו, לא אהבו, חוויות, מקומות, תמונות וכו' - בעצם - כל מה שעולה בראש. באופן הזה מי שיחליט להכניס את אותו מקום לתוואי המסלול שלו יוכל לקרוא ולהחליט מה הוא לוקח מהסיפורים ומה לא ומי שלא נוסע לשום מקום יוכל להנות מהסיפורים והתמונות. יום טוב, יהלי.

גרי רשף

New member
בשמחה../images/Emo13.gif

בטח חשבת על מקום מסויים שיש לך משהו מיוחד לספר עליו.. מבטיח להגיב ולצרף את רשמי מאותו מקום!

Yali9

New member
האמת היא שלא ../images/Emo3.gif

אבל אולי נתחיל מבואנוס איירס. נשמע לי בסיס - לא?

אלון 58

New member
אולי כדאי לחשוב על שרשור מיוחד לנושא...

ע"פ הצורך?כדי שההודעות לא תתפזרנה יתר על המידה,כמובן שרק אם כמות הבקשות תצדיק זאת.באופן כללי נראה לי שהרעיון יכול להיות קביל.

כרוני

New member
מדהים

"שרשור מיוחד ע"פ הצורך ...כדי שההודעות לא תתפזרנה" - אתה מנהל עוד פורומים? כי יש לי הרגשה שאתה מתבלבל. "כמות הבקשות תצדיק זאת" - עכשיו אני בטוח שאתה מנהל פורום אחר במקביל. נו באמת. אם זה לא פרסום למשחק פירמידה או סיוע באיתור נעדרים הפורום הזה לא זוכר מה זה הודעות. שלא נדבר על שרשורים (חס וחלילה שלא נלך לאיבוד בין על המתכתבים). {בהומור אלון.....רק בהומור......שלא תבין אותי אחרת - באופן ראלי אין סיבה שלא תנעצו שרשור כזה.....}

Yali9

New member
אולי מכיוון שאני חדשה כאן

אבל אני קוראת שוב ושוב את התשובה שלך ולא ממש מבינה, אנחנו אוספים חתימות ליישום הרעיון שלי, זה העניין?? אם זה כך - פשוט חבל. יהלי.

למעלה