ג'רי מול הפועל ת"א - דוד מול גולית

dascalu jacob

New member
ג'רי מול הפועל ת"א - דוד מול גולית

מה לא עושים בהפועל תל אביב כדי להזיז את התחרות שמארגן ג'רי לליגה המקצוענית באגרוף תאילנדי. כל מנוף אפשרי והכל מותר כשאתה בעל המאה. חודשיים האיש רץ ועמל כדי לנסות ולהרים ארוע ברמה בינ"ל בישראל - מזמין את שגריר תאילנד ואת כל הבראנז'ה של הסלבס. והנה מגיע היום והפועל צריכים את אולם אוסישקין לפיינל פור ומה לא יעשו כדי להעיף משם את התחרות שקבע וסיכם ג'רי לפני חודשיים. לא יודע מה יצא מכל המאבק הזה בין ענק הכדורסל לג'רי והליגה המקצוענית, אבל איך שלא תסתכלו על זה, זה מריח רע מאוד ככוחנות לשמה. אני אישית מבקש מכל מי שהעניין יקר לליבו להתקשר לתוכניות הרדיו כמו זהבי עצבני ולתת את החשיפה הראויה לנושא. אם יש לכם רעיונות אחרים - נא כתבו.

taltul89

New member
ערב טוב חברי היקר ....

האליפות בכדורסל כבר קבועה מראש - מכבי תל אביב תקח את האליפות גם אם שתי הקבוצות ישחקו בעזה. מה אכפת להפועל תל אביב להזיז את יום המשחק ? האולם כבר הושכר זה לא יפה מצידם.

damnuso

New member
באמת חייבים לעשות משהו

למרות ההתבטאויות לגבי פרסום ערבי הקרבות לדעתי צריך להפעיל לחץ ולא להישבר נוכח המצב... זה ממש כוחנויות לשמה כמו שיעקב אמר וזה בזיון ככה שדורכים על אנשים אם למישהו יש הצעות או דרכים כגון העלאת הנושא בעתונות מדיה דיגיטלית או מספרי פקסים וכתובות טלפון שנוכל לפעול בנידון הם יתקבלו בברכה

אני מניח שהאולם הושכר ושיש חוזה

אם זה המצב, אז מבחינה חוקית ערב הקרבות מכוסה. בלי קשר זו ממש התנהגות כוחנית של הפועל ת"א. הם היו צריכים להתעורר קצת קודם בקשר לסגירת התאריך על האולם. מאחר שהערב אמור להיות סגור מהבחינה החוקית, אז שילכו לחפש. מה דעתך לכתוב על זה כסקופ ל-Ynet? רן.

damnuso

New member
הרגע שלחתי לYnet

חברים הרגע שלחתי לYnet דיעה מרעישה חחח לגבי העניין כדי להעלות אותו לתודעה של הציבור שלא יוכלו ככה לרמוס אותנו

MikeTyson

New member
גם אני מאוד שמח שיעקב חזר

קצת איגרוף נטו לא יזיק לפורום. אגב בנושא הולכים-ובאים, לאן נעלם der bomber ידידינו...???

BROWN BOMBER

New member
באמת מעניין...

הוא אולי לא הכי מנומס בעולם אבל הוא צודק בהרבה דברים שהוא עומר. לא בכולם - אבל בהרבה...

כנראה ,

הוא החל להתאמן לקראת הספארינגים איתי,או במקביל,לקרב ב"זירה"???

למעלה