ג'רמיה הייתה פעם תוכנית טובה

MAeStROx

New member
ג'רמיה הייתה פעם תוכנית טובה

עד שהם הרסו אותה עם כל הבולשיט על אלוהים. אה ועשו אותו מושלם מידי, זה לא מציאותי. אם הייתי רוצה לראות דמויות ראשיות מושלמות ואידיאליות הייתי רואה מלאך שחור או התוכנית המעצבנת עם הערפד הטוב. למזלי יש את התוכנית השולטת "המגן", חבל רק שהם לא מביאים את העונה השלישית.

demoloc

New member
סליחה???

העונה השנייה הרבה יותר טובה , שם זה מראה צעד צעד יתהוות של עולם חדש (לא שאני מזלזל במגן , גם אחת התוכניות הטובות יותר בTV). מושלמות מידי?? ראית פעם לוזר גדול יותר ממיסטר סמית'? להזכיר לך משפט על כמה שהוא מוצלח? "כל עוד יד אחת שלי מתפקדת חיי האהבה שלי בסדר" , הוא ניראה WINNER אמיתי...(ציניות) בטח שהם אדיאליסטיות , לכן הן הגיבורים של הסידרה , לכן יש להם חלק כל כך גדול מהחברה החדשה, כי הם אדיאליסטים ומאמינים בעולם טוב יותר , לא כולם פסימיסטים כמו חברינו הבלש מאקי. לא לדבר על הדמות הכי גאונית שאי פעם דרכה על המסך הווירטואלי (ונרצחה...(אני שונא את ג'רמיה על זה)) סימס. וקשה להגיד שהכל מושלם מידי...אמממ....מייגן מתה זוכר??? וליבי נרצחה ושברה את הלב של סמית' וג'רמיה בזה שהיא בגדה...

MAeStROx

New member
את ג'רמיה

סתם דחפו את כל הבולשיט על אלוהים לגרון... אני אוהב לראות עולמות פוסט אפוקליפטיים וזה מה שמשך אותי בהתחלה. אבל עכשיו פשוט מילאו את הסדרה בבולשיט, מבחינתי היא הדרדרה מידי. היה נעים ביי

demoloc

New member
אההה...

זה מסביר , אתה בדיוק הסיבה שJMS הפסיק עם הסידרה, לא מעניינת אותך העלילה , מעניין אותך "דברים מגניבים" , אנשם מתו , יש פיצוצים , יריות זיונים ואתה שמח אה?? "אוהב לראות עולמות פוסט-אפוקליפטים" , יופי לך , כלומר למעלה ממיליון אנשים מתו - או - תרבות שנחרבת. JMS הפסיק עם התוכנית כי נימאס שהוא צריך לעשת מה ש"מגניב" היום , כלומר למכור את הנשמה שלו בשביל הצלחה , בלי שמץ של יצירתיות , לכן אהבת את העונה הראשונה , כי שם לא היה אידיאולוגיה , פה ושם הם פגשו מישהו , זיינו אותה , ואז הרגו אנשים כדי להציל את אבא\אח\ידיד\משהו. ככה צריכ להראות תוכנית???? אז עשה טובה , תלך לראות טריפל אקס , דרדוויל ,לוחמי החופש , או שאר תוכניות "מגניבות"... אגב, גם שפעם ראשונה היה על אלוהים חשבתי שזה יהיה טיפשה , אבל ביצעו את זה יפה , לא כמו בג'ואן מארקדיה שאלוהים טורח לדבר עם בן אנוש בשביל דברים מטומטמים , כאן מדובר על עתיד האנושות , לא על איזה נערה מטומטמת שצריכה את אלוהים בשביל לעבור תיכון, כאן זה בוצע יפה. אז "היה נעים" ביי היה נעים , ביי

demoloc

New member
גם אני שמתי לב...

מה ? נגמר המגן? מלאך שחור זה כמו ג'רמיה רק פחות עמוק... הכל בקטן יותר , פחות אפוקליפטי , פחות דימיוני , פחות עמוק,פחות מבוגרת מג'רמיה וכו' (אגב, היא אפרו-אמריקאית (; )

Esmena

New member
מלאך שחור זה כמו ג'רמיה,

רק לא(שיטחי עם בחורה ש!!ה על אופנוע!!! בזמן שלג'רמיה יש גי'פ ,מה שכבר מראה על סדרה הרבה יותר עמוקה). וחוצמזה,היא ריפאוף של אנימה.

Stillwater

New member
אמממ...

אני לא חושבת שהקטע עם אלוהים הרס משהו! להפך! זה נורא טבעי שבזמנים כאלה, במצב ששרר בעולם באותו זמן יהיו כל מיני אנשים מוזרים שמדברים עם אלוהים. ובכלל כל הנושא הזה של אלוהים, איפה אלוהים ואם הוא קיים בכלל מתחברת מאוד לעלילה שהיא בעצם שואה, והחיבור של אלוהים-שואה הוא הגיוני וטבעי מאוד. אתה יכול לראות את זה גם במיצאות שלנו שאנשים תמיד מזכירים את אלוהים ושואלים על אלוהים בזמן השואה. בהחלט יש מקום לאלוהים בסידרה. מה עוד שג'רמיה ואיזקיאל (ירמיהו ויחזקאל) הם שניהם נביאים שדיברו על חורבן ותחיה. ולגבי "התוכנית המעצבנת עם הערפד הטוב". לערפד הטוב הזה קוראים אנג'ל!

Stillwater

New member
בעעעעע.....

3 שבועות זה שלוש פרקים. ואז יום כיפור בטח לא ישדרו את הסידרה בצאת יום כיפור כי תמיד יש תוכניות אחרות.(ואם כן יצא לי לראות 4 פרקים) ואז אני מתגייסת! ואז אני מקווה שאני לא אשאר שבתות בטירונות וכל השבתות שאחר כך! בטח העונה השלישית של רוזוול תחזור גם כן כשאני אהיה בצבא! בעעעע! ואני רוצה בסיס סגור!

למעלה