ג'רמיין ג'קסון "העני"

ג'רמיין ג'קסון "העני" ../images/Emo70.gif

אלג'נדרה אשתו לשעבר של רנדי ג'קסון, הכירה דרכו את ג'רמיין והם יצאו תקופה ארוכה ביחד לבסוף התחתנו הביאו שני ילדים בן ובת, ואחרי תקופה של כמה שנות נישואין התגרשו לבסוף ב2004. עכשיו אלג'נדרה תובעת את ג'רמיין בתואנה שהוא הצהיר שהוא "חסר כל". בעוד שאלג'נדרה נאבקת לבדה עם התשלומים לקניות ולדלק, ג'רמיין נח לו על זרי דפנה אומר שהוא חסר כל אמצעים ושהוא חי על חשבון חברתו הנוכחית נראה לי קוראים לה חמליה ראשיד או משהו כזה... אבל אלג'נדרה טוענת שג'רמיין לא כל כך עני כפי שהוא טוען אחרי תכנית הריאלטי המצליחה שהייתה לו בבריטניה. ע"פ המסמכים של בית המשפט הוא טוען שאין לו נכסים ושהוא חי על חשבון חברתו שמעניין כי פתאום באורח פלא יש לה חשבון בנק מפוצץ ומכונית רולס רוייס רשומה על שמה בעוד שהעבודה האחרונה בה עבדה הייתה ב"מייסיז" (שזה משהו בסגנון 'המשביר לצרכן' בארץ). עכשיו אלג'נדרה נלחמת בו בבית משפט ובנוסף לדרישתה לתשלומי מזונות לילדים היא רוצה משמורת מלאה עליהם, בתואנה שהיא אינה חושבת שזה בריא לילדים לישון באותו חדר עם ג'רמיין וחברתו. (מה לעזאזל הוא חושב לעצמו?!?
) (אגב לאחר שג'רמיין התחיל לצאת עם אלג'נדרה לאחר הגירושין שלה מרנדי זה גרם לקרע משפחתי, אבל הם כנראה יישבו את העניין מאחר ונראו ביחד תומכים במייקל במשפט.) בתמונה אלג'נדרה וג'רמיין בימים הטובים (איכס היא דומה ללטויה)

aMJel

New member
איכס הוא נשמה חסרת ייעוד ../images/Emo5.gif

ואכן היא דומה ללה טויה!

pulpula

New member
רנדי ג'קסון מאמריקן איידול?

או רנדי אח של ג'רמיין ומייקל? כי אם זה רנדי רנדי אמאאאאאאא

midnightcat

New member
רנדי רנדי

יש לה 3 ילדים ממנו, ו-2 מג'רמיין. אז הם חצי אחים וחצי בני דודים.
ג'רמיין השריץ 9 ילדים מארבע נשים, ונראה שהיד (או משהו אחר) עוד נטיוה. וברור שמייקל משלם את המזונות ודואג לילדים.. אם להאמין למרגרט (אשתו השניה) הוא גם חלק מאהבת עם ג'וזף (לאה בונגו אחת), היה בעל מכה, והיה לו קטע עם מלא נשים, כולל ויטני יוסטון. ועוד סיפור ביזארי מבית משפחת ג'קסון: ברנדי, הבת שלו ג'קי, היא כביכול מאומצת, אבל היא נראית ג'קסונית אויש (זאת הילדה החמודה עם האפרו הארוך שהצטלמה יושבת על הברכיים של מייקל לפרסומת לנעלי ספורט, וב- BOW היא אחת הילדים ה"ראפרים). אז אומרים שאו שזו הבת של ג'נט ובעלה הראשון, ג'יימס דה- בארג' (באותה תקופה ג'נט נראתה הריונית- ולא סתם שמנה, ומאז מסתובבת שמועה שיש לה בת סודית), או של ג'קי עצמו- מפולה עבדול או ממאהבת אחרת. לג'וזף, אגב, יש לפחות בת אחת מחוץ לנישואין. אז עם כל זה שמייקל משריץ ילדים בשלל צבעי הקשת מנשים לא ידועות- הוא לפחות מגדל אותם (ואת טריליון האחיינים שלו חח)

../images/Emo45.gif מדובר ברנדי ג'קסון+ כמה פרטים:

ג'רמיין נישא להייזל גורדי ב1973 (בתו של ברי גורדי שהיה המנהל של הג'קסון 5 במוטאון) לג'רמיין נולד ילד ראשון ב 1977 (ג'רמיין גוניור הידוע גם כ ג'יי jay) שנה לאחר מכן נולדה לו עוד בת בשם אות'ום (Autumn) בינתיים ג'רמיין התחיל לבעול מהצד וב1985 נולדה לו עוד בת בשם דון (Dawn) מהפילגש שלו מרגרט מאלדונאדו. למרות זאת הייזל נשארה עם ג'רמיין עד שנה לאחר מכן שמרגרט התעברה בשנית וילדה לג'רמיין בן בשם ג'רמי- עד פה אנחנו מדברים על שנת 1986. ב1987 הייזל התגרשה מג'רמיין כשעודנה בהריון ממנו וילדה לו בן בשם ג'יימי. לאחר הגירושין ופה אנה את טועה- ג'רמיין אמנם עבר לגור עם מרגרט אך הם מעולם לא נישאו. ב1989 היא ילדה לו עוד בן בשם ג'ורדין. הם היו ביחד עד 1994 ואז נפרדו. שנה לאחר הפרידה ממרגרט ג'רמיין התחתן עם האקסית של אחיו רנדי- אלג'נדרה היא הולידה לו 2 ילדים הראשונה הייתה בת בשם ג'נוויב ( Genevieve) וקלטו עד כמה ג'רמיין הוא פסיכי שדורש טיפול!!! לבנו מאלג'נדרה הם קראו רנדי ג'וניור כאילו אתם קולטים עד כמה הוא מתוסבך?! (בינתיים כל ה700 ילדים שהוא משפריץ גודלים באחוזה של ההורים אצל קת'רין וג'ו בקליפורניה) אחרי זה ב1996 הוא הביא עוד ילד מאלג'נדרה וקרא לו ג'אפר (אמאל'ה). אחרי זה בשנת 2000 היא ילדה לו עוד ילד שאני לא יכולה לכתוב את שמו המתוסבך בעברית אז זה Jermajesty ואז הם לבסוף התגרשו ב 2004. ונדמה לי שאשתו הנוכחית היא חמליה ראשיד (אף על פי שאין לדעת עם ג'רמיין.) והקטע המצחיק הוא שאומרים שמייקל הוא "הג'קסון הלא שפוי" אמממ ג'נט שמעלה ומורידה במשקל כל שבוע וחצי, לטויה המסוממת והמטורללת, ג'רמיין, קת'רין המסוכסכת, ג'ו המלקה....תאכלס אם יש מישו אחד נורמלי ממשפחת ג'קסון זה מייקל.

pulpula

New member
אמאאאאאאאאאאא איכס מה זה היפים והאמיצים?!?!?!

אמאאאאאאאאאאא איכס די אני מצ'ה. תגידו, לפחות מרלון החתיך נורמלי?

פחחחע זוכרת ב home private movies

את המשפחה ההזויה של קת'רין?!?! כאילו אמאלה!!!!!!!!!!!!!! אני הייתי בשוק! אחת עם רגל עץ שרוקדת אחת מטוררלת לא הבנתי אם יש לה משקפיים ממש ענקיות או עין זכוכית, והאבא החורג של קת'רין בכלל מפחיד את התנשמות! XD איזה משפחה הזויהההההההההה תאכלס מייקל הכי נורמלי...גם רוב המשפחה חיה מהכסף שלו ושל ג'נט (בעיקר שלו). איכס ג'רמיין משפריץ ילדים קת'רין וג'ו מטפלים בהם ומייקל ממן אותם- איכס אני לא מבינה מה הבעיה של ג'רמיין לשלם דמי מזונות לילדים שלו כשהוא יודע שלאשתו לשעבר בקושי יש כסף מה הוא מתקמצן על הילדים שלו? גם כן פיקח. ומייקל בכלל גם כן נפל על פיקחת שלא רוצה להכיר בילדים שלה ואחרי כמה שנים נזכרת שהיא כן רוצה שכבר פרינס עוד שנה וקצת בחטיבה....רק המעניין הוא שהיא רוצה כסף, מה קשור כסף ללבקר את הילדים? מסתודדת לה עם מארק שאפל. קיצר גם מייקל ידוע באיתור פיקחות. על כן אני ויוסי הגענו למסקנה שכל מי שבא במגע עם משפ' ג'קסון כולל הם עצמם חייב למות (מלבד המשיח כמובן) אפשר גם לחוס על גרייס...אבל ריימון וכל השאר לאבדון!

בקשר למרלון ג'קסון

מהמעט שאני יודעת בניגוד לאחיו שאחרי הפירוק של "הג'קסונס" ניסו את מזלם בשואו ביזנס דווקא מרלון הלך לכיוון שונה לחלוטין, לעסקי הנדל"ן בדרום קליפורניה- ויש לו מוניטין טוב בעסק. מרלון היה גם הכי צעיר לעזוב את הבית ב1975 כשהיה בן 18 והתחתן עם מישהי שמייקל הכי לו מס' שנים קודם לכן, קרול פארקר והם הביאו שלושה ילדים לעולם ולניקה, בריטני, ומרלון ג'וניור- ב2006 מרלון הפך רשמית לסבא כשנולד לו נכד בשם נוח (הבן של ולניקה). +את באמת חושבת שהוא חתיך?!

midnightcat

New member
לדעתי הוא דומה למוריס דיי

הזה שעשה אחלה חיקויים של קוריצה
בסרט "גשם סגול" של פרינס.

pulpula

New member
יואו אמאלה מסכנן המשיח!

זה רק מחזק את המחשבה שלי שהוא משיחי. ככה צמח לו משיח מכל השחור הזה. בקשר למרלון - מבין כל האחים הוא הכי נורמלי (חוץ מהמשיח כמובן). הוא נראה טוב לדעתי, אבל כמובן לא איזה ג'וני דפ.

midnightcat

New member
מרלון אולי כן, אבל הבת שלו ולנסיה- לאא

הפקאצה התארחה בתכנית THE VIEW שם נוהגים להשחיר את מייקל, והשתתפה בהשחרה. שאלו אותה מה מייקל חשב כשהוא הניף את בלנקט, והיא אמרה "הוא לא חשב" ודברים כאלה. היא גם אמרה שהיא רוצה להיות כמו אופרה וינפרי (למה?), שלא יחשבו שכל הג'קסונים רק שרים ורוקדים. וזה בהתחשב בכך שמייקל מימן לה את התואר.

aMJel

New member
טפפפו איזה משפחה מושחרת!!! איכסססס!!!! ../images/Emo93.gif

למעלה