גרמן בהיסטריה

Tami me

New member
גרמן בהיסטריה

כבר לפני כשבועיים החלה לפרסם בהוצאה כבדה בכל העיתונות הארצית ואחר כך גם בעיתונות האינטרנטית יש מאות מועמדים בכל הארץ ורק היא מפרסמת בערוצים הארציים מאיפה הכסף לזה? הבחירות עוד כחודשיים והיא בהיסטרית! כמה כסף תשרוף עד הבחירות? היום אנו מוצאים שוב פירסומת בעיתון הבוקר הפעם איננה מספרת לנו כמה היא מושלמת (ממש השתכנענו) היום היא מספרת לנו כי ליריביה אין יכולת ניהול פיננסי ממש לא האמנתי הגברת שכולם אומרים שהיא כשלון ניהולי ואין לה קצה מושג בפיננסים מחלקת ציונים ליריביה. אבל באמת מאיפה שתבין בדברים אלו - הרי התמחותה בהוראה של מלחמות שאול או שירי ביאליק יחצניה הלכו ובדקו את ההפסדים בחברות שבניהול יריביה ומציגים אותם כגרעונות (צריך לשלוח אותם לקורס מבוא לכלכלה כדי שיבינו מה ההבדל בין הפסד לגרעון) ידוע כי בתקופות קשות למשק (כמו היום) גם חברות מוצלחות עם מנהלים מוכשרים מציגים לפעמים במאזניהם הפסדים זמניים אבל גרמן היסטרית ועכשיו עברה להשמצות אישיות, במדיה הארצית אני מציעה לה לחזור לסיפורי המעשיות שבה היא מפארת את עצמה כי אם תמשיך באותו קצב עד הבחירות בטח נראה בקרוב תמונה שלה עם הילת אור מעל ראשה והיא תספר לנו כי היא האל החדש (משהו כמו ישו) הבעיה איתה איננה הגרעון - זה פרט שולי לפני זה יש רשימה ארוכה של כשלונות אז נמשיך לעקוב אחריה העבירו אלי סירטון חדש מהחיבור של אתמול. ביקשו להסביר כי כל הדמויות שם דמיוניות לחלוטין. אני חוששת שילדי מרץ מפאת גילם הרך לא יבינו את מוסר ההשכל שבסיפור. אם מישהו בעל יכולת באנימציה באינטרנט גם זה יכול להיות נחמד. תודה למתנדבים בעם.

eopeace

New member
יכולת ניהול

כאמור, הקמפיין הכולל מספר הודעות בעיתונות הארצית (ולאור כך שכולם כאן רואים אותן כנראה שהן עובדות), היה מתוכנן ומחושב ומתוקצב מתוך סך תקציב הבחירות. את לא מקבלת את מה שיש לה לומר בגלל ש"כולם אומרים שהיא כישלון ניהולי"? - מי זה כולם? איזה פיסת ראיה יש שהיא נכשלה? - גירעון עיריית הרצליה ירד מ 140 מיליון ש"ח ל 70 מיליון ש"ח - לי זה נשמע כמו הצלחה. על אחת כמה וכמה שקיים המצב הכלכלי במדינה אותו את מתארת כדי לתרץ את חוסר יכולת הניהול של המועמדים האחרים. יעל גרמן עסקה בחינוך - וקיבלה אף את פרס החינוך - היא קיבלה אותו על ניהול בי"ס תהילה שפעל בנווה עמל. לאחר מכן היא ניהלה מפעל לאלקטרוניקה, ויש עוד. הצגתה כ"מורה" פשוטה שלא מבינה דבר זה לא רק עיוות המציאות אלא התנשאות שוביניסטית (לא צריך להיות גבר בשביל להיות שוביניסט, מסתבר). עכשיו לעניין המודעה עצמה - כל המועמדים הקופצים על יעל גרמן צועקים כי אין לה יכולת ניהול - ראי את דברייך כאן - יעל גרמן טוענת במודעה כי מצד אחד לה יש יכולת ניהול - וניתן לראות זאת לפי הקטנת הגירעון (הניהול הכלכלי התקין של הרצליה הוביל לבחירתה על ידי משרד הפנים להשתתף בניסוי בו לעירייה שליטה מעט יותר גדולה על הארנונה) ומצד שני למועמדים אחרים אין יכולות אלו - החברה של אוריאלי בגירעון, מלונות אפריקה ישראל הגיעו לגירעון של 70 מיליון ש"ח תחת פלטי (הגירעון הצטמצם אחרי שעזב), סולל בונה הגיעה לגירעון של 56 מיליון ש"ח תחת הייבלום. דבר אחד נוסף - אני אמנם מגיע ממרצ אבל לא כולם כך. את ממעיטה בערך הדברים שמוצגים כאן - ועושה הרבה עבודה כדי להמעיט בערכם בכך שמדובר ב"ילדים" שמה הם בכלל יודעים... - כמו שאמרתי, אני ממרצ, ואני עכשיו מסיים תואר במשפט וממשל - עובדת היותי במרצ לא עושה אותי בור (אם כבר ההפך...) - הצגת כותבים כילדים - מה שעובדתית לא בהכרח נכון זה ניסיון קלוש להתעלם מתוכן הדברים.

גרמן-מנהלת מצטיינת!

כן הגב' גרמן יודעת לנהל עיר (דו"ח המבקר הוכיח אחרת), לדאוג לתושביה (עם ביריה גרנות, באמת "פנים לתושב"), בעלת יכולות פינסיות (גירעונות והמון הלוואות מבנקים, הבריחה את החברות הגדולות מהרצליה פיתוח), יחסי אנוש מעולים (יודעת לחייך, אבל צבועה ומזוייפת מבפנים), סומכת על המון אנשים (לכן עומדת בראש ועדות רבות בעירייה), שותפה להמון פרויקטיים יזמים (תביעות על חשבון משלם המיסים) ואיך לא? דואגת לפיתוח העיר (שד' ח"ן, שנתיים וחצי ימים...)-רה"ע שלנו פשוט יהלום (זכוכית). כי הרצליה בדרך הנכונה (עם מינהל מאוד תקין...)!!!

די עם הסיסמאות ../images/Emo70.gif

לילדון הג'ינג'י הנאיבי של גרמן שכותב פה מתי תבין כבר שגרמן טובה רק בלנהל פסי האטה וכיכרות ?! אתה משווה את כושר הניהול של פלטי או של אוריאלי למשל כשהשנים האחרונות היו קשות במיוחד לחברות התשתית והקידוחים ליכולת הניהול העלובה של גרמן ? יש הבדל אחד מהותי בין מנהלים בסקטור הפרטי לבין גרמן - גרמן מקבלת הכנסות קבועות - היא פשוט לא יודעת לנהל אותן !!! גרמן תדע לגייס כספים בבורסה באמצעות מכירת אג"חים ? הצחקתם אותי בפראות !!! עד מתי אפשר יהיה למכור את הלוקש הזה לציבור ? וגם אם הייתה לה יכולת מנהיגות כה מרשימה אז איך אפשר להסביר גירעון של 250,000 מיליון ש"ח (כולל התחייבויות לטווח ארוך שזה נתון שאמור להופיע בדוחו"ת הכספיים ובין היתר גם על פיו נמדד חוסנה הכלכלי של העירייה או כל גוף אחר) - מספיק כבר עם אחיזת העיניים לגבי הורדת הגירעון - אתה לא מבין שהשקרים הללו יחזרו כבומרנג ?! וגם אם הייתה לה כזו יכולת ניהול, בשביל מה צריך 21 יועצים ? בשביל מה צריך את הביזיון הזה עם שמוליק לו ? ! אתה מרגיש מחוייב לגרמן הא ? לפחות אל תעוור את עיניך בכוונה תחילה ובכך תעשה מעצמך צחוק, הרי כבר כולם יודעים מי אתה בשלב הזה ולכן אם יש לך כוונות לעשייה ציבורית,] פשוט שמור על פרופיל נמוך ושחרר את הפורום מהטענות האומללות שלך שכל בעל דיעה ובר דעת יודע מה מקורן ומהי מהימנותן

eopeace

New member
התנצלותך תתקבל

אני מקבל את התנצלותך על פגיעתך האישית בי - הרי זה ברור שלא התכוונת לכתוב כאן משהו התוקף אותי על צבע שיערי. לגבי שאר ההודעה. אין לי כל בעיה בהבנה - העירייה במצב כלכלי וניהולי מצויין - ויש ראיות לכך. לעיריית הרצליה גרעון מצטבר של 70 מיליון ש"ח בלבד. אולי הגיע הזמן לשיעור כלכלי: גירעון זהו הפסד - בתקופת אלי לנדאו הגירעון של העירייה הגיע ל 140 מיליון ש"ח. מעבר לכך, ניתן לקחת הלוואות למטרות שונות כאשר יש גבול לסך ההלוואות. בתקופת אלי לנדאו ההלוואות היוו 40% מהתקציב העירוני. היום, ההלוואות מהוות 36% מהתקציב. התוצאה: בתקופת לנדאו: גירעון 140 מיליון ש"ח + הלוואות בסך 40% מהתקציב. בתקופת יעל גרמן: גירעון 70 מיליון ש"ח + הלוואות בסך 36% מהתקציב. הלוואות - הן נלקחות למטרה מסויימת - אצל יעל גרמן הן נקלחו (וקיבלו אישור כל אחת) למטרת פיתוח והקטנת הגירעון - הלוואות שמאפשרות פיתוח יוצרות דינמיקה אורבנית שאף מחזירה את השקעתה (אם מדובר בבנייה שמכניסה מהיטלים למשל). גירעון - כיוון שיעל גרמן נכנסה לתפקידה כשלעירייה גירעון של 140 מיליון ש"ח, והיום הגירעון הוא 70 מיליון ש"ח בלבד, ברור כי היא דאגה לאזן את התקציב העירוני ולהביא כספים להורדת הגירעון. זה נקרא ניהול כלכלי מצויין. יש יועץ אחד בשכר וכל הפרסומים עם המספרים ההזויים הם פשוט כך - הזויים. וכאן אנחנו חוזרים לעלבונות אישיים ועצות מוזרות. כולם כאן יודעים מי אני - אני הזדהיתי דווקא כיוון שאני אדם פוליטי ועוסק בעשייה ציבורית - אני לא מדבר בשני קולות - ואני אומר כאן את אשר אני אומר בכל מקום אחר. את/ה מציע/ה לי לשמור על פרופיל נמוך דווקא בגלל שאני מוכר? דווקא העובדה שהזדהיתי נותנת לי אמינות - אני עומד מאחורי מה שאני אומר. ועכשיו עולה השאלה - למה שוב הצביעות והסטנדרטים הכפולים? - אני בעל דיעה ועמדה ואני מביע אותם ואני חושב שזה תקין. כל אחד אחר שכותב כאן בפורום - אם הוא/היא תוקפים את יעל גרמן אז הם אומרים שזה לא בסדר להביע דיעה - זוהי צביעות שחוזרת על עצמה - דעתך מקובלת וזכותך להביעה - אבל בגלל שדעתי שונה אז אסור לי?

קחי אותי יעלי

לפי ההיסטריה היא כנראה מרגישה שהעסק קצת צולע. לפני כמה ימים התקשרו הפעילים שלה אלינו לברר למי נבחר. כנראה התוצאות מבחינתה לא היו מחמיאות. זריקת מאסות של כסף על פירסומות ארציות זו ללא ספק היסטריה. החבר שלי מטבריה בטח יצביע בשבילה. אז אם תהיי פנויה עוד חודשיים - קחי אותי יעלי! (גם עכשיו אפשר עם ג'וב טוב בעיריה). באמת בשביל מה אתה צריכה את השטויות האלו. זה ממש לא מתאים לך. קחי פנסיה מוקדמת (שמעתי כי בעיריה זו התנאים מופלגים) ותתחילי לעשות חיים

למעלה