גרמן וקניונים

• פותח הנושא Salem
  • פורסם בתאריך

Salem

New member
גרמן וקניונים

גרמן זוכה לידידות עמוקה מש"ס, מעניין איך זה ישפיע על המשך פתיחת הקניונים בשבת... בכלל השליטה של גרמן מאוד מעניינת, היא הגיע להסכם עם קניון ארנה שיפתח רק מ13:00 ביום שבת, אבל ב11:00 כבר רוב החנויות פתוחות. ראש העיר שלנו אפילו לא מצליחה לשלוט בקניון. אני בטוח שתושבי הסביבה מודים לה על הפתרון של בעיית הפקקים. אבל זה בסדר, זה פרוייקט של לנדאו, גרמן מנסה להתעלם ממנו בכוח.

eopeace

New member
לא מובן

קניון שבעת הכוכבים הוא הקניון הראשון בארץ (שנמצא בשטח עיר ולא קיבוץ) והרצליה היא העיר היחידה בארץ בה יש קניון פתוח בשבת. הסיבה שיעל גרמן ביקשה (היא לא יכולה לכפות) מקניון ארנה שייפתח קצת יותר מאוחר - וזה עדיין בשעת השבת אגב, זה בגלל הפקקים, עד שייפתח כביש המילוט בשבועות הקרובים. זיסר סירב - נוח לו שיהיו פקקים בעיר - זה הרי לא פוגע בו... עם זאת, ישנם פתרונות לבעיות הפקקים של ארנה ובתקופה האחרונה אלו פחתו מאוד.

Salem

New member
מעניין כמה זמן זה ישאר פתוח בשבת

עכשיו שגרמן מתחברת למר"צ. היא דוגלת בשיווין לכל וחופש, אבל הולכת ומתחברת למר"צ - אני לא מבין כיצד. אם היא לא יכולה אפילו להפעיל לחץ על קניון לבקשת התושבים, אני לא מבין איך היא יכולה להיות ראש עיר. בכלל זה מחדל אחד גדול שהכביש גישה לא נבנה כבר מזמן.

EmperorMollari

New member
גרמן לא מתחברת לש"ס

הציבור הדתי בהרצליה הולך עם גרמן מההתחלה. הם יושבים בקואליציה של גרמן יחד עם הקניון שפתוח בשבת. מתוך הסכמה והידברות הוסכם גם שבתי הקפה שייפתחו במדרחוב בשד' חן יהיו פתוחים גם בליל שבת. גרמן לא העדיפה ולא מעדיפה את הדתיים על פני אף ציבור אחר. עם זאת, היא גם רגישה לצורכיהם ואינה מפלה אותם לרעה. זוהי דוגמה ומופת של שיתוף והתחשבות ברגשות הציבור הדתי מחד, ושמירה על האינטרס הציבורי מאידך.

גרמן הצביעה לסגור את הקניון בשבת

אם אורית רשפי לא הייתה מצביעה בעד-הקניון היה נסגר בשבת! די התייאשתי ממך, נער בן 18 לא מבין הרבה דברים, די לכתוב שטויות, די להגן על גרמן כמו "קדושה מעונה"! אתה קונה כל סיפור שלה-פראייר

EmperorMollari

New member
טועה ומטעה

אין מה לומר. אתה פשוט משקר. לי נמאס מאדם מבוגר, מורה ומחנך בישראל, שמסרב לשמוע לקול ההגיון וממשיך להפיץ שקרים וססמאות. אתה קונה כל שטות שאתה שומע ברחוב ומציג אותה כאמת ברורה כשמש. תתבייש לך. אני ממש מזדעזע שתלמידים יוצאים תחת שרביטך. מעניין מה הם למדים ממך בנושא הגינות ויושר. אח"כ מתפלאים שתלמידים לא מכבדים את מוריהם.

Salem

New member
אתה טועה ומטעה

בלי רישפי הקניון היה נסגר בשבת.

eopeace

New member
על מה הגאווה?

בזכות יעל גרמן ותו לא, קיים בהרצליה קניון הפועל בשבת. לא רק זאת אלא שזהו הקניון היחיד היושב בתחומי עיר בישראל הפתוח בשבת (מלבד ארנה שנפתח לאחרונה). קניון שבעת הכוכבים פתוח בשבת כבר 3 שנים (כמעט בדיוק). הרבה הרבה לפני שרשפי הזדנבה חזרה למועצה. בהצבעה אחת ספציפית רשפי טרחה לתמוך בהצעתה של יעל גרמן שלא לסגור את הקניון בשבת - יפה שפעם אחת היא הצביעה כמו שצריך - אבל על העובדה שהקניון פתוח בשבת הקרדיט לא שייך לרשפי.

Salem

New member
אין לך איזה מיסי ביטחון להטיל

על התושבים

למעלה