גרמן זה בלוף עוד לא הבנתם ?

orenur

New member
גרמן זה בלוף עוד לא הבנתם ?

הרצליינים עובדים עליכם !!!!!!! גרמן ויריב בן אליעזר מנהלים עיר באמצעות טקטיקות של אחיזת עיניים ושל בלוף !!!!! הטענה כאילו גרמן יזמה את הספורטק היא שקרית לחלוטין ויש לכך אסמכתאות. אני הצבעתי גרמן פעם שעברה אבל זה לא יקרה עוד פעם לאחר שהוכח לי מיהי גרמן בדיוק !!! לאישה הזו אין מושג אבל היא ממשיכה לטעון כאילו הרצליה בדרך הנכונה .... לשום מקום !!!!! אין פרוייקטים חדשים, העיר מזדקנת במהירות, אין לגרמן אמון מינימלי באף אחד ( תראו כמה תפקידים היא מחזיקה בעצמה ולא אחרים) היא אישה מרירה ונקמנית ומי שלא יודע היא גם מפוצצת בכדורי הרגעה בישיבות מועצת העיר. זה הכל בלוף אחד גדול ! לגרמן פשוט אין מושג מה לעשות אז היא סוללת עוד כמה פסי האטה... לגבי הגירעון - הוא לא קטן, גרמן פשוט לקחה הלוואות לטווח ארוך ולכן הגירעון בפועל הוא 250 מיליון ש"ח ולא שום מספר אחר . גרמן נכשלה, צריך להחליף את גרמן !!!!!!!

eopeace

New member
ספורטק ועוד

אלי לנדאו, שהוציא מכרז על ראשות העיר בשל טינה אישית ליעל גרמן (ראה חוסר רצון לקיים חפיפה בתחילת כהונתה וכתבות שונות בעניין מאז), קופץ פתאום שהוא זה שהמציא את הספורטק. ובכן, בדיקה במסמכי העירייה מעלה את התכניות שהציע אלי לנדאו למקום בו ניצב היום הספורטק: 1. בית ח"ן 2. מרכז התגוננות. 3. אולם ספורט הכולל שלוש קומות, טריבונה, קומה עליונה ו"אפשרות למרכז מסחרי." המקום, אם אלי לנדאו היה עושה משהו לביצוע הפרוייקט מלבד להציג את התכנית הזו, היהמיועד לספורטק מקצועי בלבד. יעל גרמן הגיעה לתפקידה כראש עיר עם חזון להקים ספורטק שיהיה מיועד לשימוש כלל תושבי העיר - מקום לעסוק בו בספורט עממי הפתוח לכלל הציבור. ישנה תכתובת המראה כי התכניות לספורטק הוכנו החל מאוקטובר 1999 (שנה אחרי שנבחרה יעל גרמן לתפקידה) ובניית הספורטק החלה שנה מאוחר יותר. הספורטק מצליח ביותר ומושך ציבור מכל רחבי העיר ומחוצה לה (כמו שמושכים אזורי הבילוי במערב העיר ואפילו ליריד האמנויות המתקיים בשדרות ח"ן מדי יום רביעי מגיעים אורחים "אפילו" מרעננה). ספורטק חצות, המתקיים בספורטק בזמן החופשים הוא הצלחה גדולה, לא רק בשימוש עצמו בספורטק אלא אף במציאת תעסוקה לבני הנוער בשעות הלילה במקום מאובטח, במקום להסתובב בגנים ולהפריע לשכנים. בעיר ישנם עשרות פרוייקטים, בין אם מדובר בספורטק שבוצע והמדרחוב בשדרות ח"ן, בין עם מדובר בפיתוח תשתיות בסדר גודל שלא היה בתקופתו של לנדאו - תשתיות לטובת כלל תושבי העיר, סלילת וחידוש רחובות על פי תכנית מקצועית ומסודרת, התקנת 260 פסי האטה והקמת 15 כיכרות (אלו בצירוף לתשתיות הביאו לירידה של 46% בתאונות הדרכים בעיר במהלך 4 השנים האחרונות), ומבחינת דיור, שני פרוייקטים גדולים יוצאים לדרך וכוללים ביחד מעל 300 דירות לזוגות צעירים. הלוואות שנלקחות אינן גרעון - גרעון בסדר גודל של 140 מיליון ש"ח בתקופת לנדאו, משמעותו כי לנדאו לא ידע לנהל את העיר - אם ההוצאות חרגו ב 140 מיליון ש"ח מהתכנון, ישנה בעיה. יעל גרמן הורידה את הגרעון המצטבר בחצי בארבע השנים האחרונות. ההלוואות אותן לקחה העירייה מיועדות לפרוייקטים מסויימים ונכללות בתכנון ארוך הטווח (יעל גרמן עובדת לפי תכנון ארוך טווח לטובת תושבי העיר) - זהו לא גרעון, זה מאושר על ידי משרד הפנים וזה מראה על חשיבה חיובית לטובת פיתוח העיר. אם לא ניתן, למשל, לקחת הלוואה לטובת פיתוח רחוב סוקולוב, רחוב סוקולוב יוכל להיות מפותח רק על חשבון החינוך, למשל או על חשבון כל דבר אחר.

נבו מתפך בקברו

אין ספק, נבו מתפך בקברו! הטענה הטיפשית שגרמן הקימה את הספורטק, אינה נכונה (ובאותה הזדמנות-תומכי גרמן די לשקר ולכתוב את הדברים של יריב בן-אליעזר בפורום). כולם יודעים שאת הספורטק יזם נבו,רה"ע לשעבר ואת התוכנית הוציא לנדאו לפעול, גרמן רק גזרה את הסרט של הספורטק (ואף בשיא חוצפתה לא הזמינה את לנדאו)-מה שכן גרמן לקחה את הספורטק כ"בייבי" שלה והשקיעה שם הרבה מאוד! גרמן, אנא אל תשקרי ותאמרי-"יזמתי את הספורטק"-כי זה פשוט שקר וכזב!

EmperorMollari

New member
חבל. אתה משקר ואתה יודע שאתה משקר

אסביר את העובדות: נבו הוא זה שקבע בתוכניות בניין העיר מתקופתו, כבר בשנת 1974, את כל האיזור שהיום יושבים בו הקניון, האיצטדיון, הספורטק וכו' כאזור לבנייה ציבורית ועירונית. לכן, השטח בו הוקמו בתקופת גרמן הספורטק, היכל אמנויות הבמה ומועדון הנוער שייחנך בעוד 4 חודשים אכן יועד מלכתחילה לבנייה עירונית. הדבר כמובן הקל על תהליכי האישור השונים. עם זאת, התוכנית של לנדאו לבנייה בשטח בו היום יש ספורטק ומועדון נוער בבנייה הייתה לבית ח"ן (חיל-נשים) ולאולם ספורט תחרותי חדש עם 8000 מושבים לתחרויות מקצועיות ולא לקהל הרחב. יעל גרמן החליטה לגנוז את התוכניות הגרנדיוזיות והמיותרות הללו, שלא היו לטובת הציבור הרחב. במקום זאת, היא תכננה הקמת ספורטק עממי ופתוח לקהל הרחב וכן מועדון הנוער. התכתובת הראשונה בה מתבקשים אנשי המקצוע בעירייה להתחיל ולתכנן ספורטק להרצליה נעשתה באוקטובר 99' - שנה לאחר שגרמן נבחרה לתפקידה. אישור הוועדה המחוזית הושג בזמן שיא של פחות משנה. ב-17 בדצמבר 2001 נחנך הספורטק שמהווה כיום גאווה עירונית שמשתמשים בה ילדים, נוער ומבוגרים מכל רחבי העיר ואף מחוצה לה. הספורטק מכיל מגרשי כדורסל וכדורגל, מדשאות, מרחב לגלגיליות, מתקני שעשועים, בית קפה נחמד וכו'. אפילו מרעננה מגיעים אליו. זהו פרוייקט שהציל את הנוער (והאימהות המודאגות) בזמן הפיגועים כשלא היה אפשר לצאת לשום מקום. יעל גרמן היא זו שיזמה את רעיון הספורטק, היא זו שתכננה אותו, היא זו שהשיגה עבורו את המימון והתקצוב (הישג בפני עצמו שמעיד על סדר עדיפויות נכון) והיא זו שבנתה בזמן שיא והשלימה את הפרוייקט המדהים הזה. כיום גם נבנה על אותו שטח שלנדאו תכנן לבזבז על אולם ספורט מיותר, מועדון הנוער הנפלא שיהיו בו דיסקוטק, אולפני הקלטות ללהקות צעירות וכן הלאה לטובת הנוער והוא גם יעסיק בני נוער רבים וינוהל בפועל על ידם. זו האמת. חבל שאנשים מוכרים את נשמתם ומשקרים ביודעין כדי לנצח בחירות. פלטי לא שווה את זה, ידידי המורה... לא מאוחר לחזור בתשובה.

EmperorMollari

New member
אגב, כל מי שרוצה יקבל את החומר

כל מי שמעוניין לעיין בכל המסמכים הרשמיים הקשורים להקמת הספורטק - החל בתוכנית השונה לחלוטין של לנדאו וכלה בתכתובות בהן מבקשת גרמן להתחיל ולתכנן ספורטק להרצליה - יכול להגיע למטה הבחירות של יעל גרמן ברחוב סוקולוב 56 וכל הנתונים והמסמכים ייחשפו ברצון.

אבדוק

אבדוק האם אתה צודק או לא? לגבי בית הנוער-אני יודע עליו הכל! אגב, מאיזה תיכון אתה ומי חינכה\חינך אותך?

EmperorMollari

New member
למדתי ביובל

סיימתי לימודיי בתיכון היובל. חינכה אותי נורית האן (כרגע בחופשת לידה כמדומני).

eopeace

New member
נבו

נבו, לפני כמעט שלושים שנה הגה את הרעיון שצריך מוקד משיכה באזור הבאסה שיביא אנשים ממערב העיר וממזרחה. חזונו של נבו כלל אזור מסחר וסורט במידה, למיטב זכרוני. אבל לא חזונו של נבו ז"ל, ולא התכניות של לנדאו דומים בצורה כלשהי לספורטק שקיים היום. יעל גרמן יזמה את הספורטק כדבר חדש שיקום במקום שמתאים לכך מבחינת ייעודו ולמעשה בכך הגשימה את חזונו של נבו שרצה להביא את האנשים מקצוות העיר. אני לא כותב דברים של יריב בן-אליעזר. יש לי הערכה רבה אליו, גם בתור מרצה שלי לשעבר, אבל אני יכול להתבטא ולהתנסח בעצמי ויש לי מספיק דברים לומר.

Salem

New member
זה ידוע לכל

שלנדאו התחיל את נושא הספורטק, לדוש בנושא לא יעזור. גרמן רק גזרה סרטים - כמו שהיא אוהבת לעשות.

הכל נשאר

יריב בן-אליעזר היה מרצך לשעבר, היום הוא מריץ אותך ואת גרמן לעירייה, יפה הכל נשאר במקורבי גרמן. אני שם את השבתון שלי כעירבון שבן-אליעזר כותב את הדברים שלך ושל הנער-ניסוח דומה או מקריות ???

EmperorMollari

New member
למען האמת...

למען האמת, אני לא ממש אוהב את האופן שבו יריב בן-אליעזר מתנסח לעיתים. סגנונו שונה מאוד משלי. הוא אינו כותב לי מה לכתוב. אם תשים לב טוב, אני ועמיתי eopeace משיבים על דברים שנאמרים כאן גם בשעות הלילה המאוחרות כאשר אין ממש סיכוי שיריב יושב לידנו בשעה 01:00 ואומר לנו מה לכתוב, נכון? אנו אנשים בוגרים ומעורבים בנעשה בעיר, שמכירים את העובדות האמיתיות. ולאמת, כפי שאמרתי, יש רק גירסה אחת.

מטה הבחירות של כרמן

אני חושב שזה לא הוגן שמטה הבחירות של גרמן ישתתף בפורום, שנועד לתושבי העיר.

EmperorMollari

New member
אני תושב העיר בדיוק כמוך

ורק בגלל שאני תושב העיר אני גם מתנדב בשביל גרמן. לכן, אני רואה לגיטימציה מלאה לכתוב ולענות לטענות בפורום זה. מה גם שדבריי הם דבריי ודעתי האישיים ואינם מוכתבים, מועברים או מנוסחים במטה הבחירות, כפי שניסו לרמוז כאן. אני יודע שקשה לכם לקבל שיש גם נערים בני 18 עם כושר ניסוח שמסוגלים להתמודד עם שכמותכם, אבל זו המציאות.

צנוע ומסלף

אתה ממש צנוע לגביך-אתה יודע זאת
ואנא אל תגיד שזה כושר הניסוח שלך, אלא לד"ר יריב בן-אליעזר הנכבד.

eopeace

New member
הוגנות

א) אין באפשרותך או באפשרות כל אחד אחר לבדוק מי כותב מטעם מי. אני לא כותב מטעם יעל גרמן אלא מטעם עצמי. אני חבר במטה יעל גרמן אבל כותב כאן את דעותיי. כמוני, כותבים כאן אנשים שמציגים את עצמם בצורה יותר ברורה או פחות ברורה ממטה רשפי וממטה אוריאלי - אז להם מותר ולי אסור? ב) עקרון חופש הביטוי - אין כאן לאף אחד הזכות לפגוע בחופש הביטוי שלי כמו שיש לכל אחד אחר כאן. ג) אני תושב הרצליה שנים רבות מאוד - אין לי זכות לכתוב את דעותיי בנוגע לעיר? ד) יש כאן מתקפות סוערות מאוד על יעל גרמן - זה לא ראוי לקבל תשובה להן?

Salem

New member
למה לא../images/Emo35.gif

למטה הבחירות של גרמן יש זכות להשתתף בפורום בדיוק שלכל מטה אחר יש זכות מלאה להשתתף בפורום. אגב, פורום זה לא פורם לתושבי העיר, פורום לתושבי העיר הוא פורום הרצליה. כאן אני אזכיר שוב שביום רביעי הקרוב אורית רישפי תתארח בפורום הרצליה ותענה לשאלות הגולשים, אני מקווה לראות את התומכים והלא תומכים שם - זו הזדמנות מעולה לשמוע מה יש לאורית לומר.

למעלה