גרמן לא עונה...

גרמן לא עונה...

כאזרח אשר איכפת לו מן העיר, החלטתי לשלוח איימיל לרה"ע שלנו, יעל גרמן, אך שבוע ימים ואין מענה, כלום, פותח יום ביומו 3 פעמיים את המייל שלי ואין תשובה. חשבתי שעכשיו חודש לפני הבחירות, נקבל תשובות במהירות הבזק! גרמן, אני יושב ומחכה לתשובתך, מתי אקבל, גם מס' 6 שלך אמר שנשלח איימיל באתר הבחירות שלך, הירקרק והנחמד ואת תעני, מחכה לך... כן תושבי הרצליה ש"כבשנו" את הפורום וכל יום ביומו מדסקסים בגב' אחת-יעל גרמן שמה, לא זוכים לקבל ממנה תשובות... כמו-כן החלטתי ללכת לחוג בית שלה, אני מחכה לצילצול מהמטה. דווקא חשבתי שהחודש יהיה כל יום חוג בית, לא? נו נשמע אותה וגם נשאל ונקבל תשובות מהגברת ולא מדוברים ויחצנים שמציפים את הפורום.

eopeace

New member
אני מוכן לבדוק

אני מוכן ואשמח לבדוק לגבי אימייל ששלחת ולא קיבלת תשובה - אבל יש רק דרך אחת לעשות זאת - תצטרך אחת ולתמיד להזדהות - הרי אני לא יכול לשאול לגבי אימייל שנשלח ולא נענה - צריך לבדוק לפי שם. ואם אינך מעוניין להזדהות לשם כך, ודאי שאינך מצפה גם לקבל תשובה...

eopeace

New member
אם כבר

אם כבר טרחת וסיפרת לנו על כל זה, למה שלא תחלוק עם הפורום את השאלה והתשובה שקיבלת?

ואח"כ תגלה את זהותי?

אבל בסדר, שאלתי אותה מס' שאלות. שמתוכן אני אציג אחת. מתי היא תציג את המצע שלה-בתשובה היא ענתה לי שבימים הקרובים זה יוחלק לתושבים בתיבות הדואר. וכל המעוניין-מי שרוצה להיות פעיל בועדה עירונית, יכול להכנס לועדה, דרך מועמד שהוא תומך בו, כל חבר מועצה יכול לשלוח נציגים מטעמו לועדות השונות. אוריתי קראת? רק אני שואל עצמי, האם היא עונה בכבודה ובעצמה?! הוא זה אחד מדובריה שכותבים מטעמה ובשם בן-אליעזר.

eopeace

New member
נשאל ונענה כבר

השאלה הזו כבר עלתה ותשובה ניתנה - יעל גרמן עונה בעצמה על האימיילים. וזה מרשים כמה אתה מנסה לתקוף שוב ושוב - כי זה נראה אחלה להגיד שכולם עונים בשם יריב בן אליעזר - אבל זה פשוט שטויות.

למעלה