גרמן - שימוש לא ראוי בכוח

Salem

New member
גרמן - שימוש לא ראוי בכוח../images/Emo35.gif

קראתם את "צומת השרון" היום
מסתבר שגב' גרמן מצאה לנכון להשתמש בגישה שלה למקורות מידע עירוניים ושלחה מכתבים לתלמידים בעלי זכות בחירה לבוא לחוג בית שלה. גרמן עצמה אפילו לא מרשה למתמודדים האחרים לבוא בקירבת בתי ספר - אבל היא עצמה שולפת מידע ממקורות עירוניים ושולחת מכתבים
לבתי ספר אסור לספק מידע כזה, ומשרד החינוך לא מספק כזה דבר. אז המקום היחידי שממנה גרמן יכלה להוציא רשימת דיוור זה העירייה. תמוה ביותר. מעניין איך "גרמן אבירת הצדק והיושר" מסבירה את זה.... יעל לא יודעת לנהל

eopeace

New member
בדוק עובדות, שוב...

להלן סוד מקצועי פשוט - יש דרכים חוקיות לפעול בהן. במקרה זה, על מנת להשיג את כתובות תלמיד כיתות י'ב נעשתה הצלבה ידנית בין ספר הבוחרים (מקור מידע חוקי) לבין ה"תיכופוניסט" (מקור מידע חוקי ופתוח). לפני שצועקים, אולי כדאי לשאול? כל דבר הנעשה ע"י מטה יעל גרמןנעשה בצורה חוקית בלבד. לגבי המטות האחרים? - אני עדיין ממתין לראות מתי הם יישרו קו עם החוק.

Salem

New member
מעניין איך

יריב בן אליעזר אמר שהוא לא בטוח בחוקיות הדבר והוא יבדוק את זה...

eopeace

New member
חוקי

יריב בן אליעזר עושה עבודה נפלאה. כשהוא נשאל מה אם בכל זאת היה משהו לא חוקי - הוא אמר שהנושא ייבדק. בכל מקרה, כיוון שאני ישבתי ליד המחשב ועשיתי את ההצלבות מול ה"תיכופוניסט" בצורה ידנית, ומתוך כך הוצאתי, יחד עם עודד ומאיה, רכזי הצעירים, את הרשימות, אני יודע שזה נעשה בצורה חוקית - כל טענה אחרת הינה שקרית ותו לא.

lulla b

New member
בתור שמינסטית שקיבלה כזה מכתב...

ומיד בדקה עם הדרמים השונים בבית ספרי גיליתי ומצאתי לאחר שגם בקרתי במטה הבחירות של יעל גרמן - שכל הדרכים שהוצגו כאן על ידך הן לא נכונות... מה שאייל כתב הוא הנכון... מאיה ועודד ישבו מול פנקס הבוחרים ומול התיכופוניסט - שני מקורות הפתוחים לכלל הציבור כמדומני, והצליבו בין השמות וכך שלחו את המכתבים.

למעלה