גרמניה מוחקת בכוונה את זיכרון העבר

arnolD boy

New member
גרמניה מוחקת בכוונה את זיכרון העבר

גרמניה מוחקת בכוונה את זיכרון העבר-ואנו מסייעים לה אם לא היינו עושים נורמליזציה עם גרמניה,עשר שנים בלבד לאחר שהם השמידו שליש מבני עמינו -מעשה שאף עם נורמלי לא היה עושה,לא היה קם האיחוד האירופאי המקולל. אם לא היינו מוחלים לגרמניה,כל אירופה הצבועה והמרושעת-שנושאת על גבה יותר עוולות כלפי האנושות מאשר כל אומה או יבשת אחרת ,בלי כל פרופורציה בכלל לשום דבר,כל אירופה לא הייתה מעיזה להרים ראש נגדנו ולומר לנו השכם והערב שאנו לא מוסריים. ביזינו את זיכרון מתינו ואת עצמנו בנורמליזציה המקוללת הזאת עם גרמניה שמכרה נשק כימי לעיראק,שמכרה ועודנה מוכרת ציוד כבד לאיראן וסוריה ושחלק גדול מפרוייקט הגרעין האיראני התאפשר דרכה... גרמניה בנתה את הרייכסטאג בלב ברלין,ניתצה את החומה ומסרבת להכיר בגבולותיה הנוכחיים עם פולין-למרות הסכם כניעתה,את כל אלו היא לא הייתה מעיזה לעשות בלי הנורמליזציה. אלו שלא נשרפו ונבזזו בשואה-הותרו מוכים וחסרי כל,בנורמליזציה עם גרמניה אפשרנו לגרמניה להיהפך לענק כלכלי ולמדינה לגיטימית בעולם,אפילו כזו שמבחינה אירופית מוגדרת כיותר מוסרית מאיתנו.... הם משלמים לנו כמה גרושים פיצויים-לעג לראש,רק מהביזה הם הרוויחו לאין שיעור יותר-שלא נדבר על הרווחים שלהם מהנורמליזציה ועל הפנסיות השמנות שהם משלמים ליוצאי הורמכט שמאפילות על ה'פיצויים' שניתנים לצאצאי הנרדפים ולנרדפים עצמם. לידיעתכם 70% מהגרמנים אמרו שכדאי לבדוק את טענת הערבים כאילו הפיגוע בתאומים הוא קונספירציה של ישראל...אלו הם הגרמנים,ועתה אנו מתירים להם להשתתף בכוח שאמור לשמור עלינו -אם נמשיך ככה תוך שנים ספורות הם יצטרפו לצרפתים ויגנו אותנו בכל הזדמנות אפשרית-שלא לדבר על הנזק העצום שכבר נעשה.

a e q u i t a s

New member
הסכם השילומים...

זה סוגייה נורא רגישה, מאוד טעונה ויש בה הרבה מן האמת המוסרית אבל גם צרכים קיומיים, הסכם השילומים המפורסם גרם למרי אזרחי מאוד עמוק, עם מנחם בגין שממש קרא למלחמת אזרחים "כאשר יריתם בי בתותח, נתתי את הפקודה: לא! היום אתן את הפקודה: כן! אמנם לא תדעו רחמים עלינו, אך זאת הפעם לא נדע רחמים גם כלפיכם, זאת תהיה מלחמה לחיים או למוות." הכספים שקיבלנו מגרמניה ייצבו את הכלכלה הצעירה מאוד של ישראל, לא היה כסף זמין, בקושי היו מוסדות שלטון, זו היתה תקופת הצנע שבו האוכל היה מוקצב ומאות אלפי עולים חדשים גרו במעברות, פחונים ושכונות ארעיות. זה היה חשוב לבסס, נכון שהקונוצטיות היו מאוד קשים עבור העולים החדשים שחלקם הלא מובטל היו ניצולי שואה שהטראומת האימה הנאצית היתה מאוד טרייה. אבל זה היה צורך מאוד קיומי למדינת ישראל. היום גרמניה היא מדינה שתומכת פוליטית בישראל ואחת מבעלות הברית הגדולות שלה באירופה, אם לא הגדולה ביותר. הם מספקים לישראל הרבה מאוד ציוד צבאי מאוד מתקדם, 3 צוללות מדגם "דולפין" הצוללת הלא-גרעינית הטובה ביותר בעולם, ועוד 2 צוללות נוספות בחצי מחיר, גם את הנגמ"ש המתקדם ביותר (עסקה ממש חדשה) "הזאב" קישור למאמר מאוד מעניין, שנמצא בארכיון הפורום - הסכם השילומים קישור

ne ro

New member
בעיני זה דוחה.

זה כמו לראות את הדת של נספי השואה נשרף

ne ro

New member
לא יודע..

שרודר הטיל אמברגו על ישראל ( וטוב שכך ! )ף

ne ro

New member
אגב

בדרך שכלל כשקורה משהו במזרח התיכון, הקהילות היהודיות באירופה מקבלות כמה מכתבי שטנה אכזריים מגורמים מוסלמים שממליצות להן לסתום ת'פה אחת ולתמיד פן הם יסתכנו במוות בגלל הזדהותם עם ישראל.

ne ro

New member
וזה לא מצחיק אותי ../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

ותקרא את התגובה שם שאומרת שאם ישראל תפסיד במאבק מול הפלסטינים, העולם המערבי יפסיד. נו באמת. את מה? את הכיבוש והשטחים? את מפעל ההתנחלויות? הטבח והרצח בעם הפלסטיני? זה שלאירופה יש בעיה עם האיסלם הקיצוני זה משהו אחר- ומן הסתם האיסלם הקיצוני משפיע הרבה יותר על יהודים באירופה מאשר על מקומיים.

a e q u i t a s

New member
רק רגע..תן לי להבין

אתה אומר שישראל לא צריכה לקבל "מתנות" מגרמניה בגלל העברה הנאצי, מצד שני אתה מצודד בהחלטה של הקנצלאר לשעבר שרדר באמברגו?

טרופיקו

New member
סוגיה מעניינת

זאתי הסוגיה המוסרית הסבוכה ביותר שישראל עסקה בה מעולם ועולות ממנה כמה שאלות: 1. האם ניתן לקנות סליחה בכסף? יותר ויותר מחקרים מאוששים את הטענה שכל העם הגרמני תמך בצורה פסיבית או אקטיבית בהשמדת היהודים. האם בכך שאנו מקבלים את הכסף אנו לא בעצם קונים את הסליחה של גרמניה? 2. על פי עדויות מאוד מדוקדקות כמו זו של פרופסור רודלף ורבה איש שאני מעריץ אדם שהצליח לברוח מאושוויץ ולשרוד. בכל מקרה הוא היה רשם המחנה ועבד בקומנדו קנדה ועל פי עדותו נשלחו כמעט כל שבוע כמה טונות טונות!!! של זהב לגרמניה. תעשו חשבון פשוט: רכוש, נדל"ן, אוצרות אומנות, דשן, חומרי בניה, כסף, משכורות שלא שולמו וכו". תחברו את זה ותגיעו למאות מיליארדים של דולרים שנשלחו במהלך המלחמה מיהודי אירופה אל גרמניה הנאצית. זה נכון שחלק מהרכוש הוחזר אך רובו לא. אם למדינת ישראל היה שמץ של שכל היא יכלה לדרוש יותר הרבה יותר מהגרמנים.

ne ro

New member
מידע מעניין! ../images/Emo51.gif

אתה יודע שסבא שלי תמיד אמר לי שהוא מאוד פחד מהגרמנים אז, והוא חשש שנפילת חומת ברלין תביא בהם שוב את הנאציזם

ne ro

New member
נו באמת... תה לא שם לב לקונוטציות??

אם ישראל מקבלת נשק מגרמניה בגלל עברה הנאצי, אז לאיזה שימוש הוא הולך? בטח שרדר יטיל אמברגו על ישראל, זה מזכיר לי דברים מעברו
המשטר הנאצי ...

למעלה