גרמניה משווקת חולצות עליהם טלאי צהוב ועליהן

mor000

New member
גרמניה משווקת חולצות עליהם טלאי צהוב ועליהן

הכיתוב- "מעשן" לא, זאת לא בדיחה! ממש כמו בישראל, בגרמניה נכנס בינואר החוק האוסר עישון במקומות ציבוריים... חברת יחסי ציבור החליטה למחות נגד החוק ולגייס את השואה לעניין הזה. הם בחרו להציג את ציבור המעשנים כ"מיעוט נרדף" ולשם כך לשווק חולצות ב20 יורו עליהם יש טלאי צהוב ועליו כתוב- מעשן. בעקבות הרעש שגרר אחריו הנושא, המכירה הופסקה וחברת יחסי ציבור התנצלה. אני הזדעזעתי, ההשוואה של רצח יהודים לחוק נגד עישון במקומות ציבוריים היא נוראית!!! זה נראה כמו בדיחה שחורה, והיא עלינו. אני שמחה שאף אחד לא שיתף פעולה עם הדבר הזה והידיעה הזאת הביאה איתה המון המון רעש מהציבור הגרמני ומהקהילות היהודיות, אבל כל כך עצוב לי שמישהו בכלל העלה בדעתו את הרעיון הזה. מה אתם חושבים?

amit678

New member
זה פשוט מזעזע!!!

אני מסכימה איתך בכל מה שאמרת ואני גם חושבת שמלבד ההשוואה של שני הנושאים יש השוואה שהאנשים שייצרו את החולצות החשיבו את העישון לדבר רע וע"י כך שהם שילבו בקמפיין שלהם חולצות עם טלאי צהוב אומר שבעיניהם גם היהודים זה דבר רע... אבל זה מעודד שאף אחד לא שיתף עם זה פעולה כי זה אומר שכנראה ששאר הציבור חושב אחרת משמע הוא בעדנו, או לפחות לא נגדנו...

mor000

New member
הם רצו

להציג את ציבור המעשנים כ"מיעוט נרדף" ולכן בחרו בזה. זה לא משנה את העובדה שזה נורא.

amit678

New member
מיעוט נרדף...

וואי כל פעם שאני חושבת על זה אני בשוק שוב ושוב... כמה שאנשים ילכו רחוק בשביל יחסי ציבור וגימיקים בלי לחשוב על מי יירמס בדרך... מזעזע!!!

ברצינות?

זה באמת קרה? מה הם חושבים לעצמם? איך הם יכולים להשוות? מזעזע! ושוב זה באמת קרה?

לא יודעת...

זה נראה כל כך לא הגיוני כמה חסרי טאקט אפשר להיות! להשוות חוק שדורש מאנשים לא לעשן בבית קפה לעומת רציחת מליוני אנשים ולא רק יהודים!

MIRI101

New member
../images/Emo4.gif

זה ממש מגעיל, אולי להשתמש בבסיס של עם נרדף, אולי, אבל להשתמש צפציפית בזה, זאת פשוט חוצפה, וזה פשוט חבל. ובכלל, אני ל מבינה למה המעשנים מתלוננים, הרי עד אז הלא מעשנים התלוננו.... אני לא רוצה למות מעישון פסיבי, אז לדעתי- הדגש|יחי החוק החדש!

למעלה