גרמניה

arps

New member
גרמניה

הי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני רוצה לטוס עוד מעט לגרמניה ללפחות 3 חודשים.. לכן, לפי מה שהבנתי שווה לי לרכוש רק כרטיס הלוך. בחזרה, מאיפה כדאי לי לרכוש כרטיס לארץ? עוד שאלה, מה זאת טיסת שכר? מה זאת טיסת סדיר? תודה

אני חושב שטיסת שכר זה טיסה

שבו אתה טס וחוזר מתי שאתה רוצה, טיסה סדיר לדעתי זה טיסה שבמשרד נסיעות קובעים לך תאריך טיסה וחזרה.

ארזS

New member
אולי הפוך?

בטיסת שכר הכל קבוע מראש. וטיסות שכר הן בדרך כלל [לא תמיד] משמשות לכל מיני "חבילות" ו"דילים" למיניהם.

eyalmnm

New member
נכון אבל ניתן להוסיף ש....

טיסת שכר היא טיסה אשר מתבצעת ע"י גוף שאינו חברת התעופה עצמה אלא איזה שהוא גוף ששוכר את המטוס לצורך הטיסה הספציפית. טיסה סדירה היא טיסה אשר חברת תעופה היא המפעילה של הטיסה ותחת אחריותה הטיסה מתבצעת. טיסה זו מתפרסמת בכל הפירסומים הרשמיים של החברה לעומת טיסת שכר המתפרסמת אך ורק בפרסומים של המפעיל. ההבדלים המהותיים בין שתי סוגי הטיסות הם: 1- טיסת שכר לא תתבצע אם מספר הנוסעים לא עמד בציפיה. 2- טיסת שכר טסה לעיתים ליעדים שאליהם לא מגיעות טיסות סדירות. 3- במקרה של תקלה במטוס הנוסעים עלולים למצוא את עצמם תקועים שעות בטרמינל על לתיקון המטוס(בטיסת סכר כמובן). 4- אחריות חברת התעופה, בטיסת שכר, היא כמעט אפסית ולכן אין לך "אבא". מקווה שעזרתי

grants

New member
גרמניה

כרטיס בכוון אחד תהיה לך בעיה לקנות אם אתה לא אזרח האיחוד האירופי. גם אם תקנה כרטיס, אולי תהייה בעיה בכניסה למדינה. אמוץ

arps

New member
אם ישלך אזרחות

ישראלית מספיק דרכון ישראלי ואתה מורשה להיות שם 3 חודשים. כשאתה שם את היכול להגיש בקשה לאשרת שהייה (רק כשאתה כבר בתוך גרמניה).

kugar

New member
אטני כמעט בטוח ש...

טיסת סדיר זה החברה חייבת להוציא את הטיסה לא משנה כמה נוסעים יש עליה וטיסת שכר זה שהחברה מוציאה את הטיסה רק אם יש יותר מסכום מסויים של נוסעים.

אני טסה שבוע הבא לגרמניה דרך אל על

ונראה לי הכי עדיף לטוס דרכה. ואם אני לא טועה חייבים לקנות כרטיס חזרה כל עוד אין לך דרכון אירופאי.

grants

New member
כדאי או לא זה תלוי ביעד

ארקיע וישראייר מגיעות ליעדים אחרים בגרמניה. לא בדקתי את המחירים שלהם אבל ייתכן ויהיו זולים מאל-על. מעבר לכך, חברות אחרות מציעות טיסות זולות יותר עם חניות ביניים. אמוץ

ארזS

New member
אתה מתכוון...

שאולי תטוס עם המטוס הזה? =========================>>>>>

אז ככה:

מת"א לוינה באיירבוס 320 מוינה לפרנקפורט ב איירבוס 321 מפרנקפורט לוינה במקדונלד דאגלס MD 87 מוינה לת"א באיירבוס 320 בתמונה המקדונלד

tcu6

New member
אוי הדשא אצל השכנים כזה ירוק, שלרגע

חשבתי שמדובר ב"תמונה" מFS2004.

למעלה