הי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני רוצה לטוס עוד מעט לגרמניה ללפחות 3 חודשים.. לכן, לפי מה שהבנתי שווה לי לרכוש רק כרטיס הלוך. בחזרה, מאיפה כדאי לי לרכוש כרטיס לארץ? עוד שאלה, מה זאת טיסת שכר? מה זאת טיסת סדיר? תודה
טיסת שכר היא טיסה אשר מתבצעת ע"י גוף שאינו חברת התעופה עצמה אלא איזה שהוא גוף ששוכר את המטוס לצורך הטיסה הספציפית. טיסה סדירה היא טיסה אשר חברת תעופה היא המפעילה של הטיסה ותחת אחריותה הטיסה מתבצעת. טיסה זו מתפרסמת בכל הפירסומים הרשמיים של החברה לעומת טיסת שכר המתפרסמת אך ורק בפרסומים של המפעיל. ההבדלים המהותיים בין שתי סוגי הטיסות הם: 1- טיסת שכר לא תתבצע אם מספר הנוסעים לא עמד בציפיה. 2- טיסת שכר טסה לעיתים ליעדים שאליהם לא מגיעות טיסות סדירות. 3- במקרה של תקלה במטוס הנוסעים עלולים למצוא את עצמם תקועים שעות בטרמינל על לתיקון המטוס(בטיסת סכר כמובן). 4- אחריות חברת התעופה, בטיסת שכר, היא כמעט אפסית ולכן אין לך "אבא". מקווה שעזרתי
ארקיע וישראייר מגיעות ליעדים אחרים בגרמניה. לא בדקתי את המחירים שלהם אבל ייתכן ויהיו זולים מאל-על. מעבר לכך, חברות אחרות מציעות טיסות זולות יותר עם חניות ביניים. אמוץ