גרמת לי ללכת-בפלייליסט של גלגל"צ

I מ י ר ב I

New member
גרמת לי ללכת-בפלייליסט של גלגל"צ

השיר של ג'קו נכנס לרשימת הפלייליסט של גלגל"צ.
האזנה ערבה

talytal

New member
תודה רבה על העידכון!!! ../images/Emo24.gif

חדשות כאלה אי אפשר לקבל מיותר מדי מקורות... למי שרוצה לראות, גם ג'קו וגם און סיפרו לנו ברשמי את החדשות הטובות. מזל טוב וכל הכבוד לשיר המופלא הזה!

moshavnikit

New member
../images/Emo12.gif

לא הייתי מאמינה שהם יכניסו שיר שלו לפלייליסט

talytal

New member
../images/Emo12.gif

לא הייתי מאמינה שזו תהיה התגובה שלך... מה עם קצת אופטימיות ואמונה?

moshavnikit

New member
בגלגל"צ?

זה ממש לא חוסר אמונה בג'קו, פשוט אני לא הייתי מאמינה שגלגל"צ יכניסו אותו לפלייליסט, לי היתה הרגשה שהם נגדו.. הם הכניסו שירים של יוצאי כוכב נולד לפלייליסט בלי לחשוב פעמיים ואת "שר, שר" לא.. אני לא חושבת שזאת היתה החלטה שקשורה לשיר

talytal

New member
אוקיי, עכשיו זה נראה אחרת... ../images/Emo13.gif

ולמרות כל מה שעברנו עם "שר שר", אין ספק שהוא היה פחות גלגל"צי מהסינגל הנוכחי, ולכן אני לפחות לא הייתי מופתעת כשהוא לא נכנס לפלייליסט... דין ג'קו הוא לא כדין כל מנצח כוכב נולד אחר, זה ברור. אבל כשמדובר בשיר כמו "גרמת לי ללכת", אי קבלה שלו הייתה כהכרזה ברורה ובהירה שמדובר בזמר ולא בשיר. ולכן אני מאוד מאוד שמחה שהחששות התבדו. שיהיה לשיר המון בהצלחה גם במצעד השבוע!

moshavnikit

New member
../images/Emo45.gif אני כבר הצבעתי

|מחזיקה אצבעות| אם לא היתה לי אמונה בג'קו לא הייתי כאן.. אין לי כ"כ אמונה בגלגל"צ כי הרבה אמנים שאני אוהבת לא נכנסו לפלייליסט וזה מבאס, כי לצערי (או לשמחתי כשהם מכניסים לפלייליסט שיר שאני אוהבת) הם במידה רבה משפיעים על דעת הקהל, מה שלא שם כאילו לא קיים :0(

talytal

New member
../images/Emo45.gif וזה כבר באמת די ../images/Emo32.gif

אבל בדיוק השבוע נכנסתי קצת למעמקי הפורום של לירון לב כאן בתפוז, והאמת שהייתי די המומה. משום מה זכור לי ששמעתי את השיר שלו לא מעט, ונדמה לי שאפילו בגלגל"צ, והייתי בטוחה שלא רק שהוא הצליח, אלא שכבר יצא לו גם אלבום... אחרי שהבנתי את השתלשלות העניינים במקרה שלו (שאני עדיין מקווה שתקבל תפנית חיובית בסוף), הבנתי עד כמה העניין באמת מהותי. מצד שני, אני חושבת שזה עיוורון נוראי מצד חברת תקליטים להחליט לדחות הוצאה של דיסק בכל כך הרבה זמן אחרי סינגל בודד שלא הצליח. מה קרה להזדמנות שנייה? ממש ממש מצער. ומצד שלישי, כניסה לפלייליסט של גלגל"צ, גם אם היא צעד ענק בכיוון הנכון, היא לא סוף פסוק. לדעתי זו רק שריקת הפתיחה שלנו. נ.ב. שמחתי לראות הודעה שלך ברשמי וברוכה הבאה גם לשם.

moshavnikit

New member
../images/Emo45.gif צודקת

ותודה
נרשמתי לשם מזמן אבל לא כתבתי כי הפורמט לא נוח בעיני, ורציתי להגיב לג'קו :0) האמת שחשבתי שכתבתי שם כבר פעם הודעה או שניים
לאידעתי שזאת ההודעה הראשונה שלי חח

דורית41

New member
איזו בשורה נהדרת

תודה רבה על העדכון. סוף סוף ג'קו מתחיל לזכות בהכרה לה הוא ראוי. המון הצלחה בהמשך!!!!!!

Nova5

New member
תודה על העדכון - מעולה

ובכלל קצת הערכה לנשוא הפורום לא תזיק

rifkin1

New member
כל הכבוד לג'קו וכל הכבוד לשיר המדהים שלו

מקווה שכך יהיה עם כל סינגל בעתיד ושג'קו יקבל את היחס שלו הוא ראוי כאמן מן השורה. מקווה גם לראות תוצאות בשטח ושבאמת ייטחנו את השיר ושהוא יגיע למקום גבוהה במצעד!

למעלה