"גרנד מרקט" גרנד קניון חיפה כל חמישישי

"גרנד מרקט" גרנד קניון חיפה כל חמישישי../images/Emo9.gif

חברים יקרים שלום רב יריד ה"גרנד מרקט" גרנד קניון חיפה. ליריד דרושים: אומנים,יוצרים,ציירים, עבודות יצירה ,תכשיטים ועוד... לא יימכרו מוצרים שמהווים תחרות לחנויות הגרנד . מקבלים שולחן בגודל 2.44X1.00 ,מפה ,כיסאות וחיבור לחשמל. שעות פעילות ימי חמישי :אפשר להגיע עד 11:00 ועובדים עד 21:00, שעות פעילות ימי שישי :יש להגיע עד 9:00 ועובדים עד 15:00, עלות דוכן 175 ש"ח כולל מע"מ ליום. בחודשים אפריל ומאי יוצא קמפיין פרסום ענק על גבי אוטובוסים ומקומונים. היריד מתקיים בקומה השלישית של הגרנד קניון ,קומת כניסה. חניה ללא תשלום לפרטים נוספים ולהרשמה אתם מוזמנים להתקשר ... המשך יום מקסים לכווווווולם...

גיטי123

New member
מה קרה בגן האם?

כפי שעדכנתי רק הקעקועים עבדו ודוכנים אחרים עזבו היו המונים

גיטי יקרה../images/Emo66.gif

אני עבדתי בגן האם במזון וקעקועים ועבדתי נהדר , ולעניות דעתי כולם עבדו טוב. אם משהו עזב זה אולי בגלל מזג האויר הגשום.

גיטי123

New member
נכון רק את עבדת!

אני מנסה לומר בצורה פשוטה באירוע בגן האם אין מקום ליריד וזה מניסיון כל שנה מגיע מארגן חדש משלה בפירסומים את הדוכנים ןמאכזב אותם נכון כל מה שהתאים זה פעילות לילדים לאוכל אין מקום כיון שזה פסח ןקהל היעד הרוב משפחות דתיות שהגיעו עם צידניות זוהר עם מרב לא התעקשה להיות שם אזי דרשנו

לא רק אני עבדתי אבל זה בסדר אם את חושבת כך

ראשית מכרתי בעיקר מזון(נקניקיות,צ'יפס,צמר גפן,תפוחים מסוכרים,פופקורן,גלידות,ארטיקים,ברד,אייס קפה,שתיה קרה/חמה,תירס חם, ועוד...)
וקהל היעד שלי היו בעיקר משפחות דתיות שאכלו הכל מהכל !!! צר לי לאכזב אותך עידן הצידניות עבר מזמן ! כך שמי שסיפר לך הטעה אותך בגדול,כל מי שדיברתי איתו היה מאוד מרוצה ואם לא שיומר זאת בפורום הזה ולא בעילום שם!! גם קעקועים מכרתי המון וגם צעצועים ואם מירב לא באה זה בגלל שהיא היתה בפסטיבל משפחטבע, וביומיים האחרונים שהיא התכוונה לבוא התבטל יריד האביב בגלל הגשם. אם יש לך בעיה שרק אני עבדתי אז זה בסדר גמור. מה לעשות שכמות המוצרים שיש לי להציע אין לאף אחד,לא גנבתי כלום ואני שמחה וגאה שעבדתי מעולה !!! אני מאחלת לך להרוויח בשנה את מה שאני הרווחתי ביומיים עבודה !!! שבת שלום "גיטי 123"

ורדאל1

New member
היי גיטי

אני משתתפת עם זוהר כדי להפריך את השמועות . עבדתי בגן האם עם אוכל ועבדתי מצויין, ברצוני לציין שאריק המפיק הוא מפיק מדהים מאוד נהניתי לעבוד איתו ואשמח לעבוד איתו בהמשך. שיהיה לך ערב נפלא.

אביעד989

New member
קרה מה שלכול אחד היה צריך לקרות עבד

האירוע היה בסדר גמור רק חבל שירד גשם והיתבטלו ימים ונאלצתי לחפש אירוע אחר לסרוגין על מנת לא לפספס ימי עבודה אז עבדתי במעין היה בסדר גמור לא עומס יתר של דוכנים פסח בסדר בסהכ לעומת המזג האויר ניצלתי מבחינת פרנסה היה לי אחלה אז גיטי שלחתי לך גם מסר הפסיקי והתחלי לעבוד בשטח יהיה עסוקה במוצרייך

למעלה