גרנד סלאם ג'ודו - הגרלות

guinnart

New member
גרנד סלאם ג'ודו - הגרלות

בגרנד סלאם אין קרבות קלים, אולם לבנות ב- 63 יצא סביר במידת האפשר. לאריק זאבי יותר קשה: http://www.judo-world.net/ijf/masters/2012_almaty/tta_menue.php?modus=1024&sprache=english אליס - מוגרלת סיבוב ראשון (שמינית הגמר) מול יוסובובה האזרית. כמעט המתחרה שהכי טוב להגריל בתחרות הזו. ברבע הגמר, אליו היא חייבת להגיע, יחכה לה הקרב החשוב בתחרות - וילבורדסה או טנאקה. שתיהן מצוינות, שתיהן צריכות הישג רציני כדי להתמודד על המקום בלונדון. את שתיהן אליס יכולה לנצח לדעתי. גם בחצי הגמר הרמה תהיה פחות או יותר דומה לרבע אם אליס תגיע (בגלל שאמאנה וזולניר לא משתתפות בגרנד סלאם נשארה מהשלישייה המובילה רק אואנו - שנמצאת בחלק השני של ההגרלה, מה שאומר שהכל פתוח). ההימור שלי הוא שטסדבסורן המונגולית היא זו שתגיע לחצי מהענף הזה של ההגרלה. ירדן - שמינית מול מלזאן הגרמניה. מישהי שירדן כבר ניצחה בעבר. מלזאן טובה, אבל לדעתי זהו ממש קרב שירדן מסוגלת לקחת. ברבע היא תפגוש את אגבנונו הצרפתיה או סביר יותר להניח את שו הסינית שלאחרונה עשתה תוצאות מעולות ועלתה למקום 6 בעולם. שו היא כרגע דרגה מעל ג'רבי, וחזרה על ההישג משנה שעברה (ארד) מצד ירדן תהיה (שוב) הפתעה גדולה. אריק - שמינית נגד קוריאה הברזילאי. קוריאה פחות טוב ממה שהיה פעם. אריק צריך לנצח. סיבוב שני מחכה אנאי היפני לקרב מאוד מאוד קשה (אלא אם יופתע ע"י בורודבקו).

BentzWatchJudo

New member
פרטתי יותר על ההגרלה של זאבי. כולל

http://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=323684017664605 אריק זאבי בטורניר המאסטרס (טופ 16) 2012 - סקירת ההגרלה (כולל לינקים לקרבות עבר).

BentzWatchJudo

New member
גם לאריק זאבי יש דף פייסבוק...

ולאחרונה הוא מקפיד לעדכן. ביום חמישי הוא כתב: "שלום לכולם. אני נמצא כעת בקזחסטן במסגרת תחרות המאסטרס שבה יתחרו 16 הספורטאים הכי טובים בעולם בכל קטגוריה. זו תחרות מאו יוקרתית ויותר חשוב הצלחה בתחרות מקנה המון נקודות בדירוג העולמי, מה שיכול לקדם אותי מאוד בדירוג. אני מתחרה ביום ראשון מקווה לטוב אעדכן אחרי התחרות בכל מקרה אריק" קישור לדף הפייסבוק של אריק זאבי: http://www.facebook.com/pages/Arik-Zeevi/116985108330067

BentzWatchJudo

New member
זמן התחלת הקרבות

ימי הקרבות מתחילים בשש בבוקר שעון ישראל. חצי הגמר ב- 13:00 שעון ישראל. שבת: אליס וירדן. ראשון: זאבי. ככל הנראה ירדן בקרב 19 על מזרון 2. אליס בקרב 20 על מזרן 1.

guinnart

New member
35 שניות על המזרן

ויוסובובה מפילה את אליס באיפון קצת שלומיאלי להערכתי מצד אליס. חבל. יוסובובה באמת לא אמורה להיות ברמה של אליס, ואליס מפסידה בצורה כזו בתחרות כל כך קריטית. גם עלול לסבך אותה מאוד (במיוחד אם גרבי תפתיע ותמשיך להתקדם בתחרות) וגם מצטרף לעוד תחרויות איכותיות וחשובות שאליס מפסידה בהן לחלשות ממנה ולא מצטיינת. עד לפני שנה וחצי היתה מפסידה בתחרויות הלא חשובות ומוציאה מדליות בגדולות, לאחרונה זה התהפך.

BentzWatchJudo

New member
שחכת את הזהב בגרנד פרי באקו במאי...

ואת הארד מסין בדצמבר. דרך אגב בשמינית הגמר בגרנד סלאם טוקיו אליס ניצחה את יוסובובה באחד הקרבות הטובים שלה בזמן האחרון. חפשו ביוטיוב: "אליס שלזינגר בשמינית גמר גרנד סלאם טוקיו 2011"

guinnart

New member
איזה איפון!!!!

התחלה אדירה לג'רבי. מעיפה באיפון קלאסי ומהיר את מלזאן. ממש חדה וחזקה. ח"ח גדול!

guinnart

New member
מפסידה ברבע

שו הסינית מצוינת, ושלטה לחלוטין - לירדן לא היה מה לעשות מולה, פשוט יותר טובה. גם אליס וגם ירדן כרגע נראות "שייכות" פחות או יותר לעשירייה השנייה (או לכל היותר ה"שמינייה" השנייה) במשקל.

BentzWatchJudo

New member

תגובה יותר מפורטת מאוחר יותר. (ותלמד לשרשר תגובות התגובה שלך היתה צריכה להיות תגובה לתת השרשור הראשי של ירדן)

BentzWatchJudo

New member
שחכתי להוסיף סמיילי להערה על שרשור...

תגובות בסדר לא נכון. זה נכתב ברוח טובה וללא כוונה לפגוע

BentzWatchJudo

New member
ברבע הגמר ירדן מול סינית חזקה..

מדורגת 6 בעולם. לסינית הרבה השגים בשנה האחרונה, למשל זהב בגרנד פרי בסין והיא גם חלקה עם ירדן את מדלית הארד בגרנד סלאם במוסקבה. המאזן בינהן 1:0 לסינית. הסינית ניצחה את ירדן בשמינית גמר גביע העולם בסאו פאולו ב- 2010. עם כך ירדן מחפשת נקמה (מול הסינית, ואולי גם מול היפנית שצפויה בחצי הגמר) ומהפך (מול אליס). הסינית עברה את שמינית הגמר בלי קרב. הצרפתיה פרשה מסיבה כלשהי. גם ירדן לא התאמצה יותר מדי בקרב הראשון

BentzWatchJudo

New member
ירדן מעדכנת בדף הפייסבוק שלה

ירדן כתבה: "סיימתי במקום החמישי את טורניר המסטרס. ניצחתי בקרב הראשון את קלאודיה מלצן (גרמניה) ניצחון מאוד חשוב עבורי מכיוון שהפסדתי לה פעמיים בעבר, בקרב השני הפסדתי לקסו (סינית). אני דיי מאוכזבת אבל אחרי החודש האחרון שעברתי בקושי התאמנתי בגלל פציעה שלא עברה אני יכולה להסתכל על החצי כוס המלאה ועל הניצחון החשוב נגד הגרמנייה. כרגע אני לא מרגישה כאבים מה שמאוד משמח אותי. ממשיכה מפה לשבועיים מחנה אימונים באוסטריה הכנה לטורניר פריז בתחילת פברואר." הקישור לדף הפייסבוק של ירדן: http://www.facebook.com/gerbijudo

BentzWatchJudo

New member
לפני התחרות: אליס 770 נקודות ירדן 600

בניקוד הקובע לאולימפיאדה. לפי 5 התוצאות הטובות של השנה האולימפית ששווים 100%: ירדן- 120, 60, 60, 60, 60 (ארד בגרנד סלאם רוסיה, מקום 5 בגרנד סלאם ריו, כסף בגביע עולם מיאמי וסן סלבדור והפסד בשמינית גמר אליפות העולם) סה"כ 360 בשנה האחרונה לפני לונדון אליס בשנה האחרונה:60,80, 200, 100, 100(זהב בגרנד פרי באקו, זהב בגביע העולם בליסבון, כסף בגביע העולם בסאו פאולו, זהב בגביע העולם באסיה בספטמבר, ארד בגרנד פרי בסין) סה"כ 540 בשנה הזאת של ה-100% בשנה שלפני- שנחשבת 50%- צברה ירדן 240 נק' (אחרי הפחתה בחצי) ואליס 230 בסה"כ לאליס 770 ולירדן 600 שתיהן מתחילות היום ממינוס 60 נקודות. הפסד ברבע הגמר שווה 80 נקודות ברוטו (20 נטו) מדליית ארד שווה 160 נקודות ברוטו (100 נטו) מדללית כסף 240 ברוטו (180 נטו) זהב 400 ברוטו (340 נטו)

למעלה