גרנד קניון

תומלול1

New member
גרנד קניון

שלום לכולם, זקוקה לעזרתכם בדילמה קשה:
גרנד קניון - צד צפוני או צד דרומי?

הרכב: משפחה עם ילדים גדולים. הרעיון לעשות משהו משפחתי לא למיטיבי לכת ואולי אופציה שמיטיבי הלכת יעשו משהו קצר (עד שעתיים?) בנוסף בזמן שהאחרים יתמוטטו בשקט על רקע הנוף המהמם.

אשמח לדעתכם.

דניאלה1311

Active member
מנהל
הצד הדרומי עדיף
היינו בצד הצפוני (אילוצים של מסלול שלא נבדק בקפידה) ולאחר מכן הילדים שלנו נסעו גם לדרומי ואמרו שעדיף בהרבה. יש שם אפשרויות תצפית טובות מאשר בצד הצפוני ובכלל הצד המערבי יש בו את הsky walk
https://grandcanyonwest.com/skywalk--eagle-point.htm
אגב זה עולה לא מעט כסף
https://grandcanyon.com/planning/west-planning/grand-canyon-skywalk-at-grand-canyon-west/

דניאלה1311

Active member
מנהל
המממ, כן. מתי תגיעי שוב לגראנד קניון?
זה לא משהו כמו החומה הסינית ששם הייתי מוכנה לשלם כל סכום רק להגיע ולעלות על החומה, אבל בהחלט הגראנד הוא חוויה מעולה. כלומר אם יש לך את האפשרות לשלם? אז כן בהחלט., בעיקר כפי שציינת שחלק מכם אינו ממיטיבי הלכת.

גם אני בעד הצד הדרומי.

ממליצה לבדוק כשמגיעים את רשימת ההדרכות לאותו יום.
היינו בהרצאה שריתקה אותנו, של גאולוג. צריך אנגלית ממש טובה, והתעניינות בנושא כדי ליהנות. בנוסף, היינו במופע פולקלור של שבט הנבאחו, שיהיה מרתק בעיני רוב האנשים.
בני הנבאחו ממש מאושרים כשניגשים אליהם אחרי המופע ושואלים שאלות. אחד מהם ישב עם הבן שלי יותר מחצי שעה,כדי להסביר לו על כלי הנגינה שהוא השתמש בו. הוא כל כך הלהיב את הילד, עד שקנינו לו את הכלי, והוא התאמן עד שלמד לנגן.
היו עוד מגוון של מופעים והרצאות, אני זוכרת רק את אלו שהיינו בהם.

בהחלט בצד הדרומי. יש הרבה אופציות למסלולי הליכה, בכל מיני
אורכים ובכל מיני רמות קושי. אם מגיעים לא בעונה חמה, אפשר לעשות מסלול של יום שלם הכולל ירידה לקניון עצמו. במזג אוויר חם (קיץ) ממש לא מומלץ, ויש אופציות אחרות על המצוק עצמו. יש מערכת שאטלים מסודרת מאוד בתוך השמורה ומהעיירה הסמוכה, ומאוד קל להתמצא שם.

אה, ועוד המלצה. אם מוכנים להשקיע כסף - טיסה מעל הגרנד קניון!
חוויה של פעם בחיים. אנחנו ממש ממש נהנינו.

אם יש פחד גבהים, זה אכן לא ממש מתאים

yossialef

New member
אממ... הצד הצפוני מרשים וירוק יותר לדעתי אבל.....

לצד הצפוני נסיעה ארוכה יותר ומעט נקודות תצפית.
בדרומי, יותר נקודות תצפית, יותר פעילויות, קל וקצר יותר להגעה.
בשני הצדדים ישנם טיולי רכיבה על פרדות לתחתית הקניון, חוויה למתבגרים.(הדרומי וותיק יותר ותדיר יותר).
אגב.. ישנה תצפית גם מהצד המערבי של הקניון.

לשיקולכם בהתאם לעדיפויות ולמסלול ההגעה לגרנד קניון כחלק מכלל מהטיול.

בהצלחה.

למעלה