גרנולה ביתית- תחרות המתכון השווה והקל

dganitm

New member
גרנולה ביתית- תחרות המתכון השווה והקל ../images/Emo71.gif

בנות יקרות, אני מכריזה על תחרות המתכון השווה והקל להכנת גרנולה ביתית. אחרי קריאת אינספור מתכונים, אני פונה אל הלב שלכן, מחפשת מתכון שווה לגרנולה ביתית, עשירה, כזו ששווה לקום בשבילה בבוקר ולצפות לטעם המדהים שלה, כזו שתתפצפץ בפה ובליל הטעמים ירגיש כמו
וכמובן יתן לי אנרגיה לתת לכולם בראש באימון בוקר
כמובן שאת המתכון הכי שווה אני אפרסם ב"דבר העורכת" שלי במגזין "אופניים" עם קרדיט לבעלת המתכון
דגנית
 

טליטר

New member
הגרנולה של הולמס פלייס ../images/Emo6.gif

היי מה נשמע? בהולמס יש להם גרנולה הום מייד מעולה- לא ידעתי שאפשר לעשות בבית- למרות שכשאני חושבת על זה לקארין גורן יש מתכון אבל לא עשיתי אף פעם. חוץ מזה שמעתי שאת דולה מעולה אז מתי את עוזרת לי להתחבר עם הנעליים עם הקליטים? אני אעשה מה שתגידי לי
מיטל
 

oshi11

New member
גרנולה ביתית מעולה

שנים שאני מכינה ככה: שמים בתבנית חופן קוואקר גס (2 כוסות בערך) מכניסים לתוכו גרעינים אם רוצים(לא מבושלים), אבל לא חייבים, שמים קינמון לפי הטעם, ומערבבים שכל הקוואקר יהיה עטוף בקינמון, שמים 1/4 כוס דבש, 2-3 כפות מים ועושים מסאז' לקוואקר עד שכל הקוואקר רטוב. מכניסים לתנור ל-180 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות רק שכל 10 דקות מערבבים את הערבות שלא תישרף. מוציאים מוסיפים חופן חמוציות ללא סוכר ואם רוצים מעט קוקוס, אגוזי מלך מה שבא לכם. מתכון מעולה שאני מכינה כבר שנים, אוכלת בבוקר עם יוגורט וכף סילאן.
 
אני מכורה לגרנולה הביתית של מרב.

אני מכירה אותה מפורומים בתפוז. כשהתחלתי לרוץ גיליתי שהיא גם שם והיא עזרה לי המון. בלי שום קשר, הגרנולה הביתית שהיא מוכרת ממכרת. אפשר לקנות ממנה ישירות בשקיות של קילוגרם אחד שהן זולות יותר ממה שנמכר בחנויות. זה הוציא לי כל חשק להכין לבד.... ראו הוזהרתן...
 

מרב.

New member
../images/Emo25.gif

נכנסתי בפעם השניה לפורום (המקסים!) הזה ואחרי שרשור מצחיק נתקלתי בזה
(זה מה שאני עושה במקום ללכת לחדר כושר להתאמן!)
 

susieada

New member
גרנולה ביתית של שרון ../images/Emo71.gif

אחת היתרונות של המחלה האחרונה, שבעקבותיה הייתי בדיאטה מיוחדת ללא יוד, היה שחברות הכינו לי אוכל! הנה מרשם של גרנולה שלמדתי להכין, ושגם נכדתי בת השנתיים ממש אוהבת: קילו קוואקר דק (אני קונה בניצת הדובדבן) כוס וחצי דבש 2/3 כוס שמן לבישול מערבבים ביד או עם מזלג עד קבלת עיסה מ א ו ד סמיכה - כמות הדבש ושמן משתנה והולך לפי העיסה. בישול בתנור חום 180C עד 40 דקות, עירבוב כל 10 דקות, עד שהכל יבש וצבע זהב. ניתן להוסיף כל טוב, לפי הטעם. אני מוסיפה חמוציות יבשות. גם ניסיתי צימוקים, אך בהחלט אפשר אגוזים למיניהם, גרעינים ואף פישתן. אני פורשת על נייר אפייה כדי לקרר ודואגת לערבב שלא יבצרו גושים. בתאבון! סוזי
 
למעלה