גרנולה - יתרונות בריאותיים בגרנולה

  • פותח הנושא סתיו הקטנה
  • פורסם בתאריך
ס

סתיו הקטנה

Guest
לכתבה המלאה - לחצו כאן
מרכיבי הגרנולה מלאים בסיבים ושומנים טובים, מה שהופך את הגרנולה למזון עתיר רכיבים תזונתיים. הנה כמה מהדרכים שבהן אכילת גרנולה יכולה להועיל לבריאותך:

ירידה במשקל

מזונות עתירי סיבים, כמו שיבולת שועל ודגנים מלאים הנמצאים בגרנולה, ממלאים אותך ומשאירים אותך תחושת שובע לאורך זמן. מחקרים תזונתיים מצאו שתזונה עשירה בסיבים יכולה לעזור לך לרדת במשקל.

מניעת מחלות

פירות יבשים ואגוזים מכילים גם נוגדי חמצון , כמו ויטמין E, שיכולים להוריד את הדלקת בגוף. נוגדי חמצון מונעים נזק לתאים שעלול לגרום למחלות קשות כמו סרטן
 
למעלה