גרנט שונא אותי-הנבחרת לא מייצגת אות

eladhagever

New member
גרנט שונא אותי-הנבחרת לא מייצגת אות

אותי זאת ההזדמנות שלנו להראות מה אנחנו באמת יודעים, ושאנחנו לא סתם אומרים! אני קורא לכם לא לצפות במשחק של הנבחרת-כי זה משחק לא מעניין של נבחרת שלא מייצגת אותנו! במקום המשחק המשעמם הזה תוכלו לראות המורדים ב-7 (פוקס קידס), וב9 וחצי לראות את המשחק של הנבחרת האמיתית- ארגנטינה, שמתארחת בהולנד! דאלה ארחנטינה!

Papito

New member
אלעד

הנבחרת לנצח תייצג אותי וגם אותך, מעבר לזה שאתה אוהד הפועל אתה תושב ישראל והנבחרת זה אחד הדברים הבודדים היום שמביאים גאווה ואושר לתושבים. הנבחרת תמשיך לייצג אותך גם אם מהיום והלאה לא יהיה אף אדום אמיתי (לא מדבר הפועל ת"א
) כי אנחנו ישראלים וזה הסמל שלנו חוץ מזה שאפשר לבוא בגישה הקלה ולהגיד בואו נמחא ואפשר לעשות משהו ולשלוח מכתבים להתאחדות עם סיבות ונימוקים למה ומפה אני שולח הודעה לכולם, צפו במשחק כי הנבחרת צריכה עידוד

eladhagever

New member
הנבחרת לא שווה את העידוד שלנו!

זה ברור שהיא עדיין, מאז המ... עידן שרף (להזכירכם הוא זימן את הולצמן לנבחרת ו... הכניס אותו למשך 3 דקות שלמות!!) הפועל ב"ש לא זכתה לייצוג בנבחרת, על אף ההישגים המרשימים שלה (מקום 5, והעונה בכלל...). הדבר הזה מעיד שלצערי הרב הנבחרת עדיין פועלת במסגרת המרובעת והמגעילה של "הקבוצות הגדולות". כמעט כל השחקנים (אם לא כולם) הם ממכבי חיפה, ושתי התל אביביות, על אף ששני שחקנים, גדי ברומר ולירן שטראובר, שהיו פצועים, לא הוחלפו בשני הישראלים הבולטים של ב"ש, הלא הם אסי רחמים ויניב אלול. אני קורא לכולכם לכבות את הטלוויזיה כמה שיותר מהר, ולהוסיף לחתימה את השורה: גרנט שונא אותי, הנבחרת לא מייצגת אותי. הפועל באר שבע 2002/03.

נבחרת חיפה ת"א וקצת חיזוקים

8 שחקנים ממכבי חיפה ועוד 10 שחקנים מקבוצות תל אביב ... אחד מראשון אחד מפ"ת להזכיר לכם איפה הם נמצאות הקבוצות הללו?? לא חושב שצריך ... ועוד שתי שחקני חיזוק מאירופה רביבו ובניון . ואני שואל זאת נבחרת ישראל ? על שום מה ולמה נקרא לה בשם הזה ? אפשר לקרוא לה נבחרת מרכז הארץ וצפונה... או באמת נבחרת ישראל שהרי אנחנו בכלל שייכים לממלכת יהודה... שאולי תקים לעצמה נבחרת בעצמה עם כמה חיזוקים מעזה...(פלישתים) וכך נבנית לה נבחרת בלי אף נציג מהקבוצה הרביעית בטיבה בליגה ולימיים עברו גם מספר אחד רק קצת חוסר מזל וקצת שיפוט מכור אבל לא על רמת השיפוט באנו לדבר... ובכן אוהדים יקרים של הפועל ב"ש... גם אם ניקח אליפות 10 פעמים רצוף לא יהיה לנו שחקן בנבחרת המשעממת הזאת ואולי זאת הסיבה , הנבחרת פשוט לא צריכה שחקנים מעניינים כי זה חס וחלילה יכול לגרום לאוהדים להינות מהמשחקים שלה.... עוד נקודה מעצבנת! אתם ראיתם אתמול את רמת גן עם 7000 צופים ? איך הוא נראה עלוב ? למה להתעקש לעשות את המשחקים ברמת גן למה ? למה לא בב"ש הרי כאן ברוך השם בלי עין רעה... אין פיגועים כמו בתל אביב ו7000 צופים היו ממלאים את וסרמיל או את הקופסא בנתנייה או את איצטדיון טדי או אפילו את קרית אליעזר... אבל לא חייבים לעשות את זה בתל אביב ובקיצור עד שהנבחרת הזאת לא יהיה בה משהו ממני היא בכלל לא מייצגת אותי גם אם אני ירצה... חוץ מהצבעים וההימנון כל קשר בינה לבין ממלכת יהודה מקרי בהחלט... מזל שנותנים לנו לשחק בליגה הישראלית כי אח"כ הייתי חושב באמת שאני לא חלק מהמדינה הזאת!הנבחרת באמת אבל באמת לא מייצגת אותי מר אברם גרנט כי אתה לא מייצג אותי אז...

blueman1

New member
גם לפי דעתי זה לא בסדר כל העסק הזה

לפי דעתי יש מקום לפחות לשני שחקנים באר שבעיים בנבחרת, ולפי דעתי צריך לעשות קצת מחאה ולנסות להזיז דברים. דבר שני אתה לא יכול להפריד את הדרום ולעשות נבחרת דרום אבל אנחנו חייבים לעשות מהומה ולהזיז דברים ולהראות למאמן גרנט שאנחנו לא נוותר ושהוא לא יכול להתעלם מהיכולת של הבאר שבעיים.

zilber z

New member
צודק !!!!!!!!!!!!

צריך להחרים את הנבחרת ולארגן צעדי מחאה נגד ההפליה הקשה !!!!!!!! אם תראה את החתימה שלי תראה שאני בעסק של החרמת הנבחרת מזמן

למעלה