גרסאות מיוחדות ומקום ברשת

Her Circulation

New member
גרסאות מיוחדות ומקום ברשת

שלום. שמי תומי ואני חובב ביצועים חיים מיוחדים של שירי רדיוהד. למה אני מתכוון כשאני אומר מיוחדים? גרסאות מוקדמות מאוד (לפני האלבום. נניח מההופעה בבוסטון ב-1996 בתור חימום לאלאניס), אבל בייחוד גרסאות בהן תום משנה משהו קטן, בין אם מילים ובין אם באופן בו הוא שר. למשל: ב- FAKE PLASTIC. לפעמים תום שר את WHO JUST CRUMBLES AND BURNS באופן שונה. FADE OUT- לפעמים הוא ממלמל את המלודיה במקום לשיר את המילים. CREEP- I WANT A PERFECT SOUL הוא מאריך את SOUL ושר את זה ממש יפה. בגרסאות מסויימות של DOLLARS AND CENTS (בוודאות בכמה מחודש ספטמבר 2001) הסיום של השיר ארוך ביותר ותום צועק כמה פעמים, צעקות מתמשכות. LUCKY- די נדיר...אבל לפחות בכמה הופעות ב-2003 בסיום השיר, כשאד עושה את קולות הרקע, לעיתים גם תום צועק, זה לא יוצא דופן. אבל לפעמים תום מתחיל את הצעקה לפני אד, כמה שניות לפני הזמן. וכו'. למישהו יש מושג על מה אני מדבר? למישהו יש גרסאות חיות עם "התופעות" הללו ואחרות? אם כן, אנא לחלוק! תודה.

Her Circulation

New member
ומקום ברשת- שכחתי

אם למישהו יש מקום ברשת, אפשר אולי להעלות כמה מהגרסאות היפות הללו.

senior dingdong

New member
היי

יש לי מלא.... הבעיה היא שאין לי מושג איך לחלוק... אם תעזרי לי אשמח לחלוק... גירסאות מוקדמות של paranoid android, no surprises, airbag וכו'

Her Circulation

New member
זה בסדר

יש לי כבר את כל הגרסאות שציינת. אבל תודה בכל מקרה! אני יותר מחפש את הסוג האחר עליו דברתי- שירה מיוחדת של תום...שינויים קלים וכו.

michael meiri

New member
לי יש

גרסה של LUCKY עם מייקל סטייפ אשר הוא הסולן של REM זה אחלה של גרסה

kittycatbone

New member
בלעט זה נשלח לי בטעותXP

התכוונתי להמשיך ולכתוב, שיש לי תגירסא הזאת והיא באמת נחמדה ביותר XD למרות שהכי הכי טוב זה כשת'ום שר את זה
וגם יש לי את fake plastic trees מבוצע ע"י טראביס. למרות שאני יודעת שזה גם לא קשור למה שהתכוונת בהודעה הראשית :-#

kittycatbone

New member
אני אשלח לך מחר או יום שלישי../images/Emo13.gif

חח.. פשוט מחר אני חוזרת ממש מאוחר הביתה אז רב הסיכויים שאני לא אספיק להיות במחשב, והיום גם לא ממש היה לי זמן ואני עכשיו פשוט במחשב של אח שלי...
אניוואי, אני רק אומרת.. שלא תחשוב ששכחתי או משו
למרות שאני בטח אשכח
הממ, בלע, הנה המסנג'ר שלי: [email protected]

יש אחת עם מה שאתה אומר וזה לגבי

השיר בפייק פלסטיק שהוא אומר את ה-Who just crumbles and burns ממש בקול גבוה. זה בהופעה בגלאסטונברי.

Her Circulation

New member
מכיר, אבל תודה בכל מקרה! נו, איפה

כל אספני ה-MP3 וההופעות חיות? פולי השמיעי קול.

פוֹלי

New member
יש לי כמה ג'יגות טובות של רדיוהד

על המחשב, וכמה מאות שעות בוידאו ובטייפ. מה זה עוזר לי?

vegetable man

New member
נדמה לי ש

אם מישהו מאיתנו ימצא דרך לעזור לפולי להעביר את ההקלטות שיש לה על קלטות, למחשב, באיכות סבירה, כולנו נוכל להינות מכך. ככלל, אין לי עניין מיוחד בהופעות שנשמעות דומות אחת לשנייה ואין להן ערך אמנותי יוצא דופן, מהסוג שעדיין לא נתקלתי בו כבר בעבר. עד כמה אותן גרסאות נדירות, יחדשו לי, לדעתך?

למעלה