גרסאות שונות לסידור האותיות

arafell

New member
גרסאות שונות לסידור האותיות

המייצגות את הכוכבים בקישור המצורף 3 גרסאות שונות להקבלה בין האותיות "ב ג ד כ פ ר ת" לכוכבים אשמח לקבל גרסאות נוספות אם אתם מכירים ערפל

arafell

New member
יש בעיה

קודם כל לערב קבוצה של אנשים בנושא, אולי אתה לא אבל אחרים כן, דבר שני התפתחות , ודבר שלישי כניסות לאתר שלי אני חושב שכל אחת מהסיבות טובה בשבילי, אתה מוזמן לבחור ערפל

Swicca

New member
זו נקבה :X

ואני חושב שהיא התכוונה להאם אתה עושה משהו בכוחות עצמך?! :p גם אני הייתי רוצה לדעת. היה נחמד אם היית מראה תוצאה סופית.. אחרי שזה גמור.

PurpleFilth

New member
אה, לא נראה לי שזאת הסיבה שלו.

רן אמר בפירוש את מה שחשבתי - הוא פשוט רוצה עוד כניסות לאתר. אז במקום לבנות אתר יעיל, נוח לשימוש ומעניין, כזה ש*שווה* להכנס אליו, הוא פשוט מציף אותנו ב"מה דעתכם" בכל פינה.

Diableror

New member
אולי תהי בשקט,זוהמה?

במקום לתמוך ולתת פידבקים לאחד מהבודדים שאשכרה עושה משהו מועיל,את מוצאת לנכון לקטול אתו.הוא אולי ירוויח מכניסות לאתר שלו,אבל גם הרבה אחרים.אם אם אין לך שום דבר יעיל להגיד,אל תגידי כלום.נמאסה הגישה שלך. Diableror

RainBird

New member
אני מבקש שלא לפגוע בחברי הפורום על גבי הפורום. תודה.

PurpleFilth

New member
בוקר טוב וחג שמח =]

כל הכבוד לרן על האתר הצבעוני שלו, אמן שהוא ימשיך לפתח אותו בשקט וייתן לפורום להמשיך בדיונים פורים שלא קשורים לפרסום גס. אה, ושיילמד להשתמש בסימני פיסוק.

צלמגור

New member
אתה עובד בשיטה הלא נכונה

קח דוגמא מהאתרים של המצליחים, כמו איציק מזרחי, יוסף חי, ומדמון. הם יושבים בצד, עושים את הקטע שלהם, מי שרוצה לומד, מי שרוצה לשלם על משהו משלם, ורק טבע בוכה על הירידה במכירות הפרצטמול. מכשפים הם אנשים אגואיסטים ביסודם, ואין שום טעם לנסות לעודד פעילות קבוצתית או לנסות ליצור קהילה.

למעלה