גרסאת ביניים חדשה ל- "ויסטה"

Ambious

New member
גרסאת ביניים חדשה ל- "ויסטה"

מיקרוסופט ממשיכה עם תכנית השחרורים החודשיים של חלונות ויסטה, עם הגרסה החדשה 5456. לא מדובר ב- RC1, אלא בגרסאת ביניים חודשית אחרי בטא 2 ולפני RC1. גרסת RC1 תצא כנראה בסוף יולי. הגרסה החדשה היא לא ציבורית, ולכן נא לא לפרסם לינקים להורדה שלה על גבי הפורום, מאחר ואלה אינם חוקיים. פרטים נוספים ותמונות מסך ניתן למצוא באתר הבא: http://blog.utaks.net/?p=19 שבוע נהדר לכולם, -אלעד

Ambious

New member
RC2 לא יבוא חודש אחרי RC1

RC1 יוצא בסוף יולי, ו- RC2 מתישהו בין ספטמבר לדצמבר. OEM מתוכנן לינואר (במקור היה מתוכנן לדצמבר אבל דחו את זה).

Ambious

New member
להלן השינויים בגרסה החדשה

על פי האתר של פול ת'ורוט:
מהירות התקנה משופרת:
ההתקנה המדורגת שופרה ומתקרבת לרף 20 הדקות שמיקרוסופט הבטיחו לגרסה הסופית.
שיפורים ברשת
ברמת מהירות, יעילות, ונוחות
תוספות לממשק
כגון איקונים חדשים, עיצובים שונים מעט, וכו'
שיפור בביצועים
: במקומות רבים המערכת מהירה יותר מבטא 2
גרסאות חדשות
לרבות מהתוכנות המגיעות עם המערכת. כל מה שנשאר לנו לעשות זה לחכות לסוף יולי ל- RC1. בין RC1 ל- RC2 צפויה גם גרסת ביניים, ד"א.

DToNAToR

New member
אתה יודע ..

מה שמעצבן אותי בגרסאות הבטא הללו זה שאי אפשר בעצם לעשות עידכון רץ למערכת. זאת אומרת, שאת השינויים שפירטת אי אפשר לקבל בעידכונים נקודתיים. ככה המפתחים צריכים להוריד DVD מחדש, לצרוב ולהתקין?

Ambious

New member
אני מאמין שיש לזה סיבה.

אני לא מתכנת אז אני לא יודע, אבל אני מאמין שיש לזה סיבה. בכל מקרה מיקרוסופט כן אפשרו מספר עדכוני באגים לבטא 2 לפני כשבוע דרך Windows Update. אני מאמין פשוט שה- build החדש כולל יותר מסתם תיקוני באגים, אלא גם שינויים במערכת עצמה ובקרנל. אני יודע שמעבר למה שפירט פול ת'ורוט, גם שיפרו את הקוד של WDM ושיפרו את UAP בשביל שלא יהיה כלכך מציק, ועשו עוד שינויים בקוד ושינויים בהתקנה עצמה, אז יש הגיון מסוים בזה שהבטא היא התקנה חדשה לגמרי ולא סתם עדכון. ד"א, אפשר לשדרג את בטא 2 לגרסה החדשה בהתקנת שדרוג, למקרות שמיקרוסופט ממליצים להסיר לפני כן את כל התוכנות צד שלישי כי אחרת אי אפשר להסיר אותן אחרי השדרוג.

DToNAToR

New member
אז זהו

בעולם הלינוקס, למשל, הכל מספיק מודולרי כדי שכן יהיה אפשר לעשות עידכונים כאלה. שמעת על ההפצה Ubuntu? התקנתי את גרסת הבטא של ההפצה (שיצאה אגב לפני כחודש) שלושה חודשים לפני היציאה הרשמית. במשך שלושת החודשים פשוט ראיתי את ההפצה משתנה לי מול העיניים - כל פעם בעידכונים נקודתיים. זה, לפי דעתי, ייתרון ממשי ושיטת העבודה של מייקרוסופט פשוט מצביעה על תכנון לקוי.

Ambious

New member
../images/Emo45.gif מיקרוסופט אכן עושים שינויי ארכיטקטורה

בגלל זה הגרסה החדשה היא יותר מתקדמת טכנולוגית, אך פחות יציבה (זה נשמע פרדוקס אבל זה לא
)

DToNAToR

New member
>>>

1. תסביר לי איך חוסר תאימות אחורה טוב בסופו של דבר לצרכנים? אני מבין שאתה ממש אוהב להחליף את מה שעבד לך יפה במשך שנים (ווינדוס 2000/XP) לטובת מערכת הפעלה שהולכת בעקרון לשבור את כל זה. אני יודע שזה לא הולך להיות המצב, כי בויסטה טרחו להיות תואמים לא רע לגרסאות קודמות. מישהו פה לא עושה עבודה טובה במיוחד בשביל ווינדוס boy? 2. לא דיברתי על תאימות אחורה לגרסאות בטא. גם לא דיברתי על תאימות אחורה בכלל. תרים טלפון למורה שלך בהבעה ותגיד שהיא עשתה איתך עבודה ממש גרועה בהבנת טקסטים. דיברתי על עידכונים שוטפים בזמן פיתוח. על זה שזה בזבוז משאבים רציני להוריד בכל פעם ISO של DVD ולהתקין התקנה מלאה. עם זה אתה לא מסכים? על זה אתה רוצה להגיד לי "לא"? אז תגיד, מה אתה מביא תאימות אחורה בתור נימוק למשהו.

למעלה