גרסא חדשה לאגם הברברים

גרסא חדשה לאגם הברברים

בשוטי הנבואה יש לי חברים בפורום בתפוז אנחנו כל היום משתוללים השחורים חמודים ,הלבנים מוזרים בפורום בתפוז של השוטים והשוטות חולים בראשששששששש חולים בראשששששששששש והרבה שירשורים והרבה הודעות בפורום בתפוז של השוטים והשוטות חולים בראששששש חולים בראשש ונמצא שם נאור עם שיקום כה נפלאאאא ויוושבת ניצן עם ראסטות בראשההה והרבה ביצ'יות ושחורים ושחורות בפורום בתפוז של השוטים והשוטות חולים בראשששש חוילם בראשששש

חחחחחחחחח חמודה!!

אבל מותק..את לא שחורה...אז את לא חמודה... דיי לחיות בהכחשה שאת שחורה!

DidjiT

New member
../images/Emo6.gif אנוכי מרגישה גאווה ...

בזכותי רשמת את זה!! אוי ילדה זה גדול !!!!!!!!!!!!!!!1 מלכה
!!!!! חחחחחחחחחחח אני יושבת ושרה לי את זה פה...

בבניין- גירסא נוספת

בוא אליי לפורוםםםםם נריב עם עילאית נכתוב שירשור דבילי כן זה נראה לי מצחיקקקק החברים קצת ביצ'יםםםם אל תשים אליהם לב כשמכירים אותם אזזז יודעים לא לקחת ללב כשכותבים ביחדדדדדד בוא אליי לפורוםםםםם היום אני רדוםםםם נאור בעבודההההה אז בוא נדבר על שיקוםםםם נדבר על החוסים פההה נדבר על האחווה כשמתמכרים לפה אזזזז בראש נוצרת שריטה כשכותבים ביחדדדד כאן החבר'ה של השוטים בכלל בכלל לא גזענים רק השחורים והלבנים יש כמה שלא שייכים אני מכיר את כל השרוטים הם מדברים על נושאים לא קשורים מנהלים שיחות על הראסטהה על אפרסקים על תאומים ועל כל מיני דברים קטנים וגדולים כמה נעים במרכז המופרעים כותבים ביחד אנשים מדינה פורום עיר פורום עולם כותבים אצלי בפורום כותבים אצלי כאן כולם כותבים כי כולם כבר מכורים לדבר הזה כאן כאן החבר'ה של השוטים בכלל בכלל לא גזענים רק השחורים והלבנים יש כמה שלא שייכים אני מכיר את החברים ומקשר כינויים לפנים כדאי לקרוא לפורום בשמו כשכותבים ביההה כשכותבים ביחד

../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחחחחחח

שרוטה.. יופי, שכחתי מה רציתי להגיד לך!!!!!!!!!! נו באמת:\ אה כן!!חחח יש נזכרתי- תוסיפי את זה לפינת התרבות של הילה:p

sHotZy M

New member
יאללללה!../images/Emo6.gif יש לנו פה עסק

עם ביאליק!!!! חמוווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדהההההההההההה!!!
אהבתי ביותר.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo46.gif../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif../images/Emo46.gif

זה עצבנית מאוהבת בעצבנית!
חחחח ענק!!!! מתה עלייך!!! גם השני גדול!!

למעלה