זה לא עלה לי 150...אם זכרוני אינו מטעני זה עלה פחות זה מכיל שלושה פוסטרים - אחד קולאז' אחד של פירמידה ואחד של חברי הלהקה (הפוסטר הוורוד המוזר). כמו כן זה מכיל שלוש מדבקות - אחת גדולה ממש יפה ושתיים בגודל גלוייה. (המדבקה הגדולה מצורפת) שווה לכל נפש!!!
עטיפה יפהפיה, אגב... עם הירח ברקע, זה פשוט מצמרר. וזה נותן לי רעיון לסקר קצר: מי מהעטיפות של DSOTM, שנעשו במהלך השנים, היא האהובה עליכם? אפשר (ורצוי) להעלות לכאן תמונות.
התקליט יצא לכבוד 30 שנה לצד האפל ויצא ביחד עם הגרסה החדשה של הדיסק.התקליט יצא בגרסה מוגבלת ונשארו מעטים בחנויות. הוא הודפס על תקליט כבד ועבה שעמור לשפר את איכותו.
את העטיפה של דרק סייד. פעם היא עיצבנה אותי, היום יחסי אליה אדיש. אני אוהבת את העטיפה של Ummagumma, בעיקר בגלל שעיקרון אינסוף ההשתקפויות שם מעניין ומוצלח.
המקורית, אחת שדומה למקורית רק שהמנסרה(?) עם מילוי(?) לבן, וזו שיצאה ב2003. לי יש רק את זו של 2003. היא בהחלט נחמדה, אבל חבל ששינו את העטיפה. מה שהיה יפה בעטיפה המקורית זו הפשטות.
אם אז הייתי יודעת שיש כלכך הרבה דברים מופלאים בנוסף לדיסק עצמו... לא נורא לפחות יש לי באיזה מקום בבית את הדארק בתור תקליט! אה וגם סיכה מההופעה המקורית =))