גרסה חדשה לדארק סייד על תקליט

frucht

New member
גרסה חדשה לדארק סייד על תקליט

מישהו יכול להגיד לי אם שווה להשקיע בתקליט המחודש של דארק סייד 150 ש"ח? מה כוללת החבילה?

frucht

New member
כן

העטיפה היא שחורה, להבדיל מהדיסק שהוא בצבע כחול

weird dust

New member
איפה נמצא התקליט הנ"ל?

מעניין הקטע. ראיתי גם תקליט פינק פלויד עם תמונה לא מזמן במקרה שביקרתי בחנות תקליטים. אבל זה היה שמור אז אפילו לא חשבתי על זה.

זה כבר יצא...ויש לי את זה

זה לא עלה לי 150...אם זכרוני אינו מטעני זה עלה פחות זה מכיל שלושה פוסטרים - אחד קולאז' אחד של פירמידה ואחד של חברי הלהקה (הפוסטר הוורוד המוזר). כמו כן זה מכיל שלוש מדבקות - אחת גדולה ממש יפה ושתיים בגודל גלוייה. (המדבקה הגדולה מצורפת) שווה לכל נפש!!!

תודה על המידע!

עטיפה יפהפיה, אגב... עם הירח ברקע, זה פשוט מצמרר. וזה נותן לי רעיון לסקר קצר: מי מהעטיפות של DSOTM, שנעשו במהלך השנים, היא האהובה עליכם? אפשר (ורצוי) להעלות לכאן תמונות.

תיקון קל

לא הייתי ברור - התמונה שצירפתי היא לא העטיפה אלא המדבקה שצירפו. העטיפה של האלבום עצמו היא כמו העטיפה המקורית.

flowerboy69

New member
כמה מילים

התקליט יצא לכבוד 30 שנה לצד האפל ויצא ביחד עם הגרסה החדשה של הדיסק.התקליט יצא בגרסה מוגבלת ונשארו מעטים בחנויות. הוא הודפס על תקליט כבד ועבה שעמור לשפר את איכותו.

buffa

New member
זה די מוזר למעשה אבל אני לא אוהבת

את העטיפה של דרק סייד. פעם היא עיצבנה אותי, היום יחסי אליה אדיש. אני אוהבת את העטיפה של Ummagumma, בעיקר בגלל שעיקרון אינסוף ההשתקפויות שם מעניין ומוצלח.

Davidson

New member
קיימות רק 3, נכון?

המקורית, אחת שדומה למקורית רק שהמנסרה(?) עם מילוי(?) לבן, וזו שיצאה ב2003. לי יש רק את זו של 2003. היא בהחלט נחמדה, אבל חבל ששינו את העטיפה. מה שהיה יפה בעטיפה המקורית זו הפשטות.

deePink

New member
אני היחידה שקנתה את

הדארק סייד בלי כלום- רק דיסק?
אם אז הייתי יודעת שיש כלכך הרבה דברים מופלאים בנוסף לדיסק עצמו... לא נורא לפחות יש לי באיזה מקום בבית את הדארק בתור תקליט! אה וגם סיכה מההופעה המקורית =))

One Echoe

New member
לא,

ונראה לי שאת עשית הכי בשכל
מה שחשוב הוא האלבום עצמו, אני מניח..

למעלה