גרסיאס א טודוס

רשל

New member
מקווה כטודוס אריווטס סנוס אירזיוס ../images/Emo65.gif

אקי סטו סולו און פוקו פרה קונטר ווס כיה אריוי הקזה מוי בואנה, אי כמאקונטנטי מונצ´ו דה לה פגישה. (נכנסתי לרגע כדי להודיע לכם שהגעתי בשלום הביתה ושנהנתי מאוד מהפגישה) מקווה שגם אתם נהנתם והגעתם בשלום.

avielss

New member
גרסיאס א טודוס

תודה על הכל אנשים מקסימים היה מדהים לראות אתכם האנשים מאחורי הכינויים. הקשרים מהעבר שצצו פתאום את ההומור ששפע ואת ה"יחד" של הדבר המשותף עברו עלי שעתיים של קסם אני מקווה שגם לכם רוגרד ברוכה הבאה אלינו אנחנו מכירים (לפי הכרטיס האישי אני מנחש מי זאת....) שלחתי לך מייל אביאל

רשל

New member
אביאל אנטס קמוו איר הדורמיר ../images/Emo123.gif

שניה לפני שסגרתי כי אני מתה לישון, סטו מוי קנסדה וידי כאיתו סטס אקי, אז באמת סטווה מוי ארמוזו אי מפלזיתיז מוי בואנו (התרשמתי ממך לטובה) ומכולם כמובן, אחלה דג´נטה

מרסי א- טודוס מי אנקנטי אה ור ווס

תודה לכולם נהנתי לראותכם. ראיתי סרט "נערה עובדת" ע"כ לא נכנסתי עד עתה. היה כיף של מפגש, וכעת נרים את הפורום ביחד! כיפק לרותי ואביאל ! בואנס נוצ´ס.

אורנה 1

New member
פרימרה קוזה....

מונצ´אס גרסיאס אה אביאל, קה מה טומאטס הקאזה טובי אל פלאזר דה קונוסר טה. אי צ´רלאר טודו אל קאמינו (רוב תודות לאביאל שהביאני עד ביתי. היה לי העונג להכירך ולשוחח איתך כל הדרך). אי אגורה, א טודוס - נהניתי מאוד במפגש לראותכם ולהכירכם. בואנס נוצ´ס אי קון נומברה דה דיו קה וונגה בואן דייה מאניינה. (לילה טוב לכם ובעזרת השם שיהיה לנו מחר יום טוב).

RORGAD

New member
בואנוס דיאס

בואנוס דיאס א אביאל, אי א אורנה קואנטמה דה טי און פוקו טה קיירו קונוסר

RORGAD

New member
בואנוס דיאס חונה לרגע

אי יו קיירו קונוסרבוס א טודוס אי ור א טודוס, קטנגש בואנוס דיאס אי קיירו ז´ונטוס אלבנטר אל פורום קון בואנה ונידה

avielss

New member
בואנס דיאס א טודוססס

אי נו טנגו לה פסנסיה אספרסס אל סקונדו מפגש וכבר אין לי סבלנות לחכות למפגש הבא

avielss

New member
אל סגונדו מפגש סבה זר סה אן

יד אליהו קון מדיו מליון פרטיסיפנטס...

רותי ב.

New member
אי-יו אריוי הקאזה אנטיס די

מדיה אורה, אי מי-אגרדו מוּי מונצ´ו א-וורווּס א-טודוס.
ארה מונצ´ו מאס בואנו קי קאדה-קוזה קי פודיאה אסימיז´אר. גרסיאס א-קאדה אונו די ווזוס, א טודוס. נהניתי בלי סוף
וזה השאיר טעם של עוד. מוס-אפרומיטיירון ´סיכומים´, א-מניינה.
אגורה מיוו א-דורמיר.

למעלה