גרסת ביניים חדשה לרובוט להורדה

rafipips

New member
מה חדש ?

1 . עובד על ברוקר 4 וברוקר 5 ספרות .
2 . סטופ לצמד לפי נר בגרף שעה (אם ההפרש בין גבוה לנמוך של הנר גדול מ X פיפסים הכל נסגר ) .

shukyp

New member
מה עושה הרובוט? על איזה פלטפורמה הוא פועל?

shukyp

New member
שאלות

באיזה TIME FRAME הוא הכי יעיל ?

מה יחס סיכוי / סכון ?

תוכל לתאר את ההתנהגות שלו ?

shukyp

New member
ראיתי תודה. אכזבה גדולה. פשוט בושה

שיטת המצוע היא שיטה מוכרת כמובן - והסרטון אכן עזר לוודא זאת

עצוב שיש מי שקורא לעצמו סוחר ועושה שימוש בשיטה הזו. הוא לא יודע אבל הוא בהגדרה מהמר

סוחר הוא אדם שמבין את השוק. מיצוע הוא כלי לאדם שאינו מבין את השוק כי אם היה מבין את השוק הוא לא היה ממצע

במקום לשרוף כסף על שיטות טכניות (שהן טיפשות התגלמותה) לכו ללמוד להבין את השוק ואז תסחרו בהצלחה

הייתי במקומות האלה כשלא הבנתי מה קורה בשוק. גם אני חיפשתי כלים להשתפר. חברים שלי התחילו לקבל החלטות הפוכות
להחלטות שמלמדים בנתוח טכני והתחילו אפילו להרויח לפרקי זמן מסוימים

מכיון שאיני מהמר - חקרתי את השוק לאורך תקופה ארוכה והיום אני מבין מה הוא עושה כי למובילי השוק יש
תהליך קבלת החלטות על בסיס אזורים מסוימים בציר המחיר (כמובן שהם לא ספרו לי זאת אך הם משאירים אחריהם עקבות של פילים
ואחרי שהבנתי זאת אני מבין מה הם עושים)

מחיר השוק עובר כל הזמן מניפולציות מכל מיני סיבות - גם בגלל הטעיות וגם בגלל שיקולי יעילות בפתוח המחיר (אלגוריתמים של מכונות HFTM)
אבל יש נתון אחד שלא ניתן לעשות עליו מניפולציות - זהו המאמץ הכרוך בהזזת המחיר. ברגע שהמאמץ נעשה הוא מתועד בגרפים. רק צריך לדעת
לקרוא אותו

אני מכשיר סוחרים למסחר יומי. מגיעים אלי סוחרים מיואשים (שסחרו עם כלים ושיטות טכניות, שעשו 2 או 3 קורסים טכניים עם איסטרטגיות וסודות השוק
ועוד כל מיני סיסמאות מטופשות) וכמובן גם סוחרים חדשים. אתה צריך לשמוע אותם מדברים אחרי שהם מסיימים את מסלול ההכשרה של 6 חודשים
כשהם מבינים מה השוק עושה ולא עוסקים בניחושים או מיצועים

חבל על זמנכם עם השיטות הטכניות. השוק עבר כ"כ הרבה שינויים ב- 30 השנה האחרונות מה שהפך את הכלים הללו ללא רלוונטיים ... פשוט לא רלונטיים

תודה ששיתפת אותי. יום טוב

rafipips

New member
תעשה כסף זה מה שחשוב

ומי שמדבר גבוהה גבוהה בלי לפרסם קישור לחשבון , גולשי הפורום מתייחסים לדבריו כגיבובי שטויות .
כשתעשה כמו בתמונה עם דרו דאון 7% , דבר איתי אני יקשר אותך לחברת אלגו רצינית .
דבר אחד חכם כן אמרת שניתוח טכני שווה ל ...
הרבה הצלחה

shukyp

New member
המטרה ברורה. השיטה לא

ברור שהמטרה היא לעשות כסף - מיותר לציין זאת.

אני התייחסתי לאופן שבו אתה עושה כסף - הנקודה היא שחשוב כיצד אתה סוחר וזו נקודה שפספסת .
עם שיטות טכניות לא עושים כסף. עם הבנת השוק כן עושים כסף.

לענין השפה - אני בהחלט מתנצל על כך ששפתי גבוהה - האם זה מעיד שתוכן הדברים אינו נכון ?
חשבתי שנכון להתיחס לדברים ולא לדובר. איני שייך לשימלתי לתרבות ה"אח הגדול" ...

מאין הציפיה שאפרוס בפניף את עינייני הפרטיים ? ישנם קוים ברורים בתעשייה הזו.
זכותך לא ללמוד ואף לספר לאחרים על שיטות שלטעמי המקצועי הן בגדר הימורים ולא מסחר מקצועי
וזכותו של הקורא לקבל את דבריך או את דברי. לחשבון הפרטי שלי אין קשר לכך.
וזכותך גם ללמוד ולהתפתח. מסחר טכני הוא הימור לכל דבר. דומה הדבר לחציית כביש ללא שימוש בצבעי הרמזור אלא רק כי אין רעש מכוניות

אתה (וכל אחד אחר) יכול להכנס לאתר שלי ולצפות בהקלטות מסחר שנעשו בזמן אמת - זה הדבר היחיד שאני חושף או לשבת בקורס שלי וללמוד

הגישה שלך תומכת חד משמעית בגישת ההימור. היא אינה תןמכת בלימוד והבנת התנהגות השוק. לכן 95% ומעלה מפעילי שוק ההון (שרק מחפשים
טריק ולדפוק מכה וכו') מסיימים עם הראש בתוך הקיר (וזו בהחלט זכותם הטבעית להפסיד את כספם)

ככל שאני שומע משיחות שאני מקיים עם חברות אלגו הם מדברים על רווחים של אוזים ספורים בשנה וגם זה לא קורה כל שנה.
אני מדבר איתך על סדרי גודל יותר מכך בחודש. ואיני מציין כאן אחוזים כדי לא לסטות מהפוקוס - יש ללמוד לסחור ולא להמר

כמובן שאני מאחל לך ולכולם בהצלחה
תודה על איחולי ההצלחה שלך !

rafipips

New member
פשוט חבל על המאמץ לנהל אתך דיון

אולי לא שמת לב
אבל אתה רק תוקף את כולם
אתה יודע יותר מכולם
קצת צניעות לא תזיק לך
ושיהיה לך ברור (כי אולי אתה מדמיין ) עוד לא קם האדם שיודע לאן ילך שוק הפורקס .
הנבואה ניתנה לשוטים .
שוק המטח לא ניתן לחיזוי , וכל מי שסוחר בו מהמר .
ואולי אתה לא מודע לזה אבל גם אתה מהמר ואפילו מהמר גדול .
גם אם השעה משחקת לך ויש לך קצת מזל , אל יתהלל חוגר כמפתח .
ואולי אתה לא מודע לזה , אבל גם לפתוח חנות פלאפל ברחוב הראשי זה סוג של הימור .
אז בחייך במקום להלל ולשבח את עצמך , הפורום פתוח בפניך ללמד אחרים את מה שאתה יודע .
ראיתי כבר הרבה שדיברו כמוך והיו בטוחים שהם "הדבר" . ובסוף קיבלו את המכה שלהם .
ככל שתהיה יותר בטוח בעצמך ככה המכה תהיה יותר אנושה וכואבת .
גם אני עברתי לפני מספר שנים את מה שאתה עובר היום , אז לסיכום קצת צניעות לא תזיק לך .
והשפה שלך ממש לא גבוהה , אני לא צריך להזכיר הודעות שלך ושל עוד גולש שמחקתי אתמול עם שפה נמוכה מידי לטעמי בכל אופן .
הפורום נועד כדי לעזור אחד לשני ולשתף מידע , ואם תשתף ממה שאתה יודע הגולשים ישמחו .

rafipips

New member
אה שכחתי לציין

אתה גובה תשלום בעבור הקורסים שלך !
ואני עוד חשבתי לתומי שתשתף קצת ידע בפורום

shukyp

New member
לנהל עימי דיון. אתייחס לכל הנקודות שהעלית

> אולי לא שמת לב
> אבל אתה רק תוקף את כולם
אם אתה מרגיש מותף זה רק בגלל שאתה עוסק בשיטות שמקומן בפח האשפה.
כל מוכרי הכלים הטכניים (ןזה כולל מיצועים) מוכרים כלים שאין מה לעשות בהם
אז מדוע הם מוכרים אותם. ומדוע הם לא שמים בכותרת שלט שהם מוכרים זבל
כדי שהקונה ידע זאת ? אתה מרגיש מותקף למרוות שכלל לא תקפתי.
כשאני אתקוף אתה תרגיש זאת היטב. אני מנסה לקיים דיום מקצועי ואתה מדבר עךל שפתי הגבוהה במקום להתמקד שעיניינים המקצועיים

> אתה יודע יותר מכולם
> קצת צניעות לא תזיק לך
זה משפט ממש לא חכם מצידך. אם אני יודע יותר מהרב זה רק בגלל סיהנ אחת כי התאמצתי יותר מהרב.
כמה אנשים סביבך אתה מכיר שישבו 3 שנים לחקור את השוק ופתחו מתודולוגיית מסחר ?
בדוק היטב מה הפה שלך פולט. אני ממליץ לך להשאר במקום בו אתה צריך ליהיות ואל תרים את האף בודאי לא כשאתה מוכר גישות טכניות
שאתה עצמך ציינת שהן שוות ל... ואני אוסיך שגם זו מחמאה

> ושיהיה לך ברור (כי אולי אתה מדמיין ) עוד לא קם האדם שיודע לאן ילך שוק הפורקס .
> הנבואה ניתנה לשוטים .
גם כאן אתה מדבר שטויות אבל אני לא אכה בך בשל כך. אתה מדבר כך כי יש דברים שעדיין אינך יודע
יש אנשים שגם אחרי שלמדו לא מבינים. אבל אי אפשר להאשים אותך שאינך יודע.
אפשר להאשים אותך שאתה מדבר שטויות בהנחה שאתה יודע.
הטעות שלך היא שאני איני מנבא. אף פעם. אני מבין את חוקי המשחק. זה ההבדל בינינו.
נכון ... קורה שאני שוגה - אבל מדובר ב-15% טעות לא ב-40 50 60 או 17 אחוז.
רב ימי המסחר שלי נגמרים בשלוש או 4 פוזיציות שכולן הולכות למקום ***שהערכתי*** שילכו
הבנו ?

> שוק המטח לא ניתן לחיזוי , וכל מי שסוחר בו מהמר .
> ואולי אתה לא מודע לזה אבל גם אתה מהמר ואפילו מהמר גדול .
> גם אם השעה משחקת לך ויש לך קצת מזל , אל יתהלל חוגר כמפתח .
אתה צודק - שוק המט"ח אינו ניתן לחיזוי בגלל פרמטר שאינו מסופק ע"י השוק הזה
אם היית יודע ומבין אותו לא היית בכלל פועל בשוק המט"ח.
אבל הנתון הזה מסופק בכל השווקים האחרים. ההמתדולוגיה שפתחתי Value-Profile
פועלת כמו שעון למניות, חוזים (ולכן גם עבור אופציות). השיטה טובה בכל TIME FRAME ולכל שוק
אני סוחר עם גרף ערום - בלי הזבל של הנתוח הטכני ובלי סיגנלינג ובלי חדרי מסחר וכך גם הסטודנטים שלי
זה אותו נתון שאני למדתי והגעתי אליו בעבודה קשה של 3 שנים

> ואולי אתה לא מודע לזה , אבל גם לפתוח חנות פלאפל ברחוב הראשי זה סוג של הימור .
אתה לגמרי צודק. זה הימור ברבה יותר גדול מלסחור במט"ח או בלסחור לפי שיטות טכניות (שמיצוע הוא אחת מהן)

> אז בחייך במקום להלל ולשבח את עצמך , הפורום פתוח בפניך ללמד אחרים את מה שאתה יודע .
כנראה לא הבנת. אני ממש לא משבח את עצמי. אני משבח את השיטה. הסטודנטים שלי סוחרים באותה איכות כמוני
אני בכלל לא פרמטר כאן. עם כל הכבוד שיש לי לעצמי אני זבוב בדפי המקצוע. ה ה ב נ ה של השוק (קרא שוב) היא היחידה שמעניינת

> ראיתי כבר הרבה שדיברו כמוך והיו בטוחים שהם "הדבר" . ובסוף קיבלו את המכה שלהם .
> ככל שתהיה יותר בטוח בעצמך ככה המכה תהיה יותר אנושה וכואבת .
אתה לא מבין ... יש שיטה שהשוק מתנהל על פיה. אני משרטט רמות מחיר בסוף יום המסחר ומחרת המחיר מטייל בין הרמות האלה
אני מבין שאפילו לא טרחת ללמוד מעט על מה שאתה מדבר ... אתה דומה לרב האנשים שפועל בתחום הזה
אני מאוד צנוע. אני פועל ביחסי סיכוי/סכון קבועים שמתאימים ליכולות המנטליות שלי ולהיקף החשבון שלי
השתן שלי נמצא במקום הנכון תמיד. אל דאגה

> גם אני עברתי לפני מספר שנים את מה שאתה עובר היום , אז לסיכום קצת צניעות לא תזיק לך .
כבר עניתי על הנקודה הזו

ו> השפה שלך ממש לא גבוהה , אני לא צריך להזכיר הודעות שלך ושל עוד גולש שמחקתי אתמול עם שפה נמוכה מידי לטעמי בכל אופן .
צחליט ... אתה זה שציינת שהיא גבוהה עבורך

> הפורום נועד כדי לעזור אחד לשני ולשתף מידע , .
אתה לגמרי צודק - אני את עזרתי כבר נתתי - אל תלמדו ואל תסחרו בשיטות טכניות. אתה הבנת זאת ?

> ואם תשתף ממה שאתה יודע הגולשים ישמחו
מה זה ? רגע של שטות ? אני מזמין אותך לתהליך חשיבה קצר - האם אתה מצפה לקבל בחינם תוצאות עבודה שעשיתי לאורך 3 שנים ?
אתה רציני ?

רב האנשים מעדיפים ללמוד בקורס נתוח טכני ששווה ל .... (לפי דבריך ואני מסכים) מאשר לשלם סכום גבוה יותר וללמוד לסחור בעקביות

כיון שהוזמתי להרצות בחדרי מסחר בחו"ל - אם אחליט להופיע שם (יום בשבוע) אגיע לכאן ואפרסם זאת - מי שירצה יוכל לצפות בי סוחר בזמן אמת
כפי שכבר ציינתי ניתן לצפות בהקלטות מסחר שנמצאות באתר שלי (הקלטות בזמן אמת לא הסברים בדיעבד)

ובשורה התחתונה כדאי שתפנים
יש אנשים שיודעים יותר ויש אנשים שלא יודעים הרבה
השקעתי והגעתי ואני בצנעה גדולה מעניק זאת לאחרים תמורת תשלום

אפשר לשרוף כסף במיצועים וניסיונות ומכות וסודות ואיסטרטגיות ואפשר את אותו כסף להשקיע בהשכלה

אני יודע מה רוב (אם לא כל) המוסדות מלמדים כאן - ניתוח טכני - אז צא באתר שלך ותכתוב באותיו גדולות מה אתה חושב על הזבל הזה
ותחסוך לאנשים כסף, זמן, אכזבות ותעודד אותם ללכת ללמוד ותשתפו אחד את השני בדעה של חברי הפורום על מוסדות הלימוד

ואולי כך הפורום יסייע בהכוונה למקומות הנכונים
ואולי אתה כמנהל הפורום תרכז את זה ותנהל מו"מ עם קורסחם מועדפים לטובת חברי הפורום
יש לך מה לעשות חוץ מלהיךה - כי זו ממש אבל ממש - לא הכוונה שלי

נקעה נפשי מהשקר הטכני - אולי בזמן הקרוב אשים כאן קשור לסרטון שאפיק בענין בשבועות הקרובים

מכל הלב ובכל הצנעה - בהצלחה לכולם

rafipips

New member
לך תחפש קליינטים בפורום אחר את השטויות של כל

מוכרי הקורסים אנחנו מכירים .
פששש איזה עיתון כתבת !
אתה כל כך מוצלח שבקום לשבת באיזה אי טרופי אתה מוכר לנו קורסים ?
שיהיה לך בהצלחה
כל הודעה שתמשיך את הדיון הזה תימחק מחוסר תועלת לפורום !
אל תטריד שלא אצטרך לחסום אותך !

shukyp

New member
סלח לי - אתה פשוט מגיב כמו ילד טיפש

העלית ים של טיעונים מטופשים - קבלת תשובה

גם המסקנות שלך מטופשות - אני מנסה למכור קורסים ? ממש לא - אני רוצה לשים בכותרת שהשחטה הטכנית מקומה בפח והתפלאתי שאני
מציג כאן רובוט שעובד בשיטה טכנית - מהיותר מסוכנות שקיימות

אז אני מבין שאתה משתמש בכלי האחרון שנשאר לך כיון שאין לך תשובות - לחסום אותי.
לוזר - במקום למצע תתמודד - כמנהל פורום אתה פשוט בושה. יותר טוב לדבר עם הקיר מאשר איתך - מהקיר אין ציפיות

אתה דואג לתועלת הפורום - אז לך מכאן ... כי אתה מוכר כאן שיטות שאתה עצמך טוען ששוות ל .... - תעשה אצלך סדר
בראש ותחליט כבר מה נכון התחושה היא שהתבלבת ....

> אתה כל כך מוצלח שבקום לשבת באיזה אי טרופי אתה מוכר לנו קורסים ?
אולי תסביר לכולם מאין המשפט המטומטם הזה ? למה בדיוק הוא קשור ?

שמע איש

שמע איש,מהרגע שהגעת לכאן אתה כל כך משמיץ וכועס,אם הייתי מדמיין אותך,היית נראה כמו מישהו בסוף התור שמנסה לפלס לעצמו דרך בין כולם בכוח כדי להגיע ולהיות ראשון.
לא חשוב שבדרך אתה רומס ילדים נשים ומנסה להרביץ גם לגברים שבחבורה.העניין שלפי התמונה שפירסמת בבלוג את האפשרות הזאת הייתי גונז.
בכל אופן אתה לא אדם צעיר במיוחד (אם זו תמונתך) וזה די מסוכן לאדם בגילך לגרום ללחץ דם לטפס לגבהים כאלה. אין ספק ששפתך עשירה אבל עושר לא תמיד מביל לאושר והרעל שאתה מתבל את דבריך,גורם לצחנה נוראית גם בפאתי העיר,קשה לי לתאר מה מרגיש מי שנמצא בסביבתך הקרובה.

rafipips

New member
כל מי שמכיר אותי ואת הפורום יודע שאני סבלני

מאד אבל יש גבול .
יש פורומים של קישקושים שילך ויקשקש שם .
אנחנו פורום של שיתוף ומי שיכול לתרום תורם מי שאין לו מה לתרום גם לו יש מקום של כבוד בפורום .
אבל בלי לקלקל את השורה .
שאלות הערות הארות תמיד יתקבלו בברכה . וגם שיתוף כתבות מאמרים רעיונות ושיטות מסחר .
וכל אחד יקח מהפורום את מה שנחוץ לו .
ולכל הקוראים השקטים , ויש לא מעט כאלה , תראו קצת סימני חיים , לא חייב כל יום , פעם בחודש גם טוב .

oferiko10

New member
רפי, אני שמח שהעפת אותו מהחדר

אם היינו רוצים לקרוא רכילות והשמצות היינו קונים עיתון...

leonlev

New member
רפי .

אגיב לך ולא לו מאחר והוא נחסם.
המושג הזה פרופיל שוק או פרופיל מחיר זה לא מושג שהוא פיתח ,מתהדר בפיתוח הזה גם בחור בשם אמיר ארזי מטאגו טריידר(שאצלו אף עברתי סדנה בנושא)
ובסופו של יום הפרופילים האלה מספקים קווי התנגדות ותמיכה שהמחירים/השוק התעכבו בהם.
זה ביחד עם תוכנה גרפית שמציגה ביקוש והיצע(כביכול מאחריי הקלעים של המשקיעים החזקים) הם כלים שמוצגים בתוכנה שנקראת פרבדה שנמכרת אגב בכמה אלפי דולרים לרישיון בודד ואינם פיתוח של אף אחד מהנ"ל.
יכול להיות שהצליחו לשפר אותה ע"י בניית ממשק תואם אבל בטח ובטח שלא פיתחו את התחום.
כפי שאנו יודעים זה שוק קשה מאוד ואין כאן "עילויים".
כל אחד מנסה לפי הבנתו לנתח את כיווני השוק.פעם זה מצליח ופעם לא.

למעלה