לנהל עימי דיון. אתייחס לכל הנקודות שהעלית
> אולי לא שמת לב
> אבל אתה רק תוקף את כולם
אם אתה מרגיש מותף זה רק בגלל שאתה עוסק בשיטות שמקומן בפח האשפה.
כל מוכרי הכלים הטכניים (ןזה כולל מיצועים) מוכרים כלים שאין מה לעשות בהם
אז מדוע הם מוכרים אותם. ומדוע הם לא שמים בכותרת שלט שהם מוכרים זבל
כדי שהקונה ידע זאת ? אתה מרגיש מותקף למרוות שכלל לא תקפתי.
כשאני אתקוף אתה תרגיש זאת היטב. אני מנסה לקיים דיום מקצועי ואתה מדבר עךל שפתי הגבוהה במקום להתמקד שעיניינים המקצועיים
> אתה יודע יותר מכולם
> קצת צניעות לא תזיק לך
זה משפט ממש לא חכם מצידך. אם אני יודע יותר מהרב זה רק בגלל סיהנ אחת כי התאמצתי יותר מהרב.
כמה אנשים סביבך אתה מכיר שישבו 3 שנים לחקור את השוק ופתחו מתודולוגיית מסחר ?
בדוק היטב מה הפה שלך פולט. אני ממליץ לך להשאר במקום בו אתה צריך ליהיות ואל תרים את האף בודאי לא כשאתה מוכר גישות טכניות
שאתה עצמך ציינת שהן שוות ל... ואני אוסיך שגם זו מחמאה
> ושיהיה לך ברור (כי אולי אתה מדמיין ) עוד לא קם האדם שיודע לאן ילך שוק הפורקס .
> הנבואה ניתנה לשוטים .
גם כאן אתה מדבר שטויות אבל אני לא אכה בך בשל כך. אתה מדבר כך כי יש דברים שעדיין אינך יודע
יש אנשים שגם אחרי שלמדו לא מבינים. אבל אי אפשר להאשים אותך שאינך יודע.
אפשר להאשים אותך שאתה מדבר שטויות בהנחה שאתה יודע.
הטעות שלך היא שאני איני מנבא. אף פעם. אני מבין את חוקי המשחק. זה ההבדל בינינו.
נכון ... קורה שאני שוגה - אבל מדובר ב-15% טעות לא ב-40 50 60 או 17 אחוז.
רב ימי המסחר שלי נגמרים בשלוש או 4 פוזיציות שכולן הולכות למקום ***שהערכתי*** שילכו
הבנו ?
> שוק המטח לא ניתן לחיזוי , וכל מי שסוחר בו מהמר .
> ואולי אתה לא מודע לזה אבל גם אתה מהמר ואפילו מהמר גדול .
> גם אם השעה משחקת לך ויש לך קצת מזל , אל יתהלל חוגר כמפתח .
אתה צודק - שוק המט"ח אינו ניתן לחיזוי בגלל פרמטר שאינו מסופק ע"י השוק הזה
אם היית יודע ומבין אותו לא היית בכלל פועל בשוק המט"ח.
אבל הנתון הזה מסופק בכל השווקים האחרים. ההמתדולוגיה שפתחתי Value-Profile
פועלת כמו שעון למניות, חוזים (ולכן גם עבור אופציות). השיטה טובה בכל TIME FRAME ולכל שוק
אני סוחר עם גרף ערום - בלי הזבל של הנתוח הטכני ובלי סיגנלינג ובלי חדרי מסחר וכך גם הסטודנטים שלי
זה אותו נתון שאני למדתי והגעתי אליו בעבודה קשה של 3 שנים
> ואולי אתה לא מודע לזה , אבל גם לפתוח חנות פלאפל ברחוב הראשי זה סוג של הימור .
אתה לגמרי צודק. זה הימור ברבה יותר גדול מלסחור במט"ח או בלסחור לפי שיטות טכניות (שמיצוע הוא אחת מהן)
> אז בחייך במקום להלל ולשבח את עצמך , הפורום פתוח בפניך ללמד אחרים את מה שאתה יודע .
כנראה לא הבנת. אני ממש לא משבח את עצמי. אני משבח את השיטה. הסטודנטים שלי סוחרים באותה איכות כמוני
אני בכלל לא פרמטר כאן. עם כל הכבוד שיש לי לעצמי אני זבוב בדפי המקצוע. ה ה ב נ ה של השוק (קרא שוב) היא היחידה שמעניינת
> ראיתי כבר הרבה שדיברו כמוך והיו בטוחים שהם "הדבר" . ובסוף קיבלו את המכה שלהם .
> ככל שתהיה יותר בטוח בעצמך ככה המכה תהיה יותר אנושה וכואבת .
אתה לא מבין ... יש שיטה שהשוק מתנהל על פיה. אני משרטט רמות מחיר בסוף יום המסחר ומחרת המחיר מטייל בין הרמות האלה
אני מבין שאפילו לא טרחת ללמוד מעט על מה שאתה מדבר ... אתה דומה לרב האנשים שפועל בתחום הזה
אני מאוד צנוע. אני פועל ביחסי סיכוי/סכון קבועים שמתאימים ליכולות המנטליות שלי ולהיקף החשבון שלי
השתן שלי נמצא במקום הנכון תמיד. אל דאגה
> גם אני עברתי לפני מספר שנים את מה שאתה עובר היום , אז לסיכום קצת צניעות לא תזיק לך .
כבר עניתי על הנקודה הזו
ו> השפה שלך ממש לא גבוהה , אני לא צריך להזכיר הודעות שלך ושל עוד גולש שמחקתי אתמול עם שפה נמוכה מידי לטעמי בכל אופן .
צחליט ... אתה זה שציינת שהיא גבוהה עבורך
> הפורום נועד כדי לעזור אחד לשני ולשתף מידע , .
אתה לגמרי צודק - אני את עזרתי כבר נתתי - אל תלמדו ואל תסחרו בשיטות טכניות. אתה הבנת זאת ?
> ואם תשתף ממה שאתה יודע הגולשים ישמחו
מה זה ? רגע של שטות ? אני מזמין אותך לתהליך חשיבה קצר - האם אתה מצפה לקבל בחינם תוצאות עבודה שעשיתי לאורך 3 שנים ?
אתה רציני ?
רב האנשים מעדיפים ללמוד בקורס נתוח טכני ששווה ל .... (לפי דבריך ואני מסכים) מאשר לשלם סכום גבוה יותר וללמוד לסחור בעקביות
כיון שהוזמתי להרצות בחדרי מסחר בחו"ל - אם אחליט להופיע שם (יום בשבוע) אגיע לכאן ואפרסם זאת - מי שירצה יוכל לצפות בי סוחר בזמן אמת
כפי שכבר ציינתי ניתן לצפות בהקלטות מסחר שנמצאות באתר שלי (הקלטות בזמן אמת לא הסברים בדיעבד)
ובשורה התחתונה כדאי שתפנים
יש אנשים שיודעים יותר ויש אנשים שלא יודעים הרבה
השקעתי והגעתי ואני בצנעה גדולה מעניק זאת לאחרים תמורת תשלום
אפשר לשרוף כסף במיצועים וניסיונות ומכות וסודות ואיסטרטגיות ואפשר את אותו כסף להשקיע בהשכלה
אני יודע מה רוב (אם לא כל) המוסדות מלמדים כאן - ניתוח טכני - אז צא באתר שלך ותכתוב באותיו גדולות מה אתה חושב על הזבל הזה
ותחסוך לאנשים כסף, זמן, אכזבות ותעודד אותם ללכת ללמוד ותשתפו אחד את השני בדעה של חברי הפורום על מוסדות הלימוד
ואולי כך הפורום יסייע בהכוונה למקומות הנכונים
ואולי אתה כמנהל הפורום תרכז את זה ותנהל מו"מ עם קורסחם מועדפים לטובת חברי הפורום
יש לך מה לעשות חוץ מלהיךה - כי זו ממש אבל ממש - לא הכוונה שלי
נקעה נפשי מהשקר הטכני - אולי בזמן הקרוב אשים כאן קשור לסרטון שאפיק בענין בשבועות הקרובים
מכל הלב ובכל הצנעה - בהצלחה לכולם