גרסת ביניים חדשה לרובוט להורדה

רפי

אם עסקינן בהערות,
גם הבעת הדעה שלך לא כל כך הייתה במקומה.
לפי דעתי אין שום הוכחה עדיין לגבי כשלונה של שיטת הניתוח הטכני ועדיין לא ראיתי שום מתודולגיה אחרת שיכולה להחליף אותה.
לכן,אני חושב שאין לך או לכל משהוא אחר את הסמכות לקבוע שהניתוח הטכני הוא קשקוש גמור.
ממרום גילי למדתי שרצוי להישאר צמוד למה שאתה מאמין בו מבלי לבטל את האחר,
רוב הסוחרים אם לא כולם שנכשלים במסחר נכשלים בגלל בעיות מנטאליות ופסיכולגיות שלא קשורות לניתוח הטכני.

rafipips

New member
קיבלתי , ורק לשם הידיעה

אני שולל ניתוח טכני סטטי , וזאת מהסיבה שאני עוסק ברובוטיקה .
הכנסתי עשרות שיטות ניתוח טכני לקוד ובדקתי לאורך זמן והתוצאות לא היו מעודדות .
מתנדי המומנטום למיניהם לא מדייקים .
30% מהציטוטים הם ציטוטי אסק בלבד , הם לא באים לידי ביטוי בגרף (נכון שזה מתאזן עם ה ביד) מה שגורם גם לשיבוש מתנדי המומנטום למיניהם בדיוק
ברגע שאתה צריך את הדיוק שלהם .
לכן ומעוד כמה סיבות ניתוח טכני סטטי לא יכול לעבוד .
לעומת זה ניתוח טכני דינמי בהחלט יכול לעבוד , כי העיניים משמשות כמתנד נוסף לניתוח טכני , מתנד אנושי עם תבונה אנושית .
המתנד לא משנה את החישוב שלו עם השינויים בשוק , העיניים כן .
אבל כדי להגיע ליכולת ניתוח דינמית צריך המון המון שעות גרפים .
כמחצית מציטוטי המחיר הם ציטוטי זבל , הם לא באמת משנים משהו בשוק אבל מצליחים לבלבל כל מתנד .
לסיכום דברי - בלי לדעת ניתוח טכני בסיסי אין יכולת להבין את תנועת המחיר ,
והסיבה שאני קצת סותר את עצמי שאני לא רוצה שסוחרים מתחילים יחשבו ששם נמצאת הישועה שלהם .
לי זה עלה 70.000 $ לפני 7 שנים .
אני לא מוכר שום דבר , אני לא מחפש הכרה מאף אחד , ולא שיטפחו לי על השכם . אבל כמנהל פורום אני לא יכול להסיר מעצמי אחריות עם הובנתי לא נכון .
ואני משתדל לטעת ספקות גם בדברים שאני עצמי מתנהג אחרת .
אז אל תראה בזה שלילה של העבודה הברוכה שנעשית בין היתר על ידך . להיפך אני דואג שהסקירות ישארו במקום בולט בראש הדף .
אני חושב שאם היה לי לפני 7 שנים חדר מסחר חינמי פתוח , וסקירות מפורטות , אולי לא הייתי צריך לשלם כ"כ הרבה שכר לימוד . אני עשיתי את הדרך הקשה
יש אנשים שבתום לב עושים את זה גם היום . צריך לסלק להם את התמימות .

oferiko10

New member
רפי שלום, אפשר לקבל קצת אינפורמציה על שיטת

פעולת הרובוט?

למעלה