גרעין בהקיץ פשע.

:) אין עלינו!

רק דבר אחד מבזה: איך זה שאנחנו מאושרים כ"כ אחרי מות המאסטר?!

מצטער חן יש לי עוד תמונה אבל...

את לא שם כי לא יצאת למסלול האחרון אבל אין ספק שהיה טיול מעולה וכולם נהנו והמורל שלא יישכח הוא המורל שלנו גרעין נעלה שאני חיברתי ע"פי שיר של הפועל ת"א "כשאני שומע נעלה עוברת בי צמרמורת, הרצליה גבעתיים חיפה ערי הקודש, לנצח אצלי בלב, אותך אני אוהב, גרעין נעלה לעולם ועד יאללה נעלה..נעלה..נעלה..נעלה.. גרעין אייל הוא סתם גרעין בחר(ת)טא גרעין במעלה סתם מעתיק נעלה..נעלה..נעלה..נעלה..גרעין נובע מי בכלל עליו יודע?! גרעין זיק הוא סתם גרעין מציק ורק נעלה הגרעין הכי מעולה גרעין נעלה עולה עולה יאללה נעלה..נעלה..נעלה..נעלה.. לגרעין תוסס יש שם של קבוצה ב-ד' גרעין בהקיץ אוכל עציץ גרעין נעלה כולם פה אחד לעולם לא תצעד יותר לבד יאללה נעלה...נעלה...נעלה..נעלה... נה.. נה... נה...נה..נה..מריחואנה...נה...נה...נה...נה...סמים קשים נעלה...נעלה..נעלה...נעלה.." גרעין נעלה איפריה הטיול היה בנזונה נהנתי ממש וד"ש לכולם!

צופלח

New member
ראיתי את בחרת

כ"כ מכוערים וגם גרעין בריאה הם סוג של מוזרים אבל יש בי עוד תקווה לי"ב של התנועה כי בהקיץ מהפכה! גרעין מעולה שכמותנו =]

kogi6

New member
הלו הלו!!

אנחנו לא מכוערים.. אנחנו מיוחדים ויפים! :)

baglemaster

New member
אתם לא נחמדים...

המדריכה שלכם נאלצה להתלונן בפנינו שהיא רעבה...

roisa

New member
שמעת מה רז אמר לנרי

כשהוא ראה את מה שיש בתוך הפויקה שלכם?? הוא בא לטעום מכולם ואז הוא הגיע לנרי ואמר: "עזוב אני כבר רואה שזה לא טעים"

למעלה