גרעין המרד

גקסון4

New member
גרעין המרד

אין ספור מילים וסיפורים נכתבו בעבר על מחירי הדוכנים , אם גם לכם נ מ א ס מגביית המחירים הגבוהה ניתן להצטרף ולהחליט אני לא מגיע ליריד או קניון שמחיר הדוכן עולה על 200 שקלים ויהי מה ויהי מה ., יש לנו את הכוח לשנות .

bartal4

New member
אני ממש איתך

כבר הרבה זמן... גם על 150 אני חושב בשנתיים האחרונות הלכתי הרבה לירידים של 120 שקלים בתור מחיר "סטטוס קוו " לא ברור לי אם יש הצדקה לקפיצה הזאת ל 200 שקלים וגם לא ל 150 !

איתכם בתמיכה מליאה../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

לדעתי בתקופות בהם העהודה חלשה ואין קונים בנמצא חייבים להוריד מחירים ועלויות של מחירי דוכנים כדי לנסות ולהיות יותר אטרקטיביים במחיר הפריטים שנמכרים בדוכן. מנהלי ירידים מעלים מחירים ומתרצים זאת במנהלי קניונים וכדומה שמעלים להם מחירים כיצד ייתכן שבתקופות שגם חנויות לא עובדות כפי שצריך מחליטים הם להעלות מחירים. אל תאמינו זה לא נכון!! מנהלי קניונים הולכים לקראת החנויות בתקופות פחות טובות ולדעתי זה אמור לכלול גם את מנהלי הירידים שאמורים להוריד מחירים בהתאם. לכן אין הצדקהלעליית מחירים בעיקר בחורף , הפרמטר שונה לחלוטין בקייץ, בחגים ובעונות בהם יש קונים בנמצא. זה הפך ממש להיות כמו שוק בשר ללא היגיון מה גם שאין הבטחה שתיהיה פרנסה במקום.

גלית192

New member
מצטרפת אליכם

גם 150 ש"ח בחורף זה יותר מדי - כל הכבוד על היוזמה!

גקסון4

New member
לא לשלם ולא להשתתף - גרעין המרד

בדף זה מופיע ארוע של פורים ברחבת מוזיאון תל אביב יום שישי - והמחיר המלצתי לדוכן 450 שקל , וברוב חוצפתם המארגנים מבקשים מהדוכנים להוזיל מחירים . כל הפוסל במומו פוסל .

iriss22

New member
אני יצרתי איתם קשר,חשבתי להשתתף, אבל המחיר

שערורייתי!!!

bartal4

New member
רק תוספת קטנה

לטעמי אין צורך לקרוא לזה מרד ... מרד הוא כשמישהו שולט בך ואתה מורד בו .... כאן יש סימביוזה שיש קצת צורך לתקן אותה ... בסך הכל , אמורים לעבוד ביחד .

dicedice

New member
עלות דוכן בשוק רחוב ברחבת מוזיאון תל אביב

שלום חברים, שמי אופיר ואני מנהל את דוכנים באירוע מסיבת הרחוב ברחבת מוזיאון תל אביב ביום שישי הזה. אני מצטער שאתם מרגישים שהמחיר גבוה, היינו שמחים מאוד להוזיל את העלויות אך חשוב לזכור שמכיוון שהאירוע אינו מתקיים במקום מובנה כמו קניון לדוגמא יש לנו הרבה עלויות שמייקרות מאוד את האירוע - אבטחה, סאונד, גרנטורים, ביטוחים וכדומה. ההבדל הנוסף בנינו לבין אירוע במקום מובנה הוא כמות הקהל הגבוהה בהרבה שתגיעה לאירוע, הערכות המשטרה מדברות על 30,000 איש המתעדים לפקוד את רחבת המוזיאון ושדרות שאול המלך בזמן האירוע. אתם מוזמנים מאוד להשתתף באירוע או רק להגיע ולהנות מהיריד. שימו לב שאנחנו מתכננים עוד מספר אירועים כאלה במשך כל הקיץ. אופיר ophir (@) dicemarketing . co .il

למעלה