גרפולוגיה ודיסקים ב-
אנשים

גרפולוגיה ודיסקים ב-../images/Emo43.gif אנשים

כתב היד שלכם והעבודה שלכם – מה הקשר? הגרפולוגית סמדר עמבר מתארחת היום ומחר, לאורך היום, בפורום יזמות וניהול עסק. אתם מוזמנים להעלות את כתבי היד שלכם, לשאול שאלות ולהתייעץ איתה בכל הנוגע לקשר בין גרפולוגיה ועסקים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=248&msgid=93467240
הצמחים שלכם חולים ללא הפסקה? אתי שוורצמן, מתכננת ומעצבת גינות, תתארח במהלך היום בפורום אם לאם-קשרי אמהות ותשיב לכל השאלות שאי פעם רציתם לשאול בנושא תכנון הגן. אתם מוזמנים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1429&msgid=93480538
חגית ורד מטפלת זוגית ומשפחתית המתמחה בנושא המיניות, תתארח בפורום זוגיות במשבר בין השעות 20.30-21.30 ותשיב לשאלות בנושא טיפול, זוגיות משפחה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=82&msgid=93464683
רוצים לקבל סינגל של אריק איינשטיין? יש לכם 3 דרכים לזכות בו! לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1583&msgid=93502795

העכביש2

New member
keane בירידה במצעד שלי...

ולמרות שאני מאוד אוהב את "חלום רע" נדמה לי שעד שהוא יצא כסינגל כבר כולם כולל אני, הספיקו לחרוש עליו.... בכל אופן- אחרי ששבוע שעבר הוא נכנס ככניסה חדשה למקום ה-3, השבוע הוא יורד 5 שלבים...
= כניסה חדשה The Drive Chart המצעד השבועי של FM104 תאריך: 4/2/2007 מספר # 5 1. Incubus - Dig 2. טל שגב- יום אחרון
3. Damien Rice - Rootless Trees
4. Skillet - The Older I Get 5. Duke Special - Freewheel
6. Take That - Shine
7. סינרגיה - אשם 8. Keane - A Bad Dream 9. The Fray - Look After You 10. רונה קינן - הפעם האחרונה
11. Thirteen Senses - All The Love In Your Hands
12. Stabilo - Don't Look In Their Eyes 13. איה כורם - ככה יצא (השיר של איתי)
14. אבי עברי- שיר שמח
15. Amy Diamond - It Can Only Get Better 16. אריק ברמן - יום חדש נפלא 17. Just Jack - Starz In Their Eyes 18. Poets Of The Fall - Locking Up The Sun 19. Joan As Police Woman - the ride 20. Goldenhorse - Maybe Tomorrow 21. Good Books - Leni 22. אוהד בן אבי - נעים בגב 23. Klaxons - Golden Skans 24. דין דין אביב - משמעויות 25. Nerina Pallot - Learning To Breathe 26. בועז שרעבי - אם את עדיין אוהבת אותי 27. Scott Matthews - Dream Song 28. יהודית רביץ - עיר קטנה 29. Breaking Benjamin - Breath 30. Get Cape. Wear Cape. Fly - War Of The Worlds קצת על השירים: ובכן- לאחר חודש שלם בו היו מידי שבוע שינויים במקום הראשון, אינקובס הגדולים מצליחים לדרוך במקום ולהשאר שבוע שני בפסגה. וזה בגלל שהוא השיר שהכי אני מתחבר אליו מכל הבחינות- הוא עשויי היטב, נותן בקשיחות אבל כייפי להאזנה. אחלה סינגל שלהם. מקום 2: כניסה חדשה לישראלי טל שגב שחוזר עם סינגל עם טאץ מאוד מיוחד, וזה מה שקנה אותי בשיר הזה, אומנם מעט עצוב אבל מבוצע בצורה נהדרת. כניסה חדשה ל-Damien Rice הפנטסטי במקום ה-3, עם אחד השירים היפים מתוך אלבומו האחרון "9". Skillet עם שיר הרוק המצויין שלהם יורדים טיפה למקום ה-4.
--מקום 5: אתמול שמעתי לראשונה את השיר הזה של Duke Special (במקור: פטר וילסון) והוא ישר קנה אותי! מעולה ומגיע לו טופ 5 כמו כפפה! יוצא ממש השבוע כסינגל
. במקום ה-6 כניסה ל-Take That עם הסינגל החדש והטוב יותר לטעמי מאשר הקודם (והמצליח למדי). הוא כבר כאן איזה חודש אבל רק עכשיו יוצא רשמית כסינגל. רונה קיינן חוזרת עם אלבום חדש ומתוכו היא משחררת כסינגל ראשון את "הפעם האחרונה" שנכנס השבוע למצעד אצלי למקום ה-10. קיינן ממשיכה בקו מאלבומה הקודם והמומלץ וזה בהחלט מעודד. מקום 11: כניסה חדשה ללהקת הרוק הבריטית Thirteen Senses, שהיתה איתנו ב-2005 ועכשיו חוזרת עם אלבום חדש שייצא באפריל ועם הסינגל החדש הזה שיצא בינואר. רוק מעולה יש להם גם בשיר הזה. מקום 13: איה כורם מוציאה סינגל חדש. שמעו, אין ספק שמדובר בזמרת טובה עם חומרים קצת ממוחזרים מידי. למרות הכל- "ככה זה" הוא השיר הכי יפה שלה לטעמי עד היום! שווה שמיעה. כניסה אחרונה להשבוע שייכת לחדש של אבי עברי (מקום 14) שאחרי "עכשיו תורי" שומר על רמה טובה כשגם השיר הזה טוב. עוד הרבה חדשות והפתעות גם בקומונת DTM. כולכם מוזמנים (קישור בחתימה שלי)

מבינה למה אתה מתכוון... מוזר לשמוע

את BAD DREAM נטחן פה ברדיו אחרי שטחנתי אותו כבר לפני יותר מחצי שנה
ואני מקווה שתכתוב יותר לירן
אור איימ קאמינג טו גט יו אין פסח

justin9

New member
אשמח אם תבהירו לי משו...

באיזה רדיו בדיוק הוא נטחן?

למעלה