גרפוס פישלו בגדול!

anat shalev

New member
גרפוס פישלו בגדול!../images/Emo63.gif

חברת הפצת הספרים שנבחרה ע"י היישוב לא עמדה בציפיות! היום כמעט שבועיים לאחר פתיחת הלימודים אני נמצאת בחוסר של חוברות וספרים שהם היו אמורים לספק! את רוב הספרים קבלתי ממש ברגע האחרון ולא יידעו אותי שחלק מהרשימה לא סופק! נגרמה לי ולילדי עוגמת נפש מיותרת! אני מציינת זאת בפומבי לידיעת ליאת המזכירה החברתית ושאר הנוגעים בדבר בייחוד לקראת ההחלטות לגבי השנה הבאה!

l i o r i 1 0 0

New member
מסכימה עם כל מילה!!!

אני קבלתי את הספרים יומיים לפני תחילת שנת הלימודים, אחרי ש"רדפתי" אחרי גרפוס טלפונית ובכל פעם הבטיחו לי ש"עוד יומיים יהיו לנו כל הספרים". אמנם קבלתי את רוב הספרים, אבל חלק עדיין חסרים וספר אחד (בתנ"ך, לכיתה ה') אפילו מיותר (וכמובן ששלמתי עליו...). הספרים הגיעו אליי בשעה 11 בלילה, לאחר שהתבקשתי לחכות בבית משעה 6 עד 8 בערב. כשניסיתי לבדוק היכן המשלוח - כמובן שלא היה עם מי לדבר במשרדים בשעות האלו... פשוט שלומיאליות לשמה. והפעם היחידה שהם התקשרו אליי היתה כדי לוודא את מס' כרטיס האשראי (ולא כדי להתנצל על השירות שלהם)... טוב, גם מטעויות לומדים...

limorsit

New member
גם אצלי חסרים../images/Emo63.gif

ספרים שלא קיבלתי למרות שביריד הם הבטיחו שההזמנה תכלול את כל הספרים. כמו כן חייבו אותי על חוברת חשבון שלא כלולה ברשימת הספרים, כשהתקשרתי לברר פשר הדבר נאמר לי שיחזרו אליי ... אך לשווא. חבל... ליאת, שולי שווה שתדברי איתם כי נראה לי שיש כאן בעיה כללית. ומה בנוגע לספרים שלא היו ? האם הם מתכוונים להשלים לנו או שצריך להזמין במקום אחר?

גרפוס

הבנתי שיש בעיה עם הספקת הספרים, אדבר עם דני המנכ"ל היום ואדרוש ממנו לספק את הספרים החסרים וכמו כן אבהיר לו את חוסר שביעות הרצון של חלק מהתושבים.אעדכן בהמשך.

anat shalev

New member
too little too late

מנכ"ל גרפוס לא עונה על טלפונים, ולדיברי עובד שלו גם "לא יתפנה לענות על טלפונים", מילה שלו או של עובדיו היא לא מילה, כל פעם מפעילים עובד אחר שיטפל בבעיה אבל בשורה התחתונה גרפוס לא עומדת בציפיות ויותר גרוע החוסרים עדיין קיימים! לא מספיק לטפל ב"גלובלי" החוכמה היא לסגור פינות ולטפל ב"פרטני".

ginats

New member
למיטב ידיעתי דני קרמר (מ"גרפוס")

גר בלפיד והטלפון שלו אינו חסוי. כך שאם הוא לא עונה לטלפונים בעבודה - אפשר לנסות גם בבית.

למעלה