גרפיקה ממוחשבת

טלטולה 1

New member
גרפיקה ממוחשבת

שלום, יש לי שאלה קטנה (עם משמעות עתידית ענקית): סיימתי לפני כמה חודשים לימודי תזונה קלינית טבעית במכללת רידמן. עם תחילת הלימודים הייתי בטוחה שאני בידיים טובות ועתידי כמעט ומובטח לי. עם הזמן הבנתי שהמכללה, המרצים, התכנים הם לא כמו שחשבתי וקשה לי מאד למצוא עבודה. אני רוצה ללמוד גרפיקה ממוחשבת בתקווה שאחרי הלימודים אצליח להתברג בעבודה שתקח אותי אל הנחלה אבל הפעם אני לא מוכנה ללמוד במקום לא מספיק מקצועי. ביררתי בכמה מקומות ומכללת ר"ג ומכללת סלע נראו לי הכי מקצועיים. אשמח לקבל הכוונה אם מישהו יודע איפה באמת הכי כדאי לי ללמוד, איפה התעודה נחשבת יותר ואיפה התכנים הלימודיים פרקטים יותר?! תודה :)

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

הזכרת שני מכללות די מובילות בתחום. שניהם מוכרים באותה המידה בשוק המכללות. הייתי מציע לך לנסות להתברג לקורס אוניברסיטאי מסוים על מנת להגביר סיכויים להתקבל לעבודה. בכל מקרה, קחי בחשבון שגם בתחום הגרפיקה הממוחשבת את חייבת לדחוף את עצמך קדימה, כי השוק די מוצף.

טלטולה 1

New member
המשך...

קודם כל תודה לך בן חורין על התיחסותך לשאלתי! איזה אוניברסיטאות מלמדות את התחום הזה? (אני שואלת כי כשחיפשתי מקומום לימודים לא ראיתי אוניברסיטאות שמלמדות את התחום). הייתי בפגישת יעוץ גם במכללת ר"ג וגם בסלע ומהנתונים עולים כמה דברים: זמן הלימודים בר"ג הוא 7 חודשים בעוד בסלע הוא שנה ו4 חודשים אבל כשמסתכלים לעומק רואים שמחצית מזמן הקורס בסלע הוא לתרגול!! שני המכללות מלמדות פעמים בשבוע, במכללת ר"ג אני מקבלת את התוכנות והספרים ובסלע אני צריכה לרכוש אותם מכספי, שניהם שייכים לאגודת הסטודנטים, שניהם מאושרים ע"י משרד התמ"ת (אני חושבת שזה דבר חשוב - להיות מוכר ע"י משרד ממשלתי או אקדמאי... מנסיוני לפחות), ועכשיו הגענו ל"חלק האומנותי" התשלום: בסלע הם דורשים סכום עתק של 24,000 ש"ח שלכל הדעות זה סכום של לימודי תואר וכאן לא מדובר בתואר אלא בתעודת מקצועלעומת זאת בר"ג הם דורשים 9,500 ש"ח שזהו גם סכום מכובד אבל הרבה יותר שפוי... כמו שאפר לראות אני מנסה להיות יסודית יותר מפעם שעברה ולבדוק את כל האופציות, להסיק מבסכנות והכי חשוב - למזער נזקים (אם יהיה כאלה). אולי בגלל נסיוני הקודם חטפתי רגליים קרות, ואני מעדיפה לקבל עיצות והכוונה מאחרים (דבר שלא היה לי בעבר). מה עושים?! אשמח לקבל הכוונה :) תודה!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
לטלטולה....

גרפיקה ממוחשבת איננה מקצוע אקמאי, היא נלמדת בתוך אוניברסיטאות כקורס חוץ ואז את באופן עקיף מקבלת הכרה שלמדת ללימודי תעודה באוניברסיטה. בגרפיקה ממוחשבת פחות חשוב איפה תלמדי (למרות ניסיונך הקודם) ויותר חשוב שתתרגלי ושיהיה לך תיק עבודות מכובד והרבה כישרון ורצון לעסוק במקצוע. מאמין שהבנת בערך את המלצתי.

למעלה